Σχεδιάζοντας τις δραστηριότητές σας για την άνοιξη της άνοιξης στην Ουάσιγκτον,

Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επερχόμενη επίσκεψή σας στην πρωτεύουσα του έθνους

Εαρινό διάλειμμα είναι μια δημοφιλής εποχή για να επισκεφθείτε την Ουάσινγκτον, DC, αν ζείτε στην περιοχή DC ή προέρχονται από έξω από την πόλη. Η πόλη είναι γεμάτη δραστηριότητες με διασκέδαση για όλη την οικογένεια και είναι ένας πολύ καλός χρόνος για να βγείτε έξω και να δείτε τα ιστορικά ορόσημα της πόλης και τα διάσημα κερασιά της. Εδώ είναι μερικοί πόροι που θα σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε ένα μεγάλο άνοιγμα στην πρωτεύουσα του έθνους.

Αποφεύγοντας τα πλήθη

Τα σχολεία σε ολόκληρη τη χώρα προγραμματίζουν τα ελατηριωτά τους διαλείμματα κατά τη διάρκεια διαφορετικών εβδομάδων (τα σχολεία του Maryland και της Virginia έχουν τις διακοπές τους με διαφορετικές εβδομάδες) πράγμα που είναι πραγματικά χρήσιμο για τη διάδοση των πλήθους που επισκέπτονται δημοφιλείς προορισμούς.

Οι πιο πολυσύχναστοι χρόνοι για να επισκεφτείτε είναι όταν τα κεράσια βρίσκονται σε αιχμή του άνθους - το Εθνικό Φεστιβάλ Κερασιάς Blossom τρέχει από τα τέλη Μαρτίου μέχρι τα μέσα Απριλίου και το Σαββατοκύριακο του Πάσχα. Αν θέλετε να αποφύγετε πλήθη, ξεκινήστε νωρίς το πρωί, επισκεφθείτε την εβδομάδα και σχεδιάστε να αναζητήσετε μερικά από τα λιγότερο γνωστά αξιοθέατα. Αλλά για να πάρετε μια πραγματική γεύση του DC, αυτές οι δραστηριότητες είναι ιδανικές.

Εξερευνώντας το National Mall

Η εφηβική κόρη σας μπορεί να απογοητευθεί όταν διαπιστώσει ότι δεν υπάρχουν ψώνια σε αυτό το εμπορικό κέντρο, αλλά, ελπίζουμε, η μαγευτική ατμόσφαιρα και η ποικιλία των μουσείων στο National Mall θα την κερδίσει. Ο μακρύς, πράσινος χλοοτάπητας εκτείνεται από το κτίριο του Καπιτώπου στο μνημείο της Ουάσινγκτον και συνορεύει με δέκα μουσεία του Smithsonian. Εάν ο καιρός είναι καλός, είναι ένα υπέροχο μέρος για να καθίσετε για ένα μεσημεριανό πικνίκ, ή απλά να περπατήσετε από το ένα άκρο στο άλλο λαμβάνοντας την ιστορία. Υπάρχει ακόμη και ένα καρουσέλ για να απολαύσετε τα μικρά παιδιά, ενώ κάνετε ένα διάλειμμα.

Λαμβάνοντας ένα μουσείο ή δύο

Εκτός από τα μουσεία στο Mall, υπάρχουν πολλά άλλα μέσα και γύρω από το DC, πολλά από τα οποία έχουν ειδικά προγράμματα για παιδιά . Στο National Mall, θα βρείτε το Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας , το Εθνικό Αεροδρόμιο, το Μουσείο Διαστήματος και την Εθνική Πινακοθήκη , για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Σε άλλες περιοχές της πόλης, θα βρείτε πολλά μουσεία, όπως το Μουσείο Μνημείων του Ολοκαυτώματος των Ηνωμένων Πολιτειών , το Μουσείο Spy και το Newseum. Με πάνω από 100 μουσεία σε ολόκληρο το DC, μπορεί να έχετε έναν δύσκολο χρόνο να αποφασίσετε ποια θα προσθέσετε στο δρομολόγιό σας.

Έλεγχος των μνημείων και των κυβερνητικών κτιρίων

Δεν θα ήταν ένα ταξίδι στην Ουάσιγκτον, DC, χωρίς να επισκεφθούμε μερικά από τα μνημεία και τα κτίρια που κάνουν αυτή την πόλη την πρωτεύουσα του έθνους μας. Πρέπει να δείτε τα μνημεία του Λίνκολν και του Τζέφερσον, το μνημείο της Ουάσινγκτον και τα μνημεία του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και του Βιετνάμ. Και αν έχετε προγραμματίσει μπροστά για μια προγραμματισμένη περιοδεία ή απλά θέλετε να την δείτε ζωντανά, ο Λευκός Οίκος και το Κτίριο του Capitol θα πρέπει να βρίσκονται στη λίστα. Ένα ταξίδι στο Εθνικό Αρχείο για να δείτε τα πρωτότυπα έγγραφα του Συντάγματος μπορεί επίσης να ενδιαφέρει.

Απολαμβάνοντας το ύπαιθρο

Η άνοιξη στο DC είναι μια όμορφη εποχή του χρόνου με ζεστές θερμοκρασίες και συχνά ηλιόλουστο ουρανό. Εάν εσείς και η οικογένειά σας είστε οι εξωτερικοί τύποι, υπάρχουν πολλές υπαίθριες δραστηριότητες για να σχεδιάσετε. Επιλέξτε από την επίσκεψη στο Εθνικό Ζωολογικό Κήπο , ή παρακολουθήστε ένα παιχνίδι μπέιζμπολ της Ουάσινγκτον . Μπορείτε επίσης να κάνετε ποδήλατο στην πόλη ή καγιάκ στο Potomac. Μια βόλτα στο Georgetown είναι επίσης ένας ευχάριστος τρόπος να περάσετε ένα απόγευμα.

Διαμονή στην Ουάσιγκτον, DC

Ψάχνετε να μείνετε στην πόλη κατά τη διάρκεια του εαρινό διάλειμμα; Υπάρχουν πολλές επιλογές για κάθε γούστο και προϋπολογισμό, αν θέλετε να μείνετε κοντά στο National Mall ή στο Capitol Hill ή στο Georgetown ή κοντά στο Dupont Circle . Υπάρχει επίσης μια καλή επιλογή από boutique ξενοδοχεία και διαμονή με πρωινό , καθώς και φθηνά καταλύματα .

Τρώγοντας στην Ουάσιγκτον, DC

Η περιοχή της Ουάσινγκτον, DC, διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, όπως εστιατόρια, casual ή φιλικά προς την οικογένεια εστιατόρια και αθλητικά μπαρ. Ίσως ψάχνετε να δοκιμάσετε μερικά από τα καλύτερα σημεία στην πόλη, ή είστε αποφασισμένοι να δειπνήσετε με το φθηνό . Ή ίσως θέλετε να φάτε κοντά στο National Mall . Μπορείτε επίσης να βρείτε μέρη για να δειπνήσετε στο ύπαιθρο ή σε ιστορικές τοποθεσίες . Δεν έχει σημασία τα κριτήριά σας, υπάρχουν περισσότερα από αρκετά εστιατόρια για να διαλέξετε.