Κουβέρτα Παραλίας Βαβυλώνα

Ανασκόπηση της παράδοσης του Σαν Φρανσίσκο

Η βασική γραμμή ιστορίας είναι απλή: η Χιονάτη ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, αναζητώντας τον Ωραίος Πρίγκιπα. Είναι αυτό που συμβαίνει σε αυτήν κατά μήκος του τρόπου που περιπλέκεται - και μπερδεύεται - και αστείο - στη μακρόχρονη μουσική αναθεώρηση του Σαν Φρανσίσκο.

Η εμπειρία της παραλίας της Βαβυλώνας

Beach Blanket Η Βαβυλώνα είναι μια μουσική σκηνή, βασισμένη χαλαρά στην αναζήτηση της Snow White. Είναι επίσης γεμάτη με σάτιρα, διασκέδαση σε δημόσιες προσωπικότητες από όλο το φάσμα.

Οι αυθεντικοί στίχοι τραγουδιών μεταμορφώνονται έξυπνα σε αστεία και το άκρο αυτών των αστείων αλλάζει με ταχύτητα αστραπής.

Τρέχοντα γεγονότα μερικές φορές μπαίνουν στο σενάριο της επίδειξης μέσα σε λίγες εβδομάδες, αλλά περίεργα, μερικά από τα αστεία έχουν κρέμονται γύρω από τη διοίκηση Κλίντον. Παραφράζοντας ένα παλιό ρητό για τον καιρό, αν δεν σας αρέσει το τρέχον, περιμένετε λίγο και αυτό θα αλλάξει.

Δεν μπορείτε να μιλήσετε για αυτή την παράσταση χωρίς να μιλάτε για καπέλα υπογραφής τους. Ξεκινούν μεγάλες - και με μεγάλη εννοώ 4 έως 5 φορές το μέγεθος του κεφαλιού του καλλιτέχνη. Μέσα από το μεγάλο φινάλε, είναι γιγαντιαίοι, τόσο ψηλοί που πιθανότατα να περάσετε μια στιγμή ή δύο αναρωτιέστε εάν θα κολλήσουν στις κεφαλές των σκηνών κατά τη διάρκεια της σκηνής.

Το θέατρο είναι μικρό, με καθίσματα στο πάτωμα και στο μπαλκόνι, όλα σε ξύλινες καρέκλες παρόμοια με αυτά που μπορείτε να βρείτε σε κωμικό κλαμπ.

Καλή πλευρά της παραλίας Babel Βαβυλώνας

Κακή πλευρά της κουβέρτας παραλίας Βαβυλώνα

Η κατώτατη γραμμή

Αν η προσωπική σας λίστα αναπαραγωγής αναπαράγεται σαν jukebox της δεκαετίας του '60, θα αγαπήσετε τη μουσική, αλλά μην περιμένετε μια σοβαρή ιστορία, μια παραγωγή σε στιλ Μπρόντγουεϊ ή σάτιρα, όπως και η καλύτερη τηλεοπτική κωμωδία. Αν απλά χαλαρώσετε και μην το πάρετε πολύ σοβαρά, είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να περάσετε ένα βράδυ.

Beach Blanket Η Βαβυλώνα μπορεί να μην είναι για εσάς εάν προτιμάτε τη διασκέδαση σας σοβαρή και προκαλώντας σκέψη, αν δεν γνωρίζετε τη μουσική ή αν σας αρέσουν οι παραστάσεις όπου το κοινό χτυπάει (και περιστασιακά τραγουδάει μαζί).

Αναφερόμενος σε έναν κριτικό στο Yelp, μπορεί επίσης να μην είναι η ψυχαγωγική επιλογή των ευαίσθητων, συντηρητικών Ρεπουμπλικανών. Και αν είστε εύκολα προσβεβλημένοι από σεξουαλικά συμπεράσματα, πηγαίνετε το απόγευμα της Κυριακής, όταν τα ανέκδοτα είναι όλα "G" βαθμολογία.

Ποιο είναι το Buzz σχετικά με την παραλία Blanket Babylon;

Αν θέλετε να μάθετε τι έχουν να πουν οι άλλοι για την παράσταση, δείτε εδώ μια σειρά από πόρους που θεωρήσαμε χρήσιμο:

Συμβουλές για να πάτε στην παραλία Babel Βαβυλώνα

Εισιτήρια για Beach Blanket Babylon

Όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με την παραλία Blanket Babylon

Κουβέρτα Παραλίας Βαβυλώνα
Club Fugazi
78 Green Street
Σαν Φρανσίσκο, CA
Δικτυακός τόπος

Θα βρείτε μισή παρτίδα χώρων στάθμευσης σε ακτίνα δύο μπλοκ του θεάτρου. Το Γκαράζ Street Vallejo στο 766 Vallejo είναι καθαρό και φωτισμένο - και απέναντι από ένα αστυνομικό τμήμα, το οποίο το κάνει να νιώθει εξαιρετικά ασφαλές. Η μόνη δυνατότητα δημόσιας διέλευσης είναι το λεωφορείο.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν εισδοχή με σκοπό την αναθεώρηση αυτών των υπηρεσιών. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων.