Ορλάντο για Οικογενειακή Άνοιξη

Για τις οικογένειες σε όλη τη χώρα, το εαρινό διάλειμμα σημαίνει μια ένδοξη εβδομάδα χωρίς σχολείο και την ευκαιρία να μοιράζονται παλτά και μπότες για σορτς και σαγιονάρες. Όταν πρόκειται για την επιλογή ενός προορισμού που κραυγές διασκέδαση υψηλού οκτανίου στον ήλιο, δεν υπάρχει τόπος που να αντλεί περισσότερες οικογένειες από το Ορλάντο.

Η πρωτεύουσα του θεματικού πάρκου της Αμερικής διαθέτει το Walt Disney World, το Universal Orlando Resort, το SeaWorld, το Legoland Florida, καθώς και πολλά άλλα μικρότερα σημεία διασκέδασης.

Όπως θα περίμενε κανείς, υπάρχουν εκατοντάδες φιλικά προς την οικογένεια ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε προϋπολογισμό, από φιλικά προς το πορτοφόλι μοτέλ έως πολυτελή θέρετρα με περίτεχνα υδάτινα πάρκα και ιαματικά λουτρά. Έχετε υπ 'όψιν ότι το Orlando είναι μια πόλη γεμάτη ζωή, οπότε είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα ξενοδοχείο κοντά στα αξιοθέατα που θέλετε να επισκεφθείτε.

Δεδομένου ότι τα σχολεία σε ολόκληρη τη χώρα έχουν διαφορετικές εβδομάδες διάλειμμα άνοιξη, τα πλήθη δεν χτύπημα Ορλάντο όλα με τη μία, αλλά μάλλον καθ 'όλη τη διάρκεια της εαρινής διακοπής εποχή που μειώνεται από τα μέσα Μαρτίου μέχρι τα τέλη Απριλίου. Αλλά μην κάνετε λάθος: τα θεματικά πάρκα του Orlando θα είναι γεμάτα κατά τη διάρκεια της εποχής των διακοπών, η οποία κατατάσσεται μεταξύ των πιο πολυσύχναστων περιόδων για να επισκεφθείτε το Disney World και άλλα θεματικά πάρκα του Ορλάντο.

Μην χάσετε στο Ορλάντο

Εκτός από πολλά ειδικά ανοιξιάτικα γεγονότα (βλ. Παρακάτω), μπορείτε να επωφεληθείτε από τη διασκεδαστική οικογενειακή διασκέδαση του Orlando:

Ειδικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της άνοιξης

Μαζί με τη διασκεδαστική διασκέδαση που θα πραγματοποιηθεί όλο το χρόνο στο Ορλάντο, πραγματοποιούνται διάφορες ειδικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της εαρινής διακοπής.

Στο Disney World

Στο Universal Orlando

Μεγάλη περιοχή του Ορλάντο

Προσφορές Spring Break στο Ορλάντο

Εάν επισκέπτεστε κατά τη διάρκεια του Μαρτίου ή του Απριλίου, φροντίστε να ελέγξετε τις ειδικές προσφορές σε ιστότοπους διαπραγμάτευσης.

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher