Επισκεφτείτε το Παρίσι τον Φεβρουάριο: Καιρός, Τι να Pack, Τι να δείτε

Τον Φεβρουάριο, η μεγάλη πόλη του Παρισιού παρουσιάζει σημάδια μιας λεπτής απόψυξης - αν είναι κάτι περισσότερο από εικαστικό παρά κυριολεκτικό. Είναι γνωστό ότι οι Παρισιάνες απειλούν τους χειμερινούς μήνες με ένα είδος δράματος που μόνο αυτοί θα μπορούσαν να διαχειριστούν - αλλά αγαπούν και το ρομαντισμό (ή έτσι συμβαίνουν τα στερεότυπα ). Ο Φεβρουάριος είναι το τέλειο αντίδοτο για το τέλος του χειμώνα και η καταστροφή, με γεγονότα όπως η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που δίνει στους ντόπιους και τους επισκέπτες μια τέλεια δικαιολογία για υπέροχα δείπνα, χορό, περίπατο και - για να μην παραμεληθεί - σοκολάτα.

Με τόσα ρομαντικά πράγματα να κάνουμε στο Παρίσι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η πόλη μπορεί πραγματικά να είναι ένας εορταστικός και ζεστός χρόνος παρά τις ψυχρές στιγμές.

Για τους μεμονωμένους επισκέπτες, μην ανησυχείτε: το Παρίσι τον Φεβρουάριο παρέχει επίσης πολύχρωμα γεγονότα που δεν προορίζονται για όσους επισυνάπτονται στο ισχίο: εκδηλώσεις όπως το Κινεζικό Νέο Έτος , όταν πομπές ζωντανών δράκων και χορευτών φέρνουν τους δρόμους του νότιου Παρισιού ζωντανοί.

Μερικά Περισσότερα Πλεονεκτήματα:

Ένα γνήσιο perk για να επισκεφθείτε τη γαλλική πρωτεύουσα τον Φεβρουάριο; Είναι ακριβώς στη μέση της χαμηλής σεζόν στο Παρίσι, έτσι ώστε να κάνετε κράτηση πολύ μπροστά, θα πρέπει να είστε σε θέση να πάρετε μια καλή συμφωνία για πτήσεις και τρένα το Φεβρουάριο.

Και επειδή ο τουρισμός είναι σε χαμηλή κλίση σε σύγκριση με την άνοιξη ή το καλοκαίρι , η επίσκεψη τον Φεβρουάριο προσφέρει επίσης μεγάλες ευκαιρίες για να πάρετε μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικά από τα πιο αγαπημένα αξιοθέατα του Παρισιού , όπως ο καθεδρικός ναός Notre Dame ή ο Πύργος του Άιφελ . Μπορείτε τελικά να είστε σε θέση να πάρει όσο χρόνο θέλετε να σκεφτείτε τα αγαπημένα σας μνημεία ή συλλογές τέχνης.

Ας μην ξεχνάμε τις ευκαιρίες για αγορές ευκαιρίας και βαθιές εκπτώσεις: Ο Φεβρουάριος βλέπει επίσης το φρενήρη ουρά των ετήσιων πωλήσεων του χειμώνα της πόλης: μια ιδανική στιγμή για να επωφεληθείτε από τις πιο αγαπημένες εμπορικές συνοικίες της πόλης .

Τέλος, ο ψυχρός Φεβρουάριος παρέχει άφθονες ευκαιρίες για να χαλαρώσετε, να διαβάσετε και να προσέξετε τους ανθρώπους στις πολλές γοητευτικές καφετέριες της πόλης , οπότε φροντίστε να συσκευάσετε πολλά βιβλία και περιοδικά για το ταξίδι σας.

Για όσους ενδιαφέρονται για την πνευματική ιστορία του Παρισιού, η καφετέρια στην ιστορική συνοικία της πόλης ή στο Saint-Germain-des-Près θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε ένα μέρος της ημέρας.

Το θερμόμετρο Φεβρουαρίου

Διαβάστε σχετικές: Οδηγός για τον καιρό του Παρισιού, μήνα-μήνας

Πώς να Pack για το ταξίδι σας;

Κάντε κράτηση το ταξίδι Φεβρουαρίου σας τώρα:

Περισσότερα για το Παρίσι τον Φεβρουάριο: Ημερολόγιο εκδηλώσεων