Ιούνιος Εκδηλώσεις στο Παρίσι: Στιγμιότυπα

2016 Οδηγός

Πηγές: Γραφείο Συνεδρίων και Επισκέψεων του Παρισιού, Γραφείο Δημάρχου Παρισιού

Φεστιβάλ και Εποχικά Γεγονότα

Πηγές: Γραφείο Συνεδρίων και Επισκέψεων του Παρισιού, Γραφείο Δημάρχου Παρισιού

Τέχνες και εκθέματα Κύρια σημεία:

Picasso.Sculptures

Το πρόσφατα ανακαινισμένο Musee National Picasso στο Παρίσι φιλοξενεί μια έκθεση αφιερωμένη στα γλυπτά του ισπανικού καλλιτέχνη. Πάνω από 160 έργα γλυπτικής προέρχονται από περισσότερες από 70 συλλογές ανά τον κόσμο και συμπληρώνονται με σχέδια και πίνακες ζωγραφικής. Τα χάλκινα πρωτότυπα κάθονται μαζί με μαζικές, εντυπωσιακές διευρύνσεις σε χαρτί ή χαραγμένο σκυρόδεμα. Αυτή είναι μια ευκαιρία να εξεταστεί μια σχετικά υποτιμημένη πτυχή του έργου του Πικάσο και να εξεταστεί ο πλούσιος νέος χώρος στο Παρίσι.

Van Gogh στον ποταμό Oise: Ειδικά εκθέματα και εκδηλώσεις

Εάν, όπως εκατομμύρια άλλων, θαυμάσετε το έργο του ολλανδού εκφραστικού ζωγράφου Vincent Van Gogh, αυτή η ειδική σειρά εκθεμάτων και εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο Auvers sur Oise έξω από το Παρίσι είναι μόνο για εσάς.

Αυτό το έτος, εστιάζεται στον ποταμό Oise και στον ιδιαίτερο χώρο του ως πηγή έμπνευσης για το έργο του Βαν Γκογκ.

Στο τελευταίο μέρος της ζωής του, ο Van Gogh έζησε και εργάστηκε στην ήσυχη αγροτική πόλη των Auvers ακολουθώντας τα βήματα πολλών διάσημων ζωγράφων μπροστά του, κάνοντας την πόλη, τα τοπία της και το τοπίο του ποταμού Oise το αντικείμενο μερικών από τα πιο αναγνωρίσιμα ΠΙΝΑΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ.

Δυστυχώς, πέθανε εκεί σε μόλις 37 ετών και θάβεται σε ένα μικρό νεκροταφείο στο χωριό μαζί με τον αγαπημένο του αδερφό Θεό.

Αρκετά τοπικά μουσεία και πολιτιστικοί οργανισμοί συναντώνται από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο για να προσφέρουν στους επισκέπτες του Auvers μια ζωντανή συνάντηση με τη ζωή και την δουλειά του Βαν Γκογκ στην περιοχή : από μια έκθεση που επισημαίνει δύο από τα πιο διάσημα έργα του που απεικονίζουν τον ποταμό Oise, με σχόλια, εορταστικές εκδηλώσεις και ειδικές ξεναγήσεις των Auvers και τις θέσεις όπου ο διάσημος καλλιτέχνης έζησε, δούλεψε και έμπνευσε, μην χάσετε αυτό το πλούσιο πρόγραμμα άνοιξης.

Οι γυναίκες στην αντίσταση: Memorial de la Shoah

Μια σημαντική έκθεση στο Memorial de la Shoah στο Παρίσι θυμάται τις γυναίκες που αντιστάθηκαν στη ναζιστική βαρβαρότητα κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.

Φωτογραφίες, επιστολές και άλλα αρχειακά έγγραφα διερευνούν τον τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες πολλών διαφορετικών εθνικοτήτων συνέβαλαν σε κρίσιμες πράξεις αντίστασης κατά τη διάρκεια αυτής της σκοτεινής περιόδου της ιστορίας. ενώ ένα ειδικό τμήμα της έκθεσης επισημαίνει γραφικά μυθιστορήματα που διερευνούν το ίδιο θέμα.

Ημερομηνίες: Μέσω 30 Σεπτεμβρίου 2016

Το υπαίθριο στούντιο: Ιμπρεσιονιστική ζωγραφική στη Νορμανδία

Χρειάζεστε βοήθεια για να φτάσετε εκεί; Συγκρίνετε τα πακέτα και κλείστε το ταξίδι σας:

Κλείστε μια καλή συμφωνία για τις πτήσεις και τα ξενοδοχεία νωρίς με τη βοήθεια ιστοσελίδων όπως το TripAdvisor (κράτηση απευθείας). Λαμβάνοντας το τρένο; Βρείτε ευκαιρίες για σιδηροδρομικές συνδέσεις υψηλής ταχύτητας και εκπτωτικές εισιτήρια στην Rail Europe (book direct).

Περισσότερα για το Παρίσι τον Ιούνιο: Καιρός και Οδηγός Συσκευασίας

Δείχνει

Περισσότερα για το Παρίσι τον Ιούνιο: Πρόγνωση καιρού και οδηγός συσκευασίας