Φόρος οδηγών Gay Myers Gay

Φιλική νυχτερινή ζωή και εστιατόρια στο Fort Myers της Φλόριντα

Το Fort Myers και η γειτονική και αρκετά διάσημη περιοχή Sanibel Island (δείτε το Fort Myers-Sanibel Tourism για περαιτέρω ταξιδιωτικές πληροφορίες) βρίσκεται κατά μήκος της ακτής του Κόλπου της νοτιοδυτικής Φλόριντα. Παρόλο που δεν είναι μια μεγάλη αγορά με ομοφυλόφιλους και λεσβιακούς επισκέπτες, αυτή η πόλη των 65.000 (με μια περιοχή μετρό περίπου 625.000) έχει μια χούφτα διασκέδασης και ζωντανή gay nightspots, καθώς και πολλά ελκυστικά μέρη για φαγητό, ειδικά αν συμπεριλάβετε μεγαλύτερη γειτονική (και ταχέως αναπτυσσόμενη) πόλη του Cape Coral και το εξαιρετικά δημοφιλές παραθαλάσσιο θέρετρο Sanibel Island.

Η περιοχή φιλοξενεί επίσης τον εορτασμό της ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας Southwest Florida κάθε χρόνο τον Οκτώβριο, που πραγματοποιείται στην πόλη του Cape Coral.

Το Bottom Line (ή TBL) (3090 Evans Ave.) βρίσκεται σε μια ελαφρώς έρημη, ημι-βιομηχανική περιοχή περίπου 2 μίλια νότια από το κέντρο της πόλης Fort Myers, αλλά σε 15.000 τετραγωνικά πόδια, είναι ένα καλό κομμάτι χορού και ποτού. Η λέσχη προσελκύει ένα μίγμα ομοφυλόφιλων, λεσβιών και φιλικών ετερόπλοιων, ενώ οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν παραστάσεις σέρβις τα σαββατοκύριακα και μια μεγάλη ποικιλία από ποτά ειδικά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Επίσης εξαιρετικά δημοφιλές είναι το γειτονικό γκαρντ μπαρ Rascals (3758 Ave Cleveland). Το Rascals έχει μια σειρά από φιλικές προσφορές, συμπεριλαμβανομένου του δωρεάν μπιλιάρδου τις Δευτέρες και μια πολύ καλά παρακολουθούμενη χώρα-δυτική βραδιά την Πέμπτη. Ο ελκυστικός χώρος είναι καλός για χορό και υπάρχουν μερικές μεγάλες συναυλίες και άλλα πάρτι, καθώς και συναντήσεις "Bears Night Out".

Ελέγξτε το εκτεταμένο ημερολόγιο στον ιστότοπο.

Επίσης, ελέγξτε τις επιλογές γκέι νυχτερινής διασκέδασης στη Νάπολη , η οποία απέχει μόλις 45 μίλια νότια. Στα βόρεια, είναι λιγότερο από δύο ώρες με το αυτοκίνητο για να φτάσετε στο γκέι δημοφιλές Αγία Πετρούπολη και Τάμπα , και μόλις 90 λεπτά με το αυτοκίνητο για να φτάσετε στο Sarasota .