Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε κατά την επίσκεψη σε μια κοινότητα Hassidic

Τον εβραϊκό πολιτισμό στο Μπρούκλιν

Όλοι γνωρίζουν ότι η Νέα Υόρκη είναι ένα δοχείο τήξης. Από το Chinatown έως το Brighton Beach, υπάρχουν πολυάριθμες πολιτισμικά ζωντανές συνοικίες. Κάθε πολιτισμός έχει τα δικά του έθιμα και για να σέβεται την κοινότητα, πρέπει να διαβάσετε γι 'αυτά πριν επισκεφθείτε.

Όλοι οι άνθρωποι ζουν στο Μπρούκλιν και, ειδικά για τους επισκέπτες, μερικοί από τους καλύτερους παρατηρητές βρίσκονται στις χασιδικές εβραϊκές γειτονιές του δήμου, όπου οι άνθρωποι ντύνουν με μετριοπάθεια όπως η Amish και τηρούν διαφορετικά κοινωνικά πρότυπα.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές που πρέπει να θυμάστε όταν επισκέπτεστε μια κοινότητα Hasidic.

είδη ένδυσης

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που μπορεί να συναντήσετε στις γειτονιές Hasidic του Μπρούκλιν - στο Ουίλιαμσμπουργκ, στο Crown Heights και στο Borough Park - θα είναι ντυμένοι με τα ενδύματα που είναι τυπικά για τις κοινότητές τους. Αυτό σημαίνει μέτρια, χαλαρά μακρά φορέματα για κορίτσια και γυναίκες, και γενικά μαύρα παντελόνια ή κοστούμια για αγόρια και άνδρες, που όλοι φορούν γαρμόλες ή καπέλα.

Κατάστημα Ώρες και τρόπος ζωής

Δεν θα βρείτε μπαρ σε αυτές τις γειτονιές, εκτός αν βρίσκονται στα περίχωρα και ανήκουν σε μη Χασιδικούς ανθρώπους. Επίσης, σημειώστε ότι όλες οι εγκαταστάσεις κλείνουν δύο ώρες πριν το ηλιοβασίλεμα την Παρασκευή, όλη την ημέρα το Σάββατο και στις εβραϊκές αργίες.

Να είστε ενήμεροι ότι οι ενήλικες άνδρες και γυναίκες δεν περιμένουν στα καταστήματα ο ένας για τον άλλον να δοκιμάσουν και να μοντίσουν τα ρούχα. υπάρχει ένας διαχωρισμός μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Προτάσεις για επισκέπτες

Ως θέμα ευγένειας:

Εάν αισθάνεστε λίγο χαμένος και θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον πολιτισμό, σκεφτείτε να εγγραφείτε για μια περιοδεία. Οι δημοφιλείς περιηγήσεις περιλαμβάνουν την επίσκεψη Hasidim, μια διήμερη εκδρομή "με οδηγούς που μεγάλωσαν στην κοινότητα Hasidic και θέλουν να μοιραστούν με την ουσία αυτού του πολιτιστικού και ιστορικού κόσμου". Ή πάρτε την εβραϊκή γειτονιά περιοδεία με τη Νέα Υόρκη σαν Native. Για μια γκέι-φιλική αρσενική περιοδεία, ελέγξτε μια Hasidic Tour του Ουίλιαμσμπουργκ με το Hebro, το οποίο προσφέρει σε μια ώρα και μισή ώρα περιοδεία που περιλαμβάνει μια γευστική δοκιμή και ένα crash πορεία στο Γίντις. Ή μεταφορτώστε μια περιήγηση μέσω της παράκαμψης και κάντε μια χαλαρή περιήγηση με τα πόδια χρησιμοποιώντας το smartphone σας. Ακριβώς να σημειωθεί, Williamsburg δεν είναι η μόνη Hasidic γειτονιά, αλλά είναι το πιο σημαντικό και εκείνο όπου φιλοξενούν περιηγήσεις.

Για όσους αναζητούν εβραϊκό πολιτισμό και έναν τόπο όπου μπορείτε να απολαύσετε πολλά γεύματα σε εστιατόρια Kosher, πάρτε το μετρό για Midwood. Η έκταση της λεωφόρου Coney Island κοντά στη λεωφόρο J έχει πολλά εστιατόρια kosher και είναι επίσης το σπίτι ενός σούπερ μάρκετ gourmet kosher, το ρόδι, το οποίο είναι παρόμοιο με το kosher Whole Foods. Άλλα σημεία περιλαμβάνουν απίστευτα αρτοποιεία με νόστιμα αρτοσκευάσματα όπως το rugelach. Απολαύστε ένα σάντουιτς σε ένα από τα λίγα εναπομείναντα εβραϊκά δελτάρια της Νέας Υόρκης στο Essen New York Deli.

Τα βήματα από το deli είναι δύο μεγάλα καταστήματα της Judaica, όπου μπορείτε να δείτε τα διάδρομα και να ανακαλύψετε τα δύσκολα αντικείμενα.

Για μια περιήγηση στον εβραϊκό κόσμο φιλικό για το παιδί, σχεδιάστε ένα ταξίδι στο Εβραϊκό Παιδικό Μουσείο, το οποίο βρίσκεται στο Ανατολικό Πάρκο στο Crown Heights. Το μουσείο φιλοξενεί πολλές εκδηλώσεις και δραστηριότητες. Ωστόσο, δεν χρειάζεστε ειδική περίσταση για να επισκεφτείτε αυτό το μουσείο. Υπάρχουν πολλά εκπαιδευτικά εκθέματα για να διδάξετε στο παιδί σας τις διάφορες πτυχές της περιοχής και του πολιτισμού. Από το σέρνεται μέσα από ένα τεράστιο challah στο μίνι γκολφ, το μουσείο αποτελεί απαραίτητη επίσκεψη κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Μπρούκλιν

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein