Νοέμβριος Εκδηλώσεις στο Παρίσι: 2017 Οδηγός

2017 Οδηγός

Πηγές: Γραφείο Συνεδρίων και Επισκέψεων του Παρισιού, Γραφείο Δημάρχου Παρισιού

Φεστιβάλ και Εποχικά Γεγονότα

Στούντιο καλλιτεχνών Ανοιχτές μέρες του σπιτιού: Ανβέρδες στην Abbesses
Οι καλλιτέχνες και οι τεχνίτες που εργάζονται από στούντιο στην γωνιά Abbesses / Anvers της Μονμάρτρης ανοίγουν τις πόρτες τους στους επισκέπτες από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 22 Νοεμβρίου. Πάρτε μια εσωτερική ματιά στη σύγχρονη τέχνη σε μια περιοχή που ήταν πάντα μια δημιουργική εστία.


Πότε: 17 - 19 Νοεμβρίου 2017
Πού: Πολυάριθμες τοποθεσίες γύρω από τη Μονμάρτρη - επισκεφθείτε το γραφείο προσανατολισμού στη διεύθυνση 8 rue de Milton, 9ο διαμέρισμα για έναν χάρτη που δείχνει τις θέσεις των ateliers καλλιτεχνών που ανοίγουν στο κοινό για την περίσταση. Εναλλακτικά, καλέστε το +33 (0) 1 40 23 02 92 ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα εδώ.

Το Φθινοπωρινό Φεστιβάλ
Από το 1972, το φεστιβάλ του φθινοπώρου του Παρισιού ή το Φεστιβάλ de l'Automne έχουν φέρει την καλοκαιρινή περίοδο με έκρηξη προβάλλοντας μερικά από τα πιο συναρπαστικά έργα της σύγχρονης εικαστικής τέχνης, της μουσικής, του κινηματογράφου, του θεάτρου και άλλων μορφών. Συμβουλευτείτε την επίσημη ιστοσελίδα για λεπτομέρειες προγράμματος (στα αγγλικά).
Πότε: Μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου 2017.

Salon du Chocolat (εμπορική έκθεση σοκολάτας)
Κάθε χρόνο το συνεδριακό κέντρο Porte de Versailles στη νότια άκρη του Παρισιού φιλοξενεί μια εμπορική εκδήλωση αφιερωμένη σε όλα τα πράγματα κακάο, όπου οι επισκέπτες δειγματοληψούν τα πάντα, από κομμάτια μαύρης σοκολάτας έως αλμυρά παρασκευάσματα με σοκολάτα με φουντίχρα ή ελαιόλαδο.

Μια ακόμα εμφάνιση μόδας διαδρόμου που δείχνει τις φανταστικές δημιουργίες ραπτικής σοκολάτας είναι ένα ακόμα θέμα. Αποθεματικό μπροστά: Πρόκειται για ένα δημοφιλές, για προφανείς λόγους!
Πότε: 28 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου 2017
Πού: Παρίσι Expo Porte de Versailles
Μετρό: Porte de Versailles
Τηλ .: +33 (0) 1 43 95 37 00
Περισσότερες πληροφορίες: Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της εκδήλωσης

Παρίσι Photo Show στο Grand Palais

Ο Νοέμβριος χαρακτηρίζει παραδοσιακά τον μήνα του Παρισιού, ένα ετήσιο γεγονός το οποίο ξεκίνησε το 1980 και στο οποίο βλέπουν δεκάδες μουσεία και γκαλερί να προσφέρουν θεματικά σχετικές εκθέσεις και παρουσιάζουν το έργο των καθιερωμένων και αναβαθμισμένων φακών από όλο τον κόσμο. Τρέχοντας κατά τη διάρκεια του Μήνα Φωτογραφίας του Παρισιού, όπου εμφανίζονται πολυάριθμες εκδηλώσεις γύρω από την πόλη, η έκθεση φωτογραφιών του Παρισιού στο Grand Palais, η οποία διεξάγεται στις 9-12 Νοεμβρίου, παραμένει στα τέλη της σεζόν του φθινοπώρου. οι οπαδοί της φωτογραφίας σίγουρα δεν θα χάσουν.

Τέχνες και εκθέματα Κύρια σημεία αυτού του μήνα

Όντας σύγχρονος: MOMA στο Fondation Louis Vuitton

Μία από τις πιο έντονες αναμενόμενες εμφανίσεις του έτους, το MOMA στο Fondation Vuitton χαρακτηρίζει εκατοντάδες αξιοσημείωτα έργα τέχνης που στεγάζονται γενικά στο μεγαλύτερο μουσείο σύγχρονης τέχνης στον κόσμο στη Νέα Υόρκη. Από τον Cezanne μέχρι το Signac και το Klimt, στους Alexander Calder, Frida Kahlo, Jasper Johns, Laurie Anderson και Jackson Pollock, πολλοί από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες του 20ού αιώνα και το έργο τους τονίζονται σε αυτό το εξαιρετικό show. Φροντίστε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων πολύ μπροστά για να αποφύγετε την απογοήτευση.

Η τέχνη του παστέλ, από τον Degas στο Redon

Σε σύγκριση με τα έλαια και τα ακρυλικά, τα παστέλ τείνουν να θεωρούνται ως ένα λιγότερο "ευγενές" υλικό για ζωγραφική, αλλά αυτή η έκθεση αποδεικνύει ότι όλα λάθος. Η θέα του Petit Palais σε υπέροχα παστέλ από τον 19ο αιώνα και τους δασκάλους του πρώτου εικοστού αιώνα, όπως ο Edgar Degas. Ο Odilon Redon, η Mary Cassatt και ο Paul Gaugin θα σας κάνουν να βλέπετε τον κόσμο σε ένα πιο ήπιο - και ήσυχα - πολύ φωτεινό.

Φωτογραφία: Ελεύθερο Εκθετήριο στο Κέντρο Γιώργος Πομπιντού

Στο πλαίσιο του Μήνα Φωτογραφίας Παρισιού, το Κέντρο Πομπιντού φιλοξενεί αυτό το αξιοθαύμαστο δωρεάν εκθετήριο αφιερωμένο στην εξερεύνηση της δημιουργικής σύντηξης της φωτογραφίας και του γραφικού σχεδιασμού.

Για μια πιο ολοκληρωμένη λίστα με εκθέματα και παραστάσεις στο Παρίσι αυτό το μήνα, συμπεριλαμβανομένων των καταχωρίσεων σε μικρότερες γκαλερί γύρω από την πόλη, ίσως θελήσετε να επισκεφθείτε την επιλογή Paris Art Selection.

Περισσότερα για την επίσκεψη στο Παρίσι το Νοέμβριο: Νοέμβριος και ο οδηγός συσκευασίας