Μια γρήγορη βόλτα μέσα από τα ύψη του Μπρούκλιν

Το Brooklyn Heights προσελκύει κατοίκους και επισκέπτες όχι μόνο λόγω της εγγύτητάς του στο Μανχάταν, αλλά και λόγω των γοητευτικών καφέδων και των δεντρόφυτων δρόμων. Αυτή η ιστορική γειτονιά φιλοξενεί λιθόστρωτα δρομάκια, γραφικά καφέ και βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τη γέφυρα του Μπρούκλιν.

Το Brooklyn Heights, που στεγάζεται στην προκυμαία του Ανατολικού ποταμού, φιλοξένησε αρκετές αξιοσημείωτες προσωπικότητες, όπως ο σκηνοθέτης Paul Giamatti και ο νικητής του βραβείου Pulitzer Norman Mailer και άλλοι εξέχοντες συγγραφείς όπως οι Truman Capote, Carson McCullers και Walt Whitman.

Να φτάσετε στο Μπρούκλιν

Το Brooklyn Heights συνορεύει με τη λεωφόρο του Ατλαντικού στα νότια, το Cadman Park και την Court Street στα ανατολικά, τον East River στα δυτικά και την οδό Old Fulton στα βόρεια. Είναι επίσης ένα από τα ευκολότερα μέρη του Μπρούκλιν για να φτάσετε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ο σταθμός μετρό στο Borough Hall είναι ένας σημαντικός διανομέας, ο οποίος εξυπηρετεί τις γραμμές 2, 3, 4, 5, N και R. Βορειότερα, οι 2 και 3 γραμμές σταματούν σε σταθμό στην οδό Clark. Τα λεωφορεία περιλαμβάνουν τα B25, B69, B57, B63 και B61.

Τι να δεις

Στα 1,826 πόδια, ο περιπάτου Brooklyn Heights εκτείνεται κατά μήκος της παραλίας East River και είναι το κύριο αξιοθέατο στην περιοχή. Κάντε μια βόλτα στο διάδρομο για εκπληκτική θέα στον ορίζοντα του Μανχάταν και στη Γέφυρα του Μπρούκλιν.

Το Brooklyn Heights φιλοξενεί επίσης την Ιστορική Εταιρεία του Μπρούκλιν , το ξενοδοχείο St. George, που ήταν το μεγαλύτερο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης και μια μεγάλη υπαίθρια αγορά στο Borough Hall.

Το Brooklyn Heights μπορεί να είναι γνωστό για την ιστορία και την αρχιτεκτονική του, αλλά είναι επίσης το μέρος όπου θα βρείτε το πρώτο καφενείο γάτας στο Brooklyn, το Brooklyn Cat Cafe, όπου μπορείτε να φτιάξετε το γατάκι σας. Για τους λάτρεις των τρένων, το New York Transit Museum βρίσκεται ακριβώς έξω από τα Brooklyn Heights, σε μια στάση του σταθμού του μετρό που βρίσκεται σε απόσταση λίγων τετραγώνων από το Borough Hall στο Downtown Brooklyn.

Τους ζεστούς μήνες, περπατήστε κάτω από την Ατλαντική λεωφόρο στην προβλήτα 6 για να μπείτε στο γραφικό παραλιακό πάρκο του Μπρούκλιν . Το πάρκο φιλοξενεί ένα φεστιβάλ θερινής ταινίας και πολλές άλλες δραστηριότητες. Επιπλέον, στεγάζει το εποχικά δρομολογημένο πλοίο προς το νησί Κυβερνήτες. Από το rollerskating στο καγιάκ, το πάρκο Bridge Brooklyn γεμίζει με πολλές οικονομικές δραστηριότητες για να γεμίσει την κάρτα σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στο Μπρούκλιν. Μην ξεχάσετε να έχετε κώνο παγωτού από το περίπτερο "Ample Hills" στο πάρκο. Εάν θέλετε να έχετε ένα πικνίκ στο πάρκο, παραλάβετε προμήθειες από την αγορά της Μέσης Ανατολής του Sahadi στην Ατλαντική λεωφόρο.

Πού να ψωνίσετε

Η οδός Montague είναι το κύριο εμπορικό συγκρότημα στο Brooklyn Heights και κατατίθεται με μερικά καταστήματα αλυσίδας, όπως το Ann Taylor Loft, αλλά υπάρχουν και πολλές μικρές μπουτίκ, αλλά είναι πιο εμπορικά από τις Smith Street και Court Street σε γειτονικούς λόφους Cobble Hill και Carroll Gardens. Αν παρακολουθείτε την οδό Montague, φροντίστε να κατευθυνθείτε προς το Tango, το οποίο έχει εξοπλίσει τις γυναίκες του Μπρούκλιν για χρόνια ή ψάχνει μέσα από τα ράφια των Housing Works για ρούχα και είδη οικιακής χρήσης.

Πού να φάτε και να πίνετε

Για εξαιρετικό ιταλικό φαγητό, μην χάσετε Noodle Pudding, Queen, ή τη γνωστή πίτσα στο Grimaldi's .

Το δείπνο, τα πιάτα της Τερέζα από το πλούσιο πολωνικό φαγητό. Άλλα γειτονικά εστιατόρια περιλαμβάνουν το Fattoush για φθηνό μεσογειακό φαγητό, το Lassen & Hennigs για γευστικό φαγητό εν κινήσει, το Le Petit Marche για γαλλική κουζίνα, το Chip Shop για βραβευμένα ψάρια και τσιπ και το Tazza, το Colonie είναι ένα τοπικό φαβορί, όπου μπορείτε να κάνετε κρατήσεις ή να περιμένετε μια μακρά αναμονή.Μπορείτε επίσης να δειπνήσετε στο πάρκο Bridge Brooklyn.Τους θερμότερους μήνες, έχετε μια παραδοσιακή πίτσα πίτα και ένα ποτό στο γραφικό εστιατόριο του τελευταίου ορόφου του Fornino.

Οι λάτρεις της μπύρας δεν θα ήθελαν να χάσουν το Henry St. Ale House ή το Jack the Horse Tavern. Αν θέλετε ένα παλιό σχολικό ποτό, θα πρέπει να πάτε στο Montero's Bar & Grill, το οποίο χρονολογείται από τη δεκαετία του 1940 και ήταν μια τρύπα για ναυτικούς και ανθρώπους που εργάζονται στις αποβάθρες.

Το ναυτικό θέμα έχει παραμείνει, αλλά η πελατεία είναι περισσότερο μια σκηνή hipster αυτές τις μέρες. Εάν θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι με μπάλα bocce, πάρτε ένα ποτό στο Floyd NY και παίξτε ένα παιχνίδι στο γήπεδο ποδοσφαίρου.

- Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein.