Ο οδηγός σας για αμάξωμα κατηγορίας Β

Ανάλυση των πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων των αυτοκινητοδρόμων κατηγορίας Β

Υπάρχουν τόσοι τύποι RVs στην αγορά που θα πρέπει να βρείτε ένα ιδανικό για εσάς. Εάν δεν ψάχνετε για το γιγαντιαίο μέγεθος μιας κατηγορίας Α ή ενός ρυμουλκούμενου, όπως ένα ρυμουλκούμενο ταξίδι ή ένα πέμπτο τροχό, μπορεί να θεωρήσετε το καζάνι κατηγορίας Β. Ας δούμε το αμάξωμα κατηγορίας Β, συμπεριλαμβανομένων των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων του, για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν είναι σωστό για εσάς.

Τι πρέπει να ξέρετε για Motorhomes κατηγορίας Β

Τα αυτοκινούμενα μοτοσικλέτες κατηγορίας Β είναι συμπαγή και μικρότερα σε ύψος όταν τα συγκρίνετε με την κλάση As.

Μάλιστα μοιάζουν με ανυψωμένα φορτηγά, δίνοντας το Class Bs στο ψευδώνυμο του van ή του van. Τα Class Bs είναι πολύ μεγαλύτερα και ψηλότερα από ένα τυπικό φορτηγό πλήρους μεγέθους που επιτρέπει χώρο για να ζουν και να κοιμούνται. Τα Class Bs είναι συνήθως τα μικρότερα και προσφέρουν το μικρότερο δυνατό αριθμό χαρακτηριστικών όταν πρόκειται για τις διαφορετικές κατηγορίες μοτοποδηλάτων.

Πλεονεκτήματα των αυτοκινούμενων αυτοκινήτων κατηγορίας Β

Η κατηγορία Β προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα που μπορεί να είναι πιο δύσκολο να βρεθούν σε άλλους τύπους αυτοκινήτων.

Μειονεκτήματα των αμαξωμάτων κατηγορίας Β

Το καζάνι κατηγορίας Β δεν θα είναι μια καλή επιλογή για να βγάλετε όλη την εκτεταμένη οικογένεια. Η κατηγορία Β έχει σχεδιαστεί για μικρό αριθμό ατόμων, πέντε είναι συνήθως το μεγαλύτερο ποσό που μια κατηγορία Β μπορεί να προσφέρει αρκετό χώρο. Αυτό το μικρό μέγεθος σημαίνει επίσης ότι θα πιεστείτε σκληρά για να εξοπλίσετε την κατηγορία Β με πολλά χαρακτηριστικά και ανέσεις. Δοκιμάστε μια μικρή κουζίνα αντί της κουζίνας, και εάν υπάρχει ένα μπάνιο στο πλοίο, πιθανότατα θα είναι ένα μικρό υγρό λουτρό. Αν ψάχνετε για πολύ χώρο και χαρακτηριστικά, η κατηγορία Β δεν θα είναι η ιδανική επιλογή σας.

Η κατηγορία Β είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους δεν θέλουν να σπάσουν την τράπεζα για την αγορά ενός RVer και δεν χρειάζονται πάρα πολλές ανέσεις για να είναι ευτυχισμένοι. Έχουν την τάση να ταξιδεύουν μόνο με σύζυγο ή μικρή οικογένεια. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε αν μια κατηγορία Β είναι σωστή για εσάς είναι να μιλήσετε με άλλους RVers που χρησιμοποιούν αυτό το είδος καροτσιού. Θα σας δώσουν πιο άμεσα παραδείγματα σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της Κατηγορίας Β.

Τα μοτοποδήλατα κατηγορίας Β είναι ιδανικά για όσους θέλουν να ξεκινήσουν το RVing αλλά δεν είναι σίγουροι από πού να ξεκινήσουν, ειδικά όταν πρόκειται για ρυμούλκηση ρυμουλκούμενου.