Εθνικά πάρκα κοντά στο Σαν Φρανσίσκο

Εθνικά Πάρκα & Μνημεία Κοντά στην Περιοχή του Κόλπου

Όταν σκέφτεστε τα Καλιφόρνια Εθνικά Πάρκα, Yosemite πιθανώς έρχεται στο μυαλό. Αλλά η Βόρεια Καλιφόρνια διαθέτει πολλά εκπληκτικά ομοσπονδιακά προστατευμένα πάρκα, μνημεία και δημόσιους χώρους που είναι πολύ πιο κοντά στο σπίτι.

Εξερευνήστε αυτά τα εθνικά πάρκα κοντά στο Σαν Φρανσίσκο και τη Silicon Valley.

Εθνικό μνημείο του Muir Woods

Ένα εκπληκτικό παλιό ξύλο ξυλείας στην κομητεία Marin, το οποίο δωρίστηκε στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση και το όνομά του από τον θρυλικό δυτικό συντηρητή John Muir.

Εθνική Περιοχή Αναψυχής Golden Gate

Το πάρκο που εκτείνεται στη χερσόνησο και στο Σαν Φρανσίσκο περιλαμβάνει 19 ξεχωριστά οικοσυστήματα και στεγάζει περισσότερα από 1.200 φυτικά και ζωικά είδη.

Νήσος Αλκατράζ

Μπορεί να εκπλαγείτε να μάθετε ότι αυτή η ιστορική φυλακή και το δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο στα ανοικτά των ακτών του Σαν Φρανσίσκο είναι το σπίτι ενός Εθνικού Πάρκου των ΗΠΑ. Το νησί Alcatraz προστατεύεται ομοσπονδιακά υπό την Εθνική Περιοχή Αναψυχής Golden Gate, αλλά δεν χρεώνει τέλη εισόδου στο Εθνικό Πάρκο. Ο μόνος τρόπος για να φτάσετε στο Νησί Alcatraz είναι να κάνετε κράτηση με φέρι για τον ανάδοχο του πάρκου Alcatraz Cruises.

Presidio του Σαν Φρανσίσκο

Για περισσότερα από 218 χρόνια, το Presidio του Σαν Φρανσίσκο υπηρέτησε ως στρατιωτική θέση στην Ισπανία, στη συνέχεια στο Μεξικό, στη συνέχεια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το Rosie the Riveter WWII Home Front Εθνικό Ιστορικό Πάρκο

Ένα μνημείο για τους διάφορους, σκληρά εργαζόμενους Αμερικανούς που διαχειρίζονταν τις βιομηχανίες της πατρίδας κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών (συλλογικά ονομαζόμενων "Rosie the Riveters") που ανέλαβαν τις παραδοσιακά βιομηχανίες που κυριαρχούσαν στους άνδρες.

Το μνημείο και το κέντρο επισκεπτών βρίσκονται στην προκυμαία του Ρίτσμοντ της Καλιφόρνια.

Εθνικός Ιστορικός Χώρος Fort Point

Ένα αμυντικό φυλάκιο με θέα στη Γέφυρα του Golden Gate.

Εθνικός Ιστορικός Χώρος του Eugene O'Neill

Εθνικός ιστορικός χώρος στο Danville, CA που γιορτάζει τον μοναδικό Αμερικανό βραβευμένο με το Βραβείο Νόμπελ, Eugene O'Neill.

Ο γνωστός συγγραφέας έζησε στη Βόρεια Καλιφόρνια στο ύψος της καριέρας του, όταν έγραψε μερικά από τα πιο αξιομνημόνευτα έργα του. Το πάρκο βρίσκεται σε απομακρυσμένη τοποθεσία, έτσι ώστε οι επισκέπτες να κάνουν δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από το Εθνικό Πάρκο από το κέντρο του Danville.

Εθνικό ιστορικό μονοπάτι Juan Bautista de Anza

Ένα ίχνος 1200 μιλίων από την Αριζόνα στην Καλιφόρνια, σηματοδοτώντας αυτή την περιοχή, όπου ο Άνζας οδήγησε 240 άνδρες, γυναίκες και παιδιά, για να εγκαταστήσει τον πρώτο μη οικιστικό οικισμό στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο.

Point Reyes National Seashore

33.373 στρέμματα εθνικής παράκτιας άγριας ερήμου που ιδρύθηκε από τον John F. Kennedy. Είναι η μοναδική εθνική ακτή στη Δυτική Ακτή.

Εθνικό ιστορικό πάρκο του Σαν Φρανσίσκο

Ένα μνημείο για τη μακρά θαλάσσια και ναυτική ιστορία του Σαν Φρανσίσκο.

Εθνικό Πάρκο Pinnacles

Ένα ορεινό τοπίο 60 μίλια νοτιοανατολικά του Σαν Χοσέ. Το Pinnacles είναι το νεώτερο εθνικό πάρκο της Βόρειας Καλιφόρνιας, το οποίο υπέγραψε ο Πρόεδρος Ομπάμα το 2013.