Μέσα στην Ατλάντα: Ο Porsha Thomas της Ladypreneur League

Η Lady Boss Porsha Thomas μοιράζεται τα αγαπημένα της σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον Porsha Thomas, τον ιδρυτή της Ladypreneur League, μια ευημερούσα κοινότητα για γυναίκες επιχειρηματίες και το Associate Community Manager στο WeWork Buckhead. Αυτή η κυρία αφεντικό ανέλαβε την τοπική σκηνή εκκίνησης το 2013, παρέχοντας εργαστήρια, εκδηλώσεις και ομιλίες, που τροφοδοτούν όλες τις γυναίκες στις επιχειρήσεις.

Ήταν ακόμη μέρος ενός επίσημου πάνελ SXSW φέτος με τις γυναίκες από το Stuff Mom Never Told You podcast και το Bossed Up για την Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα και τη Σύγχρονη Γυναίκα. Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με την ίδια την Thomas.

Ζω ... " Cabbagetown. Αγαπώ ότι βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία. Είμαι πολύ κοντά σε μερικές από τις αγαπημένες μου γειτονιές (Grant Park, O4W, Inman Park, Candler Park) και για την Ατλάντα, είναι σχετικά ευπροσάρμοστο [με] μια λειτουργική ΜΑΡΤΑ . Εγώ έσβησα το αυτοκίνητό μου πριν από τρία χρόνια όταν έφυγα από το Τέξας, οπότε η «αραβική Ατλάντα» είναι ένα τεράστιο πράγμα για μένα ».

Επιθυμώ οι άνθρωποι να μάθουν ... "Η Ατλάντα είναι πολύ περισσότερο από ό, τι βλέπετε στην τηλεόραση. Είναι το 100% της γης ευκαιρίας. Αισθάνομαι ότι η Ladypreneur League μπόρεσε να ευδοκιμήσει γιατί η Ατλάντα είναι μια τόσο ανοιχτόμυαλη και υποστηρικτική πόλη όταν πρόκειται για την επιχειρηματικότητα και τον πολιτισμό. Έχουμε μια υπέροχη εκκίνηση σκηνή εδώ και μου αρέσει να μπορείτε να βρείτε τόσες πολλές τοιχογραφίες από εκπληκτικούς καλλιτέχνες που σπρώχνονται σε τυχαία τείχη σε όλη την πόλη.

Μπορείτε να με βρείτε ... "στο Cafe Street Carroll σχεδόν κάθε Δευτέρα. Γιατί; Επειδή μπορώ να περπατήσω εκεί και τις Δευτέρες έχουν τσάπες με μισή τιμή και μια μπύρα $ 3 που χαρακτηρίζεται όλη τη νύχτα. Είναι υπέροχο."

Είναι ώρα δείπνου, κατευθύνω ... " Octopus Bar, Βαρκελώνη, Mi Barrio, όταν λείπει το Τέξας, Ration + Dram, Home Grown, The Spence, Ενορία και Τσιγγάνικη Κουζίνα γιατί αυτή η ταράτσα έγινε για κυρίες αφεντικό".

Το ρολόι χτυπά 5η ώρα, πίνω ... "Το κοκτέιλ σαμπάνιας στο ψωμί και την πεταλούδα".

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγγα ... "Το Airbnb είναι το πράγμα μου. Το Modern Treehouse είναι εκπληκτικό. "

Το καλύτερο κρυμμένο μυστικό της Ατλάντα είναι ... " Φρέσκα συγκομιδή. Παίρνω βιολογικά προϊόντα από τοπικά αγροκτήματα που παραδίδονται στην πόρτα μου κάθε Τρίτη. Μισώ τα καταστήματα παντοπωλείων και το σημείο τιμής της Fresh Harvest αξίζει τον κόπο. Αυτή η υπηρεσία είναι η καλύτερη! "

Όταν παίζω Τουριστικός, πηγαίνω ... " Λατρεύω τη Beltline. Είμαι συχνά εκεί. Επίσης Grant Park (αγαπούν την αγορά του αγρότη ). Η Ponce City Market θεωρείται ως τουριστικό αξιοθέατο; Μου αρέσει και αυτός ο τόπος.

Δεν μπορείτε να έρθετε στην ATL και να μην χτυπήσετε μέχρι το Clermont Lounge σε κάποιο σημείο. Υποσχέθηκα στην επίσκεψη της μαμάς την επόμενη φορά που είναι στην πόλη. Δεν έχει ιδέα. * Εισάγετε το κακό γέλιο. *

Πάω τον ιδρώτα μου ... " Με το Pass Pass . Μόλις ανακάλυψα την Cyc Fitness στο Buckhead - είμαι γαντζώθηκε! Η επόμενη τάξη στην οποία θα πάω θα είναι μια κούρσα kickboxing της Vesta Movement! "

Αγαπώ τα χρήματά μου στο ... " Δεν κάνω πολλά ψώνια ρούχων στην πραγματικότητα, προσπαθώ να τα βελτιώσω (όπως τα ψώνια στο μανάβικο, μισώ και αυτό.) Όταν έχω τη διάθεση, m a thrifter, οπότε κάθε κατάσταση Goodwill / Buffalo Exchange είναι καλό για μένα να είμαι! "