Ορλάντο Gay Φάση Οδηγός - Ορλάντο Gay νυχτερινή ζωή και Φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους δείπνο

Πού να δειπνήσετε και να παίξετε στο Ορλάντο και την περιοχή Walt Disney World

Gay νυχτερινή ζωή στο Ορλάντο

Όταν πρόκειται για τη νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων, υπάρχουν πραγματικά δύο Orlandos: η διασκέδαση-αγαπώντας μεσαίου μεγέθους πόλη της Φλόριντα με μια αρκετά ενθουσιώδη σκηνή LGBT clubbing (για 51 εβδομάδες του έτους), και το άγριο δημοφιλές προορισμό gay κυκλώματος κατά τη διάρκεια του οποίου κάθε gay club στην περιοχή είναι γεμάτη και ακόμη και αρκετοί χώροι mainstream είναι λαμπερό ροζ (για 1 εβδομάδα του έτους, στις αρχές του Ιουνίου Orlando Gay Days στο κοντινό Walt Disney World ). Ο Ορλάντο έχει επίσης μια διασκεδαστική γιορτή Gay Pride στις αρχές Οκτωβρίου, αλλά αντλεί μικρότερα πλήθη από τις Ορλάντο Gay Days. Φαίνεται τελείως πιθανό ότι κάποια γκέι μπαρ στην πόλη επιβιώνουν σε μεγάλο βαθμό από τα πρόσθετα έσοδα που παράγουν κατά τη διάρκεια των Gay Days, αλλά αξίζει να θυμηθούμε ότι τα θεματικά πάρκα της περιοχής αποδίδουν σταθερή εισροή επισκεπτών ΛΟΑΤ καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, ιδιαίτερα από τα τέλη του φθινοπώρου έως τα πρώτα την άνοιξη, οπότε το Orlando είναι ένας αρκετά στερεός γκέι bar-hopping προορισμός σε σχεδόν οποιαδήποτε στιγμή, που φιλοξενεί μερικά πραγματικά εικονικά νυχτερινά κέντρα όπως το Κοινοβούλιο House Complex και Revolution (fka Southern Nights), τα οποία ήταν εδώ και δεκαετίες.

Σημειώστε ότι το Orlando διαθέτει επίσης ένα λουτρό gay και μερικές άλλες αίθουσες δημοφιλείς για τους άνδρες που συναντούν τους άντρες, συνδέοντας τους, και ούτω καθεξής - ελέγξτε τα Ορλάντο Gay Bathhouses και Sex Clubs Guide .

Ο οδηγός Gay Bar σε άλλες πόλεις της Φλόριντα

Τριγυρίζω

Δεν υπάρχει ενιαία γκέι γειτονιά στο Ορλάντο - οι χώροι τείνουν να εξαπλώνονται γύρω από την περιοχή και η Disney World και τα θεματικά πάρκα είναι 20- 30 λεπτά με το νοτιοδυτικό δρόμο - κρατήστε αυτό το μυαλό αν μένετε εκεί και προγραμματίζετε να χτυπήσετε λίγα γκέι κλαμπ (σχέδιο για έναν νηφάλιο οδηγό όλη τη νύχτα ή να βασιστείτε σε καμπίνες, κάτι που μπορεί να είναι μια ακριβή πρόταση - ένα ταξί από το WDW στο κέντρο του Ορλάντο τρέχει περίπου 50 δολάρια σε κάθε δρόμο). Ακόμη και αν μένετε στο Ορλάντο σωστά (δείτε τον οδηγό του Ορλάντο Gay-Friendly Hotels and Resorts για συστάσεις), οι αποστάσεις μεταξύ των μπαρ μπορεί να είναι σημαντικές. Θα βρείτε μια σχετικά φιλική προς τους πεζούς περιοχή, στο κέντρο του Ορλάντο και στο γειτονικό και ιστορικό πάρκο Thornton - από τα πολλά ξενοδοχεία της περιοχής, μπορείτε να περπατήσετε στο gay nightclub Revolution, στο εστιατόριο Hamburger Mary's, μικτά γκέι / ευθεία εστιατόρια και σαλόνια.

Ακολουθεί μια λίστα με περιγραφές πολλών από τα καλύτερα γκέι μπαρ και νυχτερινά κέντρα του Ορλάντο, καθώς και μια σειρά από εστιατόρια και καφετέριες που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή σε γκέι.

Ένα μήνυμα σχετικά με το Pulse και την εκπληκτική κοινότητα LGBT του Ορλάντο:

Η καρδιά μου βγαίνει στις αδελφές και τους αδελφούς μας στο Ορλάντο και σε όλους όσους έχουν πληγεί από την παράλογη, τραγική βολή στο Pulse. Προς το παρόν και έως ότου οι ιδιοκτήτες του συλλόγου ανακοινώσουν τα σχέδιά τους, αφήνω τον κατάλογο για τον Pulse σε αυτόν τον οδηγό. Οι ιδιοκτήτες αυτού του συλλόγου έχουν μοιράσει ενεργά λόγια υποστήριξης και συμπάθειας από όλο τον κόσμο στη σελίδα του Facebook - ελέγξτε τη ζωοτροφή τους για να δείτε ένα εμπνευσμένο παράδειγμα χάριτος και ενότητας ενόψει της τραγωδίας. Οι ιδιοκτήτες του Pulse ανακοίνωσαν ότι τελικά σχεδιάζουν να ανοίξουν, ως τρόπο να μνημονεύσουν τα θύματα και να «κρατήσουν τις καρδιές μας κτύπημα και το πνεύμα μας ζωντανό».

Δώστε την υποστήριξή σας στις υπέροχες και φιλικές προς τις LGBT εγκαταστάσεις στο Ορλάντο - και σε όλο τον κόσμο - των οποίων το προσωπικό εργάζεται σκληρά για τη δημιουργία ασφαλών και υποστηρικτικών περιβαλλόντων για την κοινότητα. Πηγαίνουμε σε γκέι μπαρ για χορό, ποτό, κρουαζιέρα, κοινωνικοποίηση και μοιραστείτε εμπειρίες με φίλους και άγνωστους φίλους. Έχω γράψει για την ομοφυλοφιλική νυχτερινή ζωή εδώ και 25 χρόνια, αλλά ομολογώ ότι έχω περιστασιακά θεωρήσει δεδομένο πόσο ακέραιοι μπαρ, κλαμπ, καφετέριες και άλλες επιχειρήσεις LGBT ανήκουν στις κοινότητες που εξυπηρετούν. Υποστηρίξτε τα τοπικά γκέι μπαρ σας!

Αν είστε τόσο θλιβεροί και τρομοκρατημένοι από την επίθεση εναντίον του Pulse όπως και εγώ, παρακαλώ να εμφανιστείτε για να ψηφίσετε τον Νοέμβριο, να παροτρύνετε τους φίλους σας να ψηφίσουν και να εκλέξετε ηγέτες που θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να μεταρρυθμίσουν τους νόμους περί πυροβόλων όπλων, , και να εγκρίνει νομοθεσία που προστατεύει τους ανθρώπους από διακρίσεις λόγω φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού, εθνικότητας και θρησκείας. Ο πορτοκαλί δημαγωγικός ψυχοπαθής που εργάζεται για να εκτοξεύσει τις κοινότητες των LGBT και των μουσουλμάνων εναντίον του άλλου δεν πρέπει να πετύχει. Είμαστε καλύτεροι από αυτό, και είμαστε όλοι ισχυρότεροι εάν βρισκόμαστε μαζί. Μπορείτε να βοηθήσετε προσθέτοντας το όνομά σας σε ηλεκτρονικές αναφορές για τη στήριξη λογικών μεταρρυθμίσεων ελέγχου πυροβόλων όπλων.

Επιπλέον, δύο οργανώσεις - η Equality Florida και το LGBT Centre του Ορλάντο - έχουν δημιουργήσει σελίδες GoFundMe για να αντλήσουν κεφάλαια για να βοηθήσουν τα θύματα και τις οικογένειες των ατόμων που έχουν πληγεί από την τραγωδία στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Pulse. Μπορείτε να δωρίσετε εδώ:

Ισότητα της σελίδας GoFundMe της Φλόριντα

Η σελίδα GoFundMe του LGBT Centre του Orlando

#WeAreOrlando #OrlandoStrong

-ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ