Ιδιωτικές βίλες: Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα σε μια απόδραση της ομάδας της Καραϊβικής

Οι εξοικονομήσεις μπορούν να προστεθούν με διαμονή σε βίλα όταν ταξιδεύετε με περισσότερα από τέσσερα άτομα

Προγραμματίζοντας μια απόδραση στην Καραϊβική ; Για ζευγάρια ή μια οικογένεια τεσσάρων, μια διαμονή σε ξενοδοχείο μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας, αφού μπορείτε να κοιμηθείτε μέχρι και τέσσερα άτομα ανά δωμάτιο. Όπως τα παιδιά μεγαλώνουν όμως, τέσσερα σε ένα δωμάτιο μπορεί να αισθάνονται λίγο στενότητα, και μπορεί να είναι απολύτως άθλια μετά από λίγες μέρες. Η προσθήκη ενός παρακείμενου δωματίου μπορεί να ηρεμήσει το χάος, αλλά θα αυξήσει γρήγορα τον προϋπολογισμό σας.

Ομοίως, εάν οι οικογενειακές σας διακοπές έχουν συρρικνωθεί από τη γιαγιά και τους αγώνες, ή η ιδέα του eloping έχει μετατραπεί σε έναν γάμο προορισμού με 20 από τους πιο κοντινούς φίλους σας, μια ιδιωτική βίλα θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Εάν η ομάδα σας είναι έξι ή 16 ετών, η ενοικίαση ενός σπιτιού μπορεί να είναι οικονομικά αποδοτικότερη.

Ας κάνουμε τα μαθηματικά. Η μέση τιμή για μια παραμονή θέρετρου είναι $ 300 / ανά διανυκτέρευση, αλλά τώρα η Mimi και η Pop θέλουν να προσθέσουν ετικέτες. Αυτό είναι $ 600 ανά διανυκτέρευση. Αλλά περιμένετε: Οι φόροι των ξενοδοχείων μπορούν να προσθέσουν σημαντικά στο κόστος σας - άλλο 27% ανά διανυκτέρευση σε ορισμένους προορισμούς. Και μην ξεχνάτε το τραπέζι για έξι, τρία γεύματα την ημέρα, καθώς και σνακ δίπλα στην πισίνα. Τώρα, το πορτοφόλι σας λέει "περισσότερο δεν είναι πιο ευχάριστο".

Ας πάρουμε το ίδιο σενάριο αλλά να το μετακινήσουμε σε βίλα της Καραϊβικής, χρησιμοποιώντας μερικά παραδείγματα από το WheretoStay.com. Δεδομένου ότι ο νυχτερινός σας προϋπολογισμός ήταν 600 δολάρια ανά διανυκτέρευση, θα μπορούσατε να κάνετε διακοπές σαν ένα celeb-A list σε $ 4,200 ανά εβδομάδα με ιδιωτική πισίνα, καθαριότητα και κουζίνα. Στο St. Martin , για παράδειγμα, η Βίλα Victoria μπορεί να ενοικιαστεί για 465 δολάρια ανά διανυκτέρευση από τα μέσα Απριλίου μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου και θα έχετε τρία υπνοδωμάτια που βρίσκονται σε μια κορυφή λόφου με θέα στον ωκεανό, τους λόφους και τον Orient Bay .

Στην Αγία Λουκία , η βίλα Caddasse πηγαίνει για $ 440 ανά διανυκτέρευση κατά το ίδιο χρονικό διάστημα και διαθέτει τρία υπνοδωμάτια με εκπληκτική θέα, ιδιωτική πισίνα με παραλία, προσωπικό στο χώρο του ξενοδοχείου και γκολφ και εστιατόρια σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο.

Και μην ξεχνάτε πόσο θα εξοικονομήσετε έχοντας μια κουζίνα. Όταν μπορείτε να φάτε το πρωινό και το μεσημεριανό γεύμα από τη δική σας ιδιωτική πισίνα ή να κάνετε κρύα ποτά μέχρι την παραλία, η λήψη της οικογένειας σε ένα καλό δείπνο το βράδυ δεν είναι τόσο οδυνηρή στο πορτοφόλι.

Ο ίδιος τύπος λειτουργεί για μεγαλύτερες ομάδες: η Καραϊβική είναι διάστικτη με ιδιωτικές βίλες που κοιμούνται 10, 12, ακόμη και 20 άτομα. Για παράδειγμα, η βίλα Tarmarind στην Αγία Λουκία πηγαίνει για 995 δολάρια ανά διανυκτέρευση και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 14 άτομα, με θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό και στην Καραϊβική Θάλασσα, ιδιωτική πισίνα και μεγάλο αίθριο για διασκέδαση. Η βίλα Silk Cotton στο St. Thomas κοιμάται 12 για 986 δολάρια ανά διανυκτέρευση, αλλά οι ευρύχωροι χώροι μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 200 ​​άτομα - ιδανικά για ένα γάμο προορισμού.

Για παράδειγμα, φανταστείτε να παντρευτείτε στα βήματα της παραλίας από τη βίλα σας, και στη συνέχεια να μετακομίσετε μέσα για μια βραδιά υποδοχής. Η οικογένεια και οι φίλοι είναι μαζί για λίγες μέρες, μετά από το γάμο φεύγουν και το τροπικό καταφύγιο σας μετατρέπεται στην πιο εκπληκτική σουίτα νεόνυμφων. Όταν συγκεντρώνετε τα χρήματα που θα πληρώσουν οι φιλοξενούμενοί σας για ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και θα κλείσετε μια ιδιωτική βίλα, ο γάμος σας θα γίνει αμέσως ο προσκεκλημένος.

Ο Jen Bryarly είναι υπεύθυνος έργου για το Wheretostay.com