Πώς να φτάσετε στα εισιτήρια Live Saturday Night Live

Το Saturday Night Live έχει αποκτήσει νέα δημοτικότητα μετά τις προεδρικές εκλογές του Donald Trump και ως εκ τούτου τα εισιτήρια είναι πιο δύσκολο από ποτέ να έρθουν για ταινίες της παράστασης. Ωστόσο, η διαδικασία για την υποβολή αίτησης για αυτά τα εισιτήρια είναι σχετικά απλή, καθώς λαμβάνει απλώς ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην κλήρωση εισιτηρίων από 1 έως 31 Αυγούστου.

Παρόλο που τα εισιτήρια έχουν ήδη παραδοθεί για την εποχή 2017 έως 2018, μπορείτε ακόμα να πάρετε εισιτήρια αναμονής είτε για πρόβα στο πρωινό της 8 μ.μ. είτε για ζωντανή μετάδοση από τις 11.30 μ.μ. με την επίσκεψη στην 48η οδό του Rockefeller Center στις 7 π.μ. γυρίσματα.

Η έκδοση εισιτηρίων περιορίζεται στα μέλη ακροαματικότητας ηλικίας άνω των 16 ετών και εκτός από τα ελάχιστα αλλά απαραίτητα διαλείμματα, όλοι οι συμμετέχοντες σε αναμονή πρέπει να παραμείνουν στη γραμμή ανά πάσα στιγμή για να λάβουν ένα εισιτήριο, το οποίο περιορίζεται σε ένα άτομο ανά άτομο σε μια πρώτη -επίσημο, πρώτης εξυπηρέτησης. Εάν είστε αρκετά τυχεροί για να κερδίσετε ένα από αυτά τα αποκλειστικά περάσματα στη μαγνητοσκόπηση, φροντίστε να φτάσετε το αργότερο στις 7:15 μ.μ. για την πρόβα στο φόρεμα και στις 10:45 για τη ζωντανή παράσταση.

Να λαμβάνετε εισιτήρια βράδυς Σαββάτου Live Advance

Κάθε Αύγουστο μπορείτε να υποβάλετε το αίτημά σας για εισιτήρια Saturday Night Live μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα οποία θα διανεμηθούν από πρόγραμμα λαχειοφόρων αγορών κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τη διεύθυνση αλληλογραφίας στο σώμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά προειδοποιήστε ότι μόνο όσοι έχουν επιλεγεί για εισιτήρια θα λάβουν επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δύο εισιτήρια είτε για ζωντανή ταινία είτε για πρόβα σε τυχαία ημερομηνία.

Δεν μπορείτε να ζητήσετε μια ημερομηνία για να παρακολουθήσετε μια ταινία, η οποία μπορεί να δυσκολευτεί να σχεδιάσετε αυτό το NYC συρραπτικό ως μέρος του ταξιδιού σας δρομολόγιο προς Νέα Υόρκη . Μερικοί άνθρωποι παίρνουν τυχεροί και παίρνουν εισιτήρια, αλλά πολλά περισσότερα άτομα μπαίνουν κάθε χρόνο στο λαχείο και δεν παίρνουν εισιτήρια, αλλά αν τυχαίνει να είσαι ένας από τους άτυχους που χάνουν τη λαχειοφόρο αγορά, μπορείς να δοκιμάσεις την stand-by γραμμή ημέρα της παράστασης.

Να πάρει την αναμονή Σάββατο βράδυ ζωντανά εισιτήρια

Τα εφεδρικά εισιτήρια διανέμονται στις 7 π.μ. το πρωί της ταινίας κάτω από την αίθουσα " NBC Studios " στην 50η πλευρά της 30 Rockefeller Plaza, αλλά έχετε κατά νου ότι πολλοί άνθρωποι προετοιμάζονται για αυτά τα εισιτήρια ημέρες πριν, έτσι ίσως να μην έχετε εισιτήριο ακόμη και αν εμφανιστείτε λίγες ώρες πριν τα εισιτήρια πρόκειται να διανεμηθούν.

Μόλις ενταχθείτε στη γραμμή, αναμένετε να παραμείνετε στη σειρά για όλη τη διάρκεια, με την προϋπόθεση ότι οι λαοί μπορούν να φύγουν μόνο για σύντομα απαραίτητα διαλείμματα (δηλαδή για να πάνε στο μπάνιο.) Τα εισιτήρια αναμονής είναι διαθέσιμα είτε για πρόβα το 8 μ.μ. ή τη ζωντανή παράσταση 11:30 μ.μ. και μόνο ένα εισιτήριο θα εκδίδεται ανά άτομο.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το εισιτήριο stand-by δεν εγγυάται είσοδο και όλοι οι επισκέπτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 16 ετών και να παρουσιάσουν ένα έγκυρο πιστοποιητικό ταυτότητας με φωτογραφία για να παρακολουθήσουν τις ταινίες ή τις δοκιμαστικές εκδηλώσεις. Ελέγξτε την ιστοσελίδα Saturday Night Live για να είστε σίγουροι ότι εκπέμπουν ένα νέο επεισόδιο σε μια δεδομένη ημερομηνία πριν προγραμματίσετε να περιμένετε για εισιτήρια αναμονής.

Φέρτε ένα πουλόβερ ή ένα σακάκι αν παρακολουθείτε μια ταινία-κρατούν τα στούντιο που αντλούνται γεμάτα ψυγείο αέρα, και να γνωρίζουν ότι ο καιρός και ο φιλοξενούμενος υποδοχής παίζουν μεγάλο ρόλο στην ανταγωνιστικότητα για να πάρει εφεδρικά εισιτήρια (και πόσο νωρίς οι άνθρωποι ξεκινούν για να ευθυγραμμιστεί).