Κορυφαίες 5 ρομαντικές αποδράσεις στην Φλόριντα

Οι καλύτερες ιδέες ρομαντικής απόδραση κάτω από τον ήλιο

Ο καθένας έχει ονειρευτεί εκείνες τις τέλειες ρομαντικές διακοπές, μήνα του μέλιτος ή ζεστό τροπικό αεράκι, όμορφα ηλιοβασιλέματα, εξαιρετικό φαγητό, πολυτελή καταλύματα-μόνο με το σύζυγό σας. Είτε το όνειρό σας περιλαμβάνει εξοχικό σπίτι με βόλτες με βόλτες και πικνίκ στην παραλία, είτε ένα πολυτελές ρετιρέ, καλό φαγητό και χορό στο φεγγαρόφωτο, σίγουρα θα εμπνευστείτε από αυτές τις ιδέες.

Αρχαίες Ρομαντικές Παραδόσεις

Οι ρομαντικές ρυθμίσεις δεν είναι καλύτερες από αυτό!

Μπορείτε να γυρίσετε πίσω τις σελίδες της ιστορίας, την ώρα των ιπποδρομιών και της νότιας φιλοξενίας στο καλύτερο της, στον St. Augustine .

Μια μεγάλη ποικιλία από ρομαντικά ξενώνες bed and breakfast bayside όπως το Westcott House ή το Cedar House Inn παρέχουν μια ατμόσφαιρα ρομαντισμού και μέρες πέρα. Με την μέρα, περπατήστε στην άχρονη εμπορική περιοχή του St. George Street. Απολαύστε καλό φαγητό στο φημισμένο εστιατόριο της Κολούμπια και πάρτε ένα φεγγάρι με άμαξα με το άλογο που περνάει από ιστορικά μνημεία και από το καταγάλανο νερό του κόλπου.

Beach Beginnings

Το αεράκι της βλάκας, η λευκή σκόνη άμμου και η ηλιοφάνεια όλο το χρόνο κάνουν τις παραλίες της Φλώριδας τους πιο περιζήτητους προορισμούς διακοπών. Είτε αναζητάτε ένα απομονωμένο σημείο για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο ή ένα όμορφο σκηνικό για ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο ή μήνα του μέλιτος, είναι αξέχαστο.

Ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς διακοπών για την παραλία είναι το Fort Myers & Sanibel της Νοτιοδυτικής Φλόριντα. Στην πραγματικότητα, μπορεί να υπερηφανεύεται για το πιο ρομαντικό πάρκο του κράτους, το Lovers Key, με θέα στον κόλπο του Μεξικού. και, Captiva νησί έχει κατατάσσεται ως μια από τις πιο ρομαντικές παραλίες της χώρας από το Δρ Beach, Stephen Leatherman, Ph.D., που αναγνωρίζεται ως η κυριότερη παραλία του έθνους αρχή.

Τα φανταστικά ηλιοβασιλέματα είναι πάντα δωρεάν κατά μήκος της ακτής της Νήσου Lee της Φλόριντα, η οποία περιλαμβάνει επίσης το νησί Sanibel, το Bonita Springs, το νησί Estero και το Fort Myers Beach - διαθέτει μίλια από παρθένες παραλίες για να τις παρακολουθήσουν. Εκεί θα βρείτε πολλές ευκαιρίες για ήσυχες ρομαντικές περιπάτους, βομβαρδισμούς ή θαλάσσια σπορ, όπως αλεξίπτωτο και τζετ σκι.

Εκτός από την αφθονία της φυσικής ομορφιάς και των ευκαιριών ψυχαγωγίας, υπάρχει μια ατελείωτη σειρά από θέρετρα, εστιατόρια, υπηρεσίες και εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης που απευθύνονται σε λάτρεις όλων των ηλικιών.

Εκπληκτική Disney

Η Disney είναι σχεδόν απομονωμένη, αλλά μπορεί να είναι ρομαντική - είναι απλά μέχρι τα καταλύματα που θα επιλέξετε. Οι επιλογές μου θα είναι το Grand Floridian Resort & Spa ή το Wilderness Lodge της Disney. Το Grand Floridian έχει την βικτοριανή πολυτέλεια και περιποίηση του παρελθόντος, ενώ το Lodge Wilderness θυμίζει τα καταλύματα του πάρκου του Μεγάλου Βορειοδυτικού της Αμερικής. Και οι δύο προσφέρουν μια ποικιλία δραστηριοτήτων και γευμάτων εμπειρία-αρκετά που δεν θα πρέπει ποτέ να εγκαταλείψουν το θέρετρο, εκτός αν θέλετε.

Βάλτε στο Ritz

Τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας, θα πρέπει να κάνετε κάτι εξωφρενικά ρομαντικό - κάτι που θα το θυμηθείτε και για το υπόλοιπο της ζωής σας. Τα πολυτελή καταλύματα και το γκουρμέ φαγητό είναι ακριβά, αλλά για όσους θέλουν να γλιστρήσουν, ο Ritz-Carlton στην παραλία South Beach είναι ο τόπος. Η υποτιμημένη κομψότητα του ακινήτου είναι το ιδανικό ρομαντικό περιβάλλον για μια ξεχωριστή απόδραση.

Κομψό ραντεβού και όμορφη θέα στον Ατλαντικό δεν είναι οι μόνες παροχές. Ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, σπα, υπερυψωμένη πισίνα και τζακούζι προσφέρουν αρκετές δραστηριότητες για να ευχαριστήσουν και τον πιο συνηθισμένο σύζυγο ...

λάθος, επισκέπτης.

Η Φλόριντα έχει μια πληθώρα θαυμάσιων ιαματικών λουτρών και spa / θέρετρα - πολλά είναι αρκετά προσιτά και μερικά είναι εξίσου ρομαντικά.

Κυριακές κρουαζιέρες ηλιοβασιλέματος

Αστέρι φωτός ... φωτεινό αστέρι ... πρώτο αστέρι βλέπω απόψε ... εύχομαι εγώ ... ευχηθώ ...

Θα επιθυμούσατε τα τυχερά αστέρια σας καθώς εσείς και ο αγαπημένος σας αγαπάτε ένα βραδινό δείπνο και χορεύετε στο σκάφος Starlite Majesty Dining Yacht. Κομψή διακόσμηση, καλό φαγητό, πρωτότυπες μουσικές και μια συνεχώς μεταβαλλόμενη θέα στο νερό στα ομαλά εσωτερικά νερά, όλα συνδυάζονται για να κάνουν μια πραγματικά αξέχαστη νύχτα.

Μπορείτε να πετάξετε κάθε βράδυ από το Clearwater σε αυτή την τριών ωρών δείπνο όπου θα κάνετε κρουαζιέρα στην εσωτερική οδό Intercoastal. Τα καθίσματα είναι στο δικό σας τραπέζι, όπου θα σερβίρονται φρέσκα παρασκευασμένα εδέσματα. Μετά το δείπνο, μπορείτε να χορέψετε στη ζωντανή μουσική, να κάνετε μια ρομαντική βόλτα στα εξωτερικά καταστρώματα ή να απολαύσετε τα αγαπημένα σας κοκτέιλ.