Σαβάννα Gay οδηγός - Savannah 2016-2017 Ημερολόγιο Γεγονότων

Gay Σαβάννα με σύντομη περιγραφή:

Το κόσμημα της χαλαρής γοητευτικής ακτής της Γεωργίας, η Σαβάνα ιδρύθηκε το 1733 από τον Βρετανό στρατηγό James Oglethorpe, ο οποίος σχεδίασε το τέλειο πλέγμα δρόμων και χορτασμένων δέντρων σκιασμένες πλατείες για τις οποίες η πόλη των 130.000 εξακολουθεί να είναι διάσημη. Αυτό είναι εδώ και πολύ καιρό ένα τόπο όπου οι εκκεντρικοί, καλλιτέχνες και παραδοσιακοί Νότιοι μπερδεύονται με ευκολία, αλλά η δημοσίευση του 1994 των Midnight του John Berendt στον Κήπο του Κακού και του Κακού αύξησε ιδιαίτερα τη δημοτικότητα της πόλης με τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες που εκτιμούν τα πολλά πανέμορφα πανδοχεία, εστιατόρια, πανέμορφα σπίτι-μουσεία, λίγα γκέι μπαρ και πλούσια σκηνή τέχνης.

Οι εποχές:

Η Σαβάνα - όπως και η αδελφή της Charleston , μια διόροφη βόρεια κατεύθυνση - προσελκύει πλήθη τα Σαββατοκύριακα σχεδόν όλο το χρόνο, αλλά τα καλοκαιρινά καλοκαίρια τείνουν να είναι πιο νυσταλέα και οι πανέμορφες πηγές, το μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών. Η πτώση είναι επίσης πολύ δημοφιλής. Οι μέσες υψηλές θερμοκρασίες τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο είναι περίπου 62 βαθμοί F, με νυκτερινές χαμηλές βυθίσεις στα άνω των 30 ετών. Κατά τη διάρκεια της βραδύτερης καλοκαιρινής περιόδου, από τον Ιούνιο έως το Σεπτέμβριο, ο μέσος όρος είναι υψηλός στη χαμηλή δεκαετία του '90, με νυκτερινά χαμηλά επίπεδα στα χαμηλά επίπεδα της δεκαετίας του '70. Η Σαβάνα λαμβάνει αρκετή βροχή καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Η τοποθεσία:

είναι ένα πολυσύχναστο εμπορικό λιμάνι που κάθεται περίπου 15 μίλια εσωτερικά από τον Ατλαντικό Ωκεανό, κατά μήκος του ποταμού Σαβάννα, που αποτελεί το σύνορο μεταξύ Γεωργίας και Νότιας Καρολίνας. Είναι ο κόμβος για μια μεγαλύτερη περιοχή που κατευθύνεται προς τον τουρισμό που παίρνει το Hilton Head, SC, στα ανατολικά και τα Golden Isles της Γεωργίας (που περιλαμβάνουν το Jekyll Island, St.

Το νησί Simons και το εθνικό λιμάνι Cumberland National Island) στα νότια. Οι περισσότεροι επισκέπτες περάσουν το χρόνο τους σε ένα ιστορικό τεταρτημόριο που είναι περίπου ένα μίλι πλάτος και εκτείνεται για aa μίλια νότια από τον ποταμό Savannah. Το Tybee Island είναι μια μικρή αλλά δημοφιλής παραλία παραθαλάσσια παραλία ανατολικά, περίπου 15 μίλια μακριά.

Οδηγοί Αποστάσεις:

Οι διαδρομές οδήγησης προς τη Savannah από μεγάλες πόλεις και σημεία ενδιαφέροντος είναι:

Πετώντας στη Σαβάνα:

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Savannah / Hilton Head, το οποίο είναι εύκολα προσβάσιμο σε 10 μίλια βορειοδυτικά του κέντρου, εξυπηρετείται από τους Αμερικανούς, το jetBlue, το Delta και το United. Δυστυχώς, λόγω της σχετικής έλλειψης ανταγωνισμού, οι ναύλοι από ορισμένους προορισμούς μπορεί να είναι αρκετά ακριβοί.

Savannah 2016-2017 Ημερολόγιο εκδηλώσεων:

Πράγματα που πρέπει να δείτε και να κάνετε στη Σαβάνα:

Εκτός από την απλή βόλτα στις φυλλώδεις πλατείες της Σαβάνας και το φαγητό στα υπέροχα εστιατόρια, υπάρχουν λίγα από τα βασικά αξιοθέατα εδώ για να επισκεφτείτε.

Η πόλη διαθέτει διάφορα ιστορικά σπίτια ανοιχτά στο κοινό, όπως το Andrew Low House, το Davenport House Museum, την ιστορική κοινωνία της Γεωργίας και το Owens-Thomas House.

Επίσης, το υπέροχο Telfair Museum of Art, το οποίο καταλαμβάνει ένα βασιλικό αρχοντικό του 1818 και είναι το αρχαιότερο μουσείο τέχνης στο νότο, άνοιξε το εντυπωσιακό, σύγχρονο Κέντρο Τεχνών Jepson το 2006. Άλλες αξιόλογες στάσεις περιλαμβάνουν το Flannery O'Connor Childhood Home Juliette Gordon Χαμηλή γέννηση.

Ένα πλευρικό ταξίδι στο νησί Tybee:

Είναι μόνο 20 με 25 λεπτά με το αυτοκίνητο στο νησί Tybee, στην παραλία της Σαβάνας, η οποία γενικά αισθάνεται σαφώς πιο οικογενειακή και λιγότερο ομοφυλόφιλη από την ίδια την πόλη. Με αυτό κατά νου, αξίζει να έρθετε εδώ, ειδικά σε μια ζεστή μέρα, να περπατήσετε ή να βρεθείτε στην παραλία, να περιηγηθείτε στο Εθνικό Μνημείο Fort Pulaski ή να πάρετε μια τσίμπημα για φαγητό. Υπάρχουν πολλές καλές επιλογές φαγητού εδώ, όπως το Sundae Cafe και το περίφημο καταδύσεις και διασκέδαση Crab Shack. Το GLBT Tybee Gay Rainbow Fest λαμβάνει χώρα στις αρχές Μαΐου και περιλαμβάνει διάφορες εκδηλώσεις και πάρτι

Πόροι για τη Σαβάνα:

Μια χούφτα πόρων παρέχει πληροφορίες για την πόλη εν γένει και σε περιορισμένο βαθμό για την τοπική γκέι σκηνή. Αυτά περιλαμβάνουν το Savannah Convention Area & Visitors Bureau και το καλύτερο online πόρο έξω στην πόλη, το GaySavannah.com, το οποίο περιλαμβάνει λεπτομέρειες για τις φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των εστιατορίων και της νυχτερινής ζωής, καθώς και τα φιλικά προς το γκέι καταλύματα.

Γνωριμία με την Σαβάννα:

Μετά την ίδρυση του 1733 από τον James Oglethorpe, η Σαβάνα ευημερούσε ως εξαγωγέας μεταξιού κατά τη διάρκεια του πρώτου αιώνα, πριν εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές βαμβακιού στον κόσμο, καθώς και σημαντικό συμμετέχοντα στο εμπόριο των δουλερικών του Νότου. Μεγάλο μέρος της αρχιτεκτονικής στο κέντρο της πόλης είναι το αρχέτυπο, αλλά μόνο μερικές δεκαετίες - μια πυρκαγιά στα μέσα του 19ου αιώνα κατέστρεψε πολλά όμορφα ξύλινα σπίτια Colonial και η πόλη ανοικοδομήθηκε γρήγορα με περίτεχνα Victorian τούβλο και γυψομάρμαρο. Αν ο στρατηγός Sherman δεν έχανε τη Σαβάννα κατά τη διάρκεια του διαβόητου «Μάρτιου στη θάλασσα» από την Ατλάντα , οι περισσότερες από αυτές τις δομές θα είχαν καταστραφεί.

Ίσως η μεγαλύτερη απειλή για την αρχιτεκτονική κληρονομιά της πόλης συνέβη όταν η ευημερούσα βιομηχανία βαμβακιού βυθίστηκε στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο. Με την κατάθλιψη, η οικονομία της Σαβάνας είχε φτάσει στα γόνατά της. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '50, η εθνική τάση προς την αστική ανανέωση έφερε το άσχημο κεφάλι της. Ήταν μόνο η γενναία άσκηση πίεσης από πολλούς ντόπιους που διατήρησαν το μυαλό τους, που έσωζαν πολλές στοχοθετημένες δομές από τη σφαίρα που καταστράφηκε. Η ορμή για να διατηρηθεί άθικτη η Savannah αυξήθηκε σταθερά, με αποκορύφωμα ένα τεμάχιο 2,5 τετραγωνικών μιλίων στο κέντρο της πόλης που ονομάζεται η μεγαλύτερη εθνική ιστορική περιοχή της χώρας.

Οι ισοπαλίες της πόλης είναι πολλές. Οι λάτρεις της αρχιτεκτονικής έρχονται για να εξερευνήσουν τη γενναιοδωρία των όμορφα διατηρημένων κτηρίων της πόλης, πολλά από τα οποία είναι ανοιχτά στο κοινό. Αν το θέμα αυτό σας ενδιαφέρει, σκεφτείτε να πάρετε έναν από τους υπέροχους περιπάτους που προσφέρει η αρχιτεκτονική εκδρομή της Savannah, του οποίου ο γοητευτικός και καταρτισμένος οδηγός Jonathan Stalcup μπορεί επίσης να σας πει ένα πράγμα ή δύο για τη γκέι σκηνή της Savannah.

Ένας παράγοντας που συμβάλλει στην παρουσία των ομοφυλόφιλων και των λεσβιών είναι το Savannah College of Art and Design (γνωστός και ως SCAD), του οποίου η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στην καρδιά της ιστορικής περιοχής της πόλης. Η Savannah είναι μια κατάλληλη τοποθεσία για μια σχολή τέχνης, δεδομένης της σημαντικής εκτίμησής της για τις τέχνες. Υπάρχουν πολλές γκαλερί και χώροι απόδοσης εδώ.

Και τότε υπάρχει το buzz που προκύπτει από τα μεσάνυχτα του John Berendt στον Κήπο του Κακού και του Κακού. Ο ίδιος ο συγγραφέας είναι ομοφυλόφιλος και αρκετοί βασικοί χαρακτήρες στο βιβλίο του ήταν επίσης, όπως η Lady Chablis, η βασίλισσα που συνέχισε να παίζει στο κορυφαίο γκέι μπαρ της πόλης Club One μέχρι να πεθάνει το καλοκαίρι του 2016. Αρκετές εταιρείες περιοδείας παρέχουν βόλτες και εκδρομές λεωφορείων που επισημαίνουν τοποθεσίες που εμφανίζονται στο "The Book", όπως αναφέρεται - μερικές φορές περήφανα, μερικές φορές ριζικά - εδώ στη Σαβάνα.