Εορτασμοί της Φλόριντα Mardi Gras

Πιάστε μερικές χάντρες, φαγητό Cajun και πολλά διασκέδαση σε αυτές τις εορταστικές εκδηλώσεις στη Φλώριδα!

Αν είναι Φεβρουάριος, ήρθε η ώρα για το Mardi Gras στη Φλώριδα! Ενώ το Mardi Gras του Universal Orlando έχει αυξηθεί στη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια, έτσι έχουν κοινοτικές εκδηλώσεις Mardi Gras. Φαίνεται ότι ο καθένας αγαπά μια παρέλαση με πολύχρωμα επιπλέουν και όλοι φαίνεται να έχουν ένα κοινό πράγμα ... ΧΑΝΤΡΕΣ! Πολλές και πολλές χάντρες!

Ιστορία του Mardi Gras

Ο όρος "Mardi Gras" σημαίνει "Fat Tuesday" και αναφέρεται στην ημέρα πριν από την Ash Wednesday (η πρώτη από τις σαράντα ημέρες του προηγούμενου Πάσχα).

Ενώ οι Χριστιανοί συνήθως εγκατέλειψαν το κρέας και άλλες επιδοτήσεις κατά τη διάρκεια του δανεισμού τους, έτσι «καρναβάλι» ή «αποχαιρετισμός στο κρέας» έγινε «καρναβάλι» - μια εορταστική περίοδος όταν η υπερβολική επιείκεια ήταν εντάξει.

Ίσως ο πιο διάσημος εορτασμός της Mardi Gras να πραγματοποιηθεί στη Νέα Ορλεάνη (ή θα έπρεπε να πω N'awlins;), αλλά αν δεν μπορείτε να φτάσετε στη Νέα Ορλεάνη, πιάστε μία από αυτές τις γιορτές (και μερικές χάντρες) στη γειτονιά σας.

Εορτασμοί της Φλόριντα Mardi Gras

Πάρτε τον σύνδεσμο που παρέχεται για τις ώρες, τις ημερομηνίες και τις ειδικές πληροφορίες εισδοχής σε κάθε χώρο. Τα εισιτήρια Advance συχνά προσφέρονται με έκπτωση όταν αγοράζονται ηλεκτρονικά. Προτείνεται γονική εποπτεία, καθώς ορισμένοι εορτασμοί μπορεί να μην είναι κατάλληλοι για οικογενειακή διασκέδαση.

Cocoa Village Mardi Gras - Το Cocoa Village Mardi Gras είναι ένα ευχάριστο πλήθος για πάνω από 20 χρόνια και διαθέτει ζωντανή ψυχαγωγία, μια πολύχρωμη παρέλαση με πάνω από 30 πλωτήρες και αυθεντικό φαγητό τύπου Cajun.

Dunedin Mardi Gras - Χιλιάδες άνθρωποι γίνονται για αυτή τη μικρή κοινοτική γιορτή που είναι μεγάλη για διασκέδαση για όλη την οικογένεια.

Πιάστε μερικές χάντρες από πάνω από 50 εορταστικούς πλωτήρες στην παρέλαση που ξεκινά από το πάρτι. Στη συνέχεια, απολαύστε τη ζωντανή ψυχαγωγία και το καλό φαγητό μέχρι τις 11:00

Λίμνη Ουαλία Mardi Gras - Συλλογή παραδόσεων, χρωμάτων και κοστουμιών από παγκόσμιους εορτασμούς της Mardi Gras, γιορτή της λίμνης της Ουαλίας περιλαμβάνει εξωτικά κοστούμια, εξωτικά επιπλέουν, μάσκες πλήθους, καρναβάλι δικαιώματα και τους ρυθμούς της Dixieland για ένα χωρίς εμπόδια το απόγευμα και το βράδυ της γλέντι.

Leesburg Mardi Gras - Mardi Gras στο Leesburg δεν είναι υπόθεση μιας ημέρας. Ο μήνας-μακρύς εορτασμός διαθέτει τέσσερις αναμίκτες όπου οι βασιλιάδες και οι βασίλισσες υποψήφιοι ψυχαγωγούν και αγωνίζονται για τις ψήφους να στεφθεί και βασιλεύει ως βασιλιά Rex και βασίλισσα θεία. Το πάρτι στο δρόμο είναι 12 ώρες χωρίς διασκεδαστικό γλέντι, που περιλαμβάνει jugglers, τρώγοντες φωτιάς, περιπατητές με ξυλοπόδαρο, ζωντανή μουσική, γιορτινά φαγητά και τρεις παρελάσεις με χάντρες γεμάτες!

Mardi Gras στο Λιμάνι (Destin) - Μόλις το πέμπτο έτος, το Mardi Gras στο Destin's Harbourwalk Village είναι ένα φιλικό για το οικογενειακό πάρτι που ξεκινάει την Παρασκευή το Σαββατοκύριακο. Θα ήθελα να πάρετε ένα babysitter την Παρασκευή για το crawl pub, αλλά φροντίστε να τα φέρετε για παρέλαση του Σαββάτου που διαθέτει πάνω από 100 πολύχρωμα πλωτά, συγκροτήματα και τοπικές ομάδες.

Pensacola Mardi Gras - Δεν είναι μόνο μια παρέλαση, αλλά δύο τονίζουν τον εορτασμό του Pensacola Mardi Gras. Μια φωτιζόμενη νυχτερινή παρέλαση το βράδυ της Παρασκευής είναι ένα θέαμα που βλέπεις. και η παρέλαση του Σαββάτου απόγευμα είναι μια πολύχρωμη και μεγάλη υπόθεση.

Φεστιβάλ St. Andrews Mardi Gras (Πόλη του Παναμά) - Στην πραγματική φεστιβάλ μόδας, αυτή η γιορτή περιλαμβάνει ένα Kid Village Jester, Crafter's Row με πάνω από 70 πωλητές και πολλαπλά στάδια της ζωντανής μουσικής.

Universal Mardi Gras (Ορλάντο) - Ίσως ο πιο γνωστός εορτασμός Mardi Gras της Φλόριντα κάθε χρόνο, που εκτείνεται κάθε Σάββατο και επιλέγει βραδιές από τις αρχές Φεβρουαρίου έως τα μέσα Απριλίου.

Το θεματικό πάρκο Orlando μετατρέπεται στο "Big Easy" για μια μοναδική γιορτή Mardi Gras που περιλαμβάνει παρέλαση, πάρτι στο δρόμο και ειδικές συναυλίες από μερικούς από τους πιο καυτούς καλλιτέχνες του κόσμου.