Κρουαζιέρες στο Σαν Φρανσίσκο

Αξιοθέατα Κρουαζιέρες, Κρουαζιέρες Δείπνο, Περιηγήσεις και Πλοία

Σε μια όμορφη μέρα, μια κρουαζιέρα στο Σαν Φρανσίσκο είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκουραστούν τα κουρασμένα πόδια σας και να δείτε την πόλη από διαφορετική οπτική γωνία. Έχετε πολλές επιλογές. Μπορείτε να κάνετε ένα παραδοσιακό πανί γύρω από το Αλκατράζ και κάτω από τη Γέφυρα του Golden Gate ή να πάρετε ένα συναρπαστικό ταξίδι σε άλλες τοποθεσίες, να πηγαίνετε στα πανιά ηλιοβασιλέματος, κρουαζιέρες για δείπνο, περιηγήσεις και πορθμεία.

Μια κρουαζιέρα στον κόλπο είναι ένα από τα κορυφαία πράγματα του Σαν Φρανσίσκο που πρέπει να κάνετε. Γίνε ειδικός ταξιδιού στο Σαν Φρανσίσκο ανακαλύπτοντας τι είναι το υπόλοιπο .

Έχουμε οργανώσει αυτόν τον οδηγό περιηγήσεων κρουαζιερόπλοιων του Σαν Φρανσίσκο ανά δραστηριότητα, για να σας διευκολύνει να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Εάν σκέφτεστε να πάρετε ένα ενώ βρίσκεστε στο Σαν Φρανσίσκο, συχνά περιλαμβάνονται σε κάρτες πολλαπλής προσέλκυσης, όπως το Go Card ή το San Francisco CityPASS , αλλά ένα από τα φθηνότερα μέρη για να τα αποκτήσετε είναι μέσω της Goldstar. Μάθετε τι Goldstar είναι και πώς να το χρησιμοποιήσετε .

Η "Τυπική" Κρουαζιέρα στο Σαν Φρανσίσκο

Αυτές οι κρουαζιέρες στο Σαν Φρανσίσκο θα σας μεταφέρουν στο Αλκατράζ, κάτω από τη Γέφυρα της Χρυσή Πύλη, και κατά μήκος της προκυμαίας δυτικά της προβλήτας του Ψαρά. Θα διαρκέσουν από μία ώρα έως 90 λεπτά.

Ταξίδι στο Sausalito

Μια βόλτα με φέρι στο γοητευτικό Sausalito για ψώνια και μεσημεριανό γεύμα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να περάσετε μια μέρα. Θα δείτε επίσης τα περισσότερα από τα ίδια αξιοθέατα που θα δείτε στην "κανονική" περιοδεία κρουαζιερόπλοιων στο Σαν Φρανσίσκο, που περιγράφεται παραπάνω, αλλά το ταξίδι θα σας κοστίσει λιγότερο.

Μπορείτε να κάνετε αυτό το ταξίδι με αυτές τις εταιρείες:

Κρουαζιέρα στο Tour Alcatraz

Εάν θέλετε να περιηγηθείτε στην πρώην φυλακή στο νησί Alcatraz , μην αφήσετε τις διαφημίσεις να σας ξεγελάσουν. Μπορείτε να δείτε το νησί από πολλές κρουαζιέρες, αλλά αν θέλετε να πάρετε το πόδι σε αυτό, υπάρχει μόνο μια επιλογή: Alcatraz Κρουαζιέρες. Αφήνουν από την προβλήτα 33 κοντά στην προβλήτα του Ψαρά. Συνδυάστε αυτή την περιοδεία με μια επίσκεψη στο Angel Island την ίδια μέρα για ένα "Island Hop". Για να εξασφαλίσετε ότι θα έχετε μια περιήγηση Alcatraz όταν την θέλετε, κάντε κράτηση τουλάχιστον μία εβδομάδα νωρίτερα.

Κρουαζιέρα στο νησί Άγγελος

Το νησί Angel είναι μερικές φορές ονομάζεται Ellis Island της Δύσης, αλλά έχει περισσότερο να δει από τον συναρπαστικό σταθμό Μετανάστευσης και υπάρχουν τρεις τρόποι να φτάσετε εκεί:

Κρουαζιέρες Sunset

Βραδινά και Δείπνο Κρουαζιέρες

Hornblower Dining Cruises προσφέρει βραδιά σαμπάνιας, δείπνο και χορευτικές κρουαζιέρες.

Διακοπές και ειδικές κρουαζιέρες

Ορισμένες κρουαζιέρες δεν εκτελούνται στις 25 Δεκεμβρίου. Πολλές από τις εταιρείες που αναφέρονται παραπάνω προσφέρουν ειδικές κρουαζιέρες πυροτεχνημάτων τέταρτης Ιουλίου και ειδικές εκδρομές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του Fleet, τον Οκτώβριο.

Η «μέρα έναρξης» του Σαν Φρανσίσκο είναι η τελευταία Κυριακή του Απριλίου (εκτός από την περίπτωση που το Πάσχα πέφτει εκείνη την ημέρα) και η μεγάλη παρέλαση των σκαφών τους κάνει για μια επιπλέον εορταστική στιγμή για να πάει σε κρουαζιέρα.

Εισιτήρια για Κρουαζιέρα στο Σαν Φρανσίσκο και Κρατήσεις

Για να πάρετε την καλύτερη διαπραγμάτευση, ελέγξτε τις ιστοσελίδες της κάθε εταιρείας για εκπτώσεις και αγορές στο διαδίκτυο και αξιολογήστε εάν μια κάρτα πολλαπλών σημείων έλξης θα σας εξοικονομήσει χρήματα.

Χρησιμοποιήστε αυτούς τους εύχρηστους οδηγούς για να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κάρτα San Francisco CityPASS και Go San Francisco Card . Μπορείτε επίσης να βρείτε κριτικές για το San Francisco Bay Cruise στο Tripadvisor.com.

Σαν Φρανσίσκο Bay Cruise Tips