Δωρεάν πράγματα να κάνετε στη Νότια Φλόριντα

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται τη Νότια Φλόριντα ως ένα ακριβό μέρος για να επισκεφθείτε, υπάρχουν στην πραγματικότητα μια ευρεία ποικιλία από πράγματα που κάνουν δεν θα κοστίσει ούτε ένα σεντ.

Εκτός από τις προτάσεις που αναφέρονται παρακάτω από την πόλη, επισκεφθείτε τις τοποθεσίες Web για μερικά από τα αξιοθέατα της Νότιας Φλόριντα - Jungle Island, Jungle Monkey και Flamingo Gardens. Προσφέρουν συχνά ΔΩΡΕΑΝ είσοδο σε μαμάδες και μπαμπάδες την Ημέρα της Μητέρας και την Ημέρα του Πατέρα και ΔΩΡΕΑΝ είσοδο για ειδικές ημέρες για κατοίκους ορισμένων πόλεων της Νότιας Φλόριντα.

Επίσης, στρατιωτικά μέλη και οι οικογένειές τους γίνονται δεκτά σε περίπου 100 από τα συμμετέχοντα μουσεία της Φλόριντα ΔΩΡΕΑΝ από την Ημέρα Μνήμης μέχρι την Ημέρα της Εργασίας μέσω του προγράμματος Blue Star Museums. Επιπλέον, πολλά μουσεία προσφέρουν στρατιωτικά μέλη ΔΩΡΕΑΝ είσοδο ανά πάσα στιγμή με σωστή ταυτοποίηση.

Φορτ Λόντερντεϊλ

Riverwalk
Το Riverwalk είναι το κέντρο τέχνης, ψυχαγωγίας, ψώνια, φαγητό και νυχτερινή ζωή του Downtown Fort Lauderdale. Η γραφική συνοικία Las Olas, γεμάτη με φοίνικες και οριοθετημένη με καταπληκτικά καταστήματα, είναι το μέρος για να δείτε και να το δείτε ... και αυτό δεν κοστίζει ούτε μια δεκάρα.

Μουσεία

Κατοικία
Πάρτε μια ΔΩΡΕΑΝ βόλτα στο Homestead National Parks Trolley κάθε Σαββατοκύριακο από το Δεκέμβριο μέχρι τον Απρίλιο για μια ξενάγηση είτε στο Εθνικό Πάρκο Everglades είτε στο Εθνικό Πάρκο Biscayne . Οι εκδρομές προσφέρονται σε κατοίκους και επισκέπτες. Η είσοδος στα πάρκα απαλλάσσεται από τους οδηγούς τρόλεϊ!

Η στάση του τρόλεϊ βρίσκεται στο Losner Park στην οδό 104 N. Krome στο κέντρο του Homestead. Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης στη στάση του τρόλεϊ που συνδέεται επίσης με τις διαδρομές λεωφορείων Miami-Dade.

Δυτικό κλειδί

Εντάξει, θα παραδεχτώ ότι η μετάβαση στο Key West και ακόμη και η διαμονή εκεί μπορεί να είναι εξαιρετικά δαπανηρή, αλλά κάθε πένα που σώζεται σε διακοπές μετράει.

Έτσι, ενώ βρίσκεστε στο Key West, δεν θα θέλετε να χάσετε τη Γιορτή του Ηλιοβασιλέματος. Είναι διασκεδαστικό και είναι ΔΩΡΕΑΝ ... και τα ηλιοβασιλέματα είναι αξέχαστα.

Lake Placid

Η λίμνη Placid - γνωστή ως πόλη των τοιχογραφιών - είναι όπου θα βρείτε πάνω από 40 τοιχογραφίες που κοσμούν τα κτίρια στην περιοχή του κέντρου της πόλης. Αυτή είναι η αρχή, υπάρχουν εκπλήξεις σε αυτή την μικρή πόλη γύρω από κάθε γωνιά. Μικρά πάρκα και καταπράσινοι χώροι είναι γεμάτοι με πάνω από 60 πάγκους ιδανικοί για να απολαύσετε το όμορφο περιβάλλον. Και βοηθώντας να κρατήσετε το κέντρο της πόλης όμορφο είναι τα μοναδικά δομικά απορριμμένα δοχεία απορριμμάτων που είναι διάσπαρτα γύρω από την πόλη - μια ατμομηχανή που κάθεται στα δικά της κομμάτια, ένα μπουκάλι μεγαλύτερο από ζεστό τραπέζι, μια φυλακή και όμορφες πεταλούδες είναι μερικές των δημιουργικών κοντέινερ που είναι έτοιμοι να αναλάβουν τα σκουπίδια σας.

Μιάμι

Το Μαϊάμι είναι ένα άλλο μέρος που οι επισκέπτες μπορεί να θεωρούν ότι είναι αρκετά ακριβό να επισκεφθείτε. Ωστόσο, το ταξιδιωτικό οδηγό του Miami, το Dawn Muench-Pace, έχει καταρτίσει αρκετές ιδέες για τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Μαϊάμι διαθέσιμα χωρίς χρέωση:

παραλία με φοίνικες