Πού να βρείτε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ατλάντα

Καταστρέψτε τις αίθουσες! Κάθε σπίτι στην Ατλάντα χρειάζεται ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο για να ολοκληρώσει την εμφάνιση μιας εορταστικής περιόδου διακοπών. Αναρωτιέστε πού θα βρείτε χριστουγεννιάτικο δέντρο στην περιοχή της Ατλάντα; Ελέγξτε αυτές τις επιλογές για χριστουγεννιάτικα δέντρα, αν θέλετε βολικά προ-κομμένα δέντρα για την εμπειρία της μετάβασης σε ένα αγρόκτημα δέντρων Χριστουγέννων για να κόψετε το δικό σας δέντρο.

Αγρόκτημα δέντρου του Coker

Χωρίς να οδηγείτε πολύ μακριά από την Ατλάντα, μπορείτε να έχετε μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών στο Coker Tree Farm.

Σε αυτό το αγρόκτημα Marietta, μπορείτε να κόψετε το δικό σας χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μπορείτε να επιλέξετε από τέσσερις διαφορετικές ποικιλίες - Murray Cypress, Leyland Cypress, Carolina Sapphire και Fraser Fir. Τα ύψη των δέντρων ξεκινούν γύρω στα 10 πόδια. Παρέχουν τα πριόνια και θα σας βοηθήσουν να φορτώσετε το δέντρο σας για να πάρετε σπίτι.

Το Coker Tree Farm ανοίγει στα τέλη Νοεμβρίου και είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 16:00 έως τις 18:00 και από το Σάββατο έως την Κυριακή από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ. Το Coker Tree Farm βρίσκεται στο 2280 Macland Road, Marietta, Georgia 30064.

Kinsey Οικογενειακό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Βρίσκεται βόρεια της Ατλάντα στο Gainsville, GA (που βρίσκεται κοντά στη λίμνη Lanier, κάνετε μια μέρα - ή ακόμα και ένα σαββατοκύριακο - και επισκεφθείτε τις μαγικές βραδιές των φώτων), θα βρείτε το οικογενειακό αγρόκτημα Kinsey. Προσφέρουν τόσο χριστουγεννιάτικα δέντρα όσο και προ-κομμένα και κομμένα. Το κάνουν επίσης για την εποχή - με δραστηριότητες διασκέδασης όπως μια φωτιά στο στρατόπεδο με ψήσιμο marshmallow και ζεστό κακάο. Θα πάρετε μια βόλτα έξω για να επιλέξετε το δέντρο σας - και έχουν μια εκπληκτική ποικιλία: Βόρεια Καρολίνα Fraser Fir, Douglas Fir, Concolor Fir, Leyland Κυπαρίσσι, Καρολίνα Σαπφείρου Κυπαρίσσι, Blue Cypress Κυπαρίσσι, Blue Cypress Naylor, Νορβηγία Spruce, Ανατολική Hemlock και Deodar Cedar.

Τα προ-κομμένα δέντρα αποθηκεύονται σε νερό για να τα διατηρήσουν ωραία και φρέσκα. Το αγρόκτημα πωλεί επίσης ξυλόγλυπτα, στεφάνια, γιρλάντες και διακοσμήσεις, καθώς και τοπικό μέλι, σάλτσες και μαρμελάδες.

Το οικογενειακό αγρόκτημα Kinsey ανοίγει κάθε χρόνο την εβδομάδα πριν την ημέρα των ευχαριστιών. Οι ώρες τους είναι Δευτέρα - Παρασκευή από το μεσημέρι - 7 μ.μ. και Σάββατο - Κυριακή από τις 9 π.μ. - 6 μ.μ. Το αγρόκτημα βρίσκεται στο 7170 Jot-em Down Road, Gainesville, GA 30506.

Yule Forest

Βρίσκεται στο Stockbridge, το Yule Forest διαθέτει πολλές οικογενειακές δραστηριότητες για διασκέδαση διακοπών. Το αγρόκτημα προσφέρει μεγάλη ποικιλία δέντρων, από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε από: Fraser Firs, Virgina Pines, Leyland Cypress, Burkii Cedars, Blue Ice, Πράσινο Giant Arborvitae, Ασημένια σκόνη. Μπορείτε να επιλέξετε και να κόψετε το δικό σας δέντρο - και σας τροφοδοτούν ό, τι χρειάζεστε. Πάρτε στο πνεύμα των διακοπών με ζεστά μήλα μηλίτη και ζαχαρωτά καλάμια!

Το αγρόκτημα είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9 π.μ. - το σούρουπο, αρχίζοντας από την ημέρα των ευχαριστιών. Το Yule Forest βρίσκεται στο 3565 Hwy 155 North, Stockbridge, GA 30281.

Χριστουγεννιάτικα δέντρα του Big John

Το Big John μπορεί να βρεθεί σε όλο το μετρό Ατλάντα - με 12 τοποθεσίες, δεν είναι ποτέ πολύ μακριά. Αυτά τα pop-up δένδρων παρτίδες πωλούν μια ποικιλία δένδρων, όπως Fraser, Douglas, Noble, Balsam, Canaan, Nordman, Scotch και White Pine. Πωλούν επίσης στεφάνια, περίπτερα και άλλα βασικά προϊόντα διακοπών.

Αν είστε πραγματικά τσέπης για το χρόνο ή δεν έχετε τρόπο να μεταφέρετε το δέντρο σας - Big John θα παραδώσει στο σπίτι ή το γραφείο σας! Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με το μέγεθος και το επίπεδο εξυπηρέτησης.

Καταστήματα υλικού

Τα καταστήματα υλικού όπως το Home Depot και το Lowe έχουν πάντοτε χριστουγεννιάτικα δέντρα για τη σεζόν. Μερικές φορές οι επιλογές περιορίζονται σε ένα είδος δέντρου, αλλά συνήθως φέρουν ποικίλα ύψη.

Μπορείτε επίσης να πάρετε πολλά άλλα διακοσμητικά απαραίτητα όπως ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, γιρλάντες (νωπά ή όχι), διακοσμήσεις για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και όλα τα εργαλεία που θα χρειαστεί να κρεμάσετε τα διακοσμητικά σας. Αυτό καθιστά το τοπικό σας κατάστημα υλικού ένα μοναδικό προορισμό αγορών. Με το Home Depot και τις τοποθεσίες της Lowe σε όλη τη Metro Atlanta, αυτή η επιλογή είναι προσβάσιμη σε όλους σχεδόν και οι τιμές είναι προσιτές.

Ανακυκλώστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας στην Ατλάντα

Κάθε χρόνο, μένετε με ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο για να το ξεφορτωθείτε. Ενώ κάποιες περιοχές της Ατλάντα θα ανακυκλώσουν τα δέντρα, πολλοί δεν το κάνουν και εκείνοι που συνήθως έχουν περιορισμό ύψους στα δέντρα.

Κρατήστε τη Γεωργία Όμορφη χορηγός του προγράμματος Bring One For the Chipper - βρείτε μια θέση όπου μπορείτε να αφήσετε το δέντρο σας να ανακυκλωθεί και μπορείτε ακόμη και να πάρετε δωρεάν σάπια από τα ανακυκλωμένα δέντρα!