Πρώτα Σάββατα στο Μουσείο Μπρούκλιν: Τι γίνεται;

Ένας οδηγός για τα πρώτα Σάββατα στο Μουσείο του Μπρούκλιν

Μην πιστεύετε στο κλισέ, δεν μπορείτε να πάρετε τίποτα για fre e, επειδή σίγουρα μπορείτε να το Target First Saturdays στο Μουσείο του Μπρούκλιν. Το μηνιαίο πρόγραμμα προσφέρει στους ανθρώπους δωρεάν είσοδο στο μουσείο και μαρμελάδα γεμάτη διαδρομή για δωρεάν εκδηλώσεις όλη τη νύχτα. Η ελεύθερη εκδήλωση του Μουσείου Μπρούκλιν που ονομάζεται Target First Saturday δεν πρέπει να χάσετε. Αυτή η εκδήλωση γιορτάζει μια σειρά θεμάτων κάθε χρόνο και πάντα συνδέεται με εκθέσεις στο μουσείο.

Είναι φιλική προς την οικογένεια, ποικίλη και ο προγραμματισμός είναι έξυπνος. Το βράδυ μεγάλο ελεύθερο γεγονός περιλαμβάνει συνήθως μια σειρά για χορό, συνομιλίες και προβολές. Ωστόσο, μπορείτε να εξαιρεθείτε από τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και να δείτε μόνο τα εκθέματα, που απολαμβάνουν την εορταστική ατμόσφαιρα στο λόμπι.

Η διασκέδαση ξεκινά από την Happy Hour από τις 5-7μμ και η ελεύθερη τέχνη και ψυχαγωγία ξεκινάει από τις 5-11 μ.μ. Παρόλο που τα γεγονότα είναι δωρεάν, χρεώνονται μερικά προγράμματα. Αν δείτε ένα γεγονός που σας ενδιαφέρει, θα πρέπει να φτάσετε νωρίτερα, επειδή τα εισιτήρια τελειώνουν γρήγορα. Κανονικά οι γραμμές εισιτηρίων διαμορφώνονται συνήθως 30 λεπτά πριν από τη διανομή εισιτηρίων στο Κέντρο Επισκεπτών που βρίσκεται στο λόμπι Rubin. Τα μέλη μπορούν να παραλάβουν εισιτήρια από το γραφείο μελών, ενώ οι προμήθειες διαρκούν.

Τα θέματα και το ακριβές χρονοδιάγραμμα ανακοινώνονται λίγες εβδομάδες πριν από κάθε "Target First Saturday", το οποίο είναι φυσικά το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα. Δεν υπάρχει πρώτο Σάββατο το Σάββατο εντούτοις το Σεπτέμβριο, καθώς το Μουσείο του Μπρούκλιν είναι ο χώρος διεξαγωγής σειράς μεγάλων εκδηλώσεων που σχετίζονται με την Παρέλαση και το Καρναβάλι της Δυτικής Ινδίας.

Όχι σε κάθε εκδήλωση Target First Saturday ακολουθεί την ίδια μορφή (απαγορεύεται ο ουρανός!), Αλλά γενικά υπάρχει ένας συνδυασμός δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων μουσικής, διαλέξεων, παραστάσεων, συζήτησης βιβλίων και περισσότερων εκδηλώσεων. Η λέξη "Target" αναφέρεται στο κατάστημα, Target, το οποίο χορηγεί αυτό το θαυμάσιο κοινοτικό γεγονός.

Για το Σκοπό αυτό το πρώτο Σάββατο, δείτε την ιστοσελίδα του Μουσείου Μπρούκλιν.

Αν τυχαίνει να έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να σταθμεύσετε για έξι δολάρια στην παρτίδα τους, η οποία είναι ανοιχτή αργά για αυτό το δημοφιλές μηνιαίο γεγονός.

Ανεξάρτητα από το τι είναι στο δρομολόγιο, εδώ είναι τρία πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Target First Saturdays στο Μουσείο του Μπρούκλιν:

Έχετε δείπνο ή ποτό!

Δεν χρειάζεται να περάσετε ένα βράδυ του Σαββάτου για να πετάξετε πάνω από δεκαπέντε δολάρια για ένα κοκτέιλ βιοτεχνίας σε ένα μπαρ hipster, όπου μπορείτε να περάσετε το βράδυ μιλώντας για την τέχνη. Αντ 'αυτού, πιείτε ένα ποτήρι κρασί που περιβάλλεται από μερικές από τις καλύτερες τέχνες στον κόσμο. Το Μουσείο Μπρούκλιν διαθέτει μπαρ με μετρητά που πωλεί μπύρα και κρασί, ενώ το Museum Café θα σερβίρει μεγάλη ποικιλία σάντουιτς, σαλάτες και ποτά. Επιπλέον, το υπέροχο νέο εστιατόριο The Norm στο Μουσείο του Μπρούκλιν προσφέρει αριστοκρατικό εστιατόριο και διοικείται από τον αρχιμάτορα Michelin Saul Bolton. Αν θέλετε να γευματίσετε στο μουσείο θα πρέπει να κάνετε κρατήσεις πριν πάτε.

Πήγαινε για ψώνια!

Το Μουσείο Shop είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να παραλάβετε αντικείμενα που σχετίζονται με την τέχνη, καθώς και θέματα με θέμα το Brooklyn, εφευρετικά παιχνίδια και βαθιά μειωμένα προϊόντα που σχετίζονται με προηγούμενα εκθέματα που θα ευχαριστούσαν κάθε εραστή τέχνης. Δεν χρειάζεται να βιαστούμε στο Μουσείο, θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 22 μ.μ. Έχουν επίσης μια μεγάλη συλλογή από βιβλία τέχνης προς πώληση.

Μην το χάσετε!

Δείτε τα μούμια!

Πάρτε το ασανσέρ στον τρίτο όροφο στους εκθεσιακούς χώρους Temples and Tombs και δείτε την αξιοσημείωτη συλλογή της μούμιας και των αιγυπτιακών αντικειμένων. Αν οι μούμιες δεν είναι δικές σας, η συλλογή της αρχαίας αιγυπτιακής τέχνης του μουσείου είναι "μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο. Οι γκαλερί αυτής της ασύγκριτης συλλογής έχουν αναδιοργανωθεί και επανεγκατασταθεί". Δεν μπορείτε παρά να θαυμάσετε τα γλυπτά, την αγγειοπλαστική και τα τεχνουργήματα από την αρχαία Αίγυπτο.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein