Παραλίες στη Μινεάπολη, τον Άγιο Παύλο και τις δύο πόλεις

Το Minneapolis Parks and Recreation Board διαθέτει παραλίες σε λίγες λίμνες στην περιοχή Twin Cities. Η πρόσβαση είναι ελεύθερη και οι εποχιακοί ναυαγοσώστες είναι παρόντες κατά τις καθορισμένες ώρες. Οι εγκαταστάσεις μπάνιου ποικίλλουν.

Παραλίες στο St. Paul

Ο Άγιος Παύλος έχει μια επίσημη παραλία - αυτή στη λίμνη Phalen . Διαθέτει εποχιακή ναυαγοσώστη, αποδυτήρια και μπάνια. Η πρόσβαση είναι δωρεάν.

Το Περιφερειακό Πάρκο Hidden Falls έχει μια παραλία με άμμο από την εκβάθυνση του ποταμού Μισισιπή.

Η πρόσβαση είναι δωρεάν. Το κολύμπι εδώ δεν συνιστάται.

Παραλία Fort Snelling State Park

Το Fort Snelling State Park διαθέτει πισίνα για κολύμπι με μπάνιο, κέντρο επισκεπτών και εποχιακή ναυαγοσώστη. Η παραλία βρίσκεται σε προστατευμένη λίμνη Snelling. Απαιτείται άδεια στάθμευσης από το δημόσιο πάρκο εδώ.

Παραλίες τριών περιοχών του ποταμού Rivers

Το Three Rivers Park District διατηρεί πολλά πάρκα στα δυτικά προάστια, σε διαφορετικά χωρίς ανάπτυξη λίμνες. Το πάρκο προσφέρει δωρεάν, μη προστατευμένες παραλίες κολύμβησης σε επτά από τα πάρκα τους, με τοπία, μπάνια και συχνά παραχωρήσεις. Υπάρχει μια παραλία στο Baker Park Reserve, το Περιφερειακό Πάρκο Bryant Lake, το Reserve Park Lake Rebecca, το Περιφερειακό Πάρκο Fish Lake, το Περιφερειακό Πάρκο Cleary Lake, το Γαλλικό Περιφερειακό Πάρκο και το Περιφερειακό Πάρκο Cedar Lake Farm.

Το Three Rivers διαθέτει δύο λίμνες κολύμβησης με ναυαγοσώστες, φιλτραρισμένο νερό και τεχνητές παραλίες στη λίμνη Minnetonka Swimming Pool και κολυμβητική λίμνη Elm Creek.

Οι χρεώσεις εισόδου ισχύουν για τις λίμνες κολύμβησης.

Ramsey County Παραλίες

Η Ramsey County διαθέτει πολλές προστατευμένες και μη προστατευμένες παραλίες σε ολόκληρη την περιφέρεια Ramsey. Υπάρχει μια παραλία στη λίμνη White Bear, τη λίμνη Johanna, τη λίμνη Josephine, τη Λίμνη Λίμνη, τη λίμνη McCarrons, τη λίμνη των σαλιγκαριών (όλοι έχουν ναυαγοσώστες) και τη λίμνη Gervais, τη λίμνη Owasso, τη λίμνη χελωνών (χωρίς ναυαγοσώστες).

Παραλίες της Ουάσιγκτον

Το Washington County Parks έχει μερικές παραλίες κολύμβησης. Το Square Lake Park, κοντά στο Stillwater, έχει μία από τις πιο ξεκάθαρες λίμνες στην περιοχή του μετρό. Το Point Douglas Park διαθέτει παραλία στο St. Croix, η λίμνη Elmo διαθέτει πισίνα, το πάρκο Big Marine Park διαθέτει μεγάλη παραλία με μοντέρνα μπάνια και αποδυτήρια.

Όλες οι παραλίες είναι δωρεάν, αλλά τα οχήματα χρειάζονται άδεια στην κομητεία της Ουάσινγκτον για να μπουν στα πάρκα, εκτός από το πάρκο Point Douglas Park.

Επίσης, στην κομητεία της Ουάσινγκτον, η πόλη Woodbury διαθέτει πάρκο Carver Lake και παραλία, με δωρεάν, μη προστατευμένη παραλία.

Το North St. Paul διαθέτει πισίνα κολύμβησης στο Silver Lake Park.

Παραλίες της επαρχίας Anoka

Τα πάρκα Anoka County έχουν πολλές μεγάλες λίμνες με καθαρές παραλίες. Υπάρχει μια παραλία σε αυτά τα πάρκα: Lake George Περιφερειακό Πάρκο, Martin-Island-Linwood Lakes Περιφερειακό Πάρκο, Coon Lake County Park, και Centerville Beach στο Rice Creek Chain of Lakes Περιφερειακό Πάρκο. Οι παραλίες είναι δωρεάν, αλλά χρειάζονται άδεια οχήματος σε ορισμένα πάρκα Anoka County.

Το Anoka County λειτουργεί επίσης το τεράστιο υδάτινο πάρκο Bunker Beach, με όλα τα είδη διαφανειών, ποταμών και πισινών, καθώς και μια μεγάλη περιοχή άμμου με εξοπλισμό κατασκευής παιχνιδιών. Ισχύουν χρεώσεις εισόδου.