Εθνικό Μουσείο της Αμερικανικής Ινδίας: Θερινές εκδηλώσεις του 2016

Δωρεάν καλοκαιρινές συναυλίες και φεστιβάλ φυλών

Το Εθνικό Μουσείο του Αμερικανικού Ινδιάνου Smithsonian στην Ουάσιγκτον αποτελείται από μια σειρά συναυλιών και φεστιβάλ κάθε καλοκαίρι που προωθούν τους εγγενείς μουσικούς, τους κινηματογράφους, τους ερμηνευτές και τους καλλιτέχνες από όλο το δυτικό ημισφαίριο. Οι δραστηριότητες αυτές είναι διασκεδαστικές για όλη την οικογένεια και ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε Ιθαγενής αμερικανικός πολιτισμός.

Τοποθεσία: Εθνικό Μουσείο Αμερικανών Ινδικών, 4η Στέγη και Ανεξαρτησία Ave., SW.

Washington, DC (202) 633-1000. Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό είναι το L'Enfant Plaza, το Smithsonian και το Ομοσπονδιακό Τρίγωνο
Δείτε ένα χάρτη και οδηγίες για το National Mall

2016 Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Ημέρες Cherokee - 10-12 Ιουνίου, 2016, 10 π.μ. - 5 μ.μ. Οι τρεις ομοσπονδιακά αναγνωρισμένες φυλές Cherokee - το Cherokee Nation, η Ανατολική μπάντα των Ινδιάνων Cherokee και η United Keetoowah Band of Cherokee Indians - θα συναντηθούν για να γιορτάσουν την κοινή τους κληρονομιά και να παρουσιάσουν μερικούς από τους διάσημους καλλιτέχνες, τους αφηγητές, τους μουσικούς και τους χορευτές. Θα υπάρξουν επίσης παρουσιάσεις γλωσσών και γενεαλογιών και δραστηριότητες δημιουργίας και λήψης παιδιών. Οι χορευτές της Tsa-La-Gi θα χορέψουν το Bear Dance, τον Bison Dance, τον χορό του χορού και τον χορό της φιλία.

Μάιος Σουμάκ: Κινηματογραφική προβολή Quichwa - 17-19 Ιουνίου, 2016. Παρασκευή, 7 μ.μ., Σάββατο και Κυριακή, 2 μ.μ. Η βιτρίνα είναι μια γιορτή της εγχώριας και κοινοτικής κινηματογραφίας στις γλώσσες Quechua που ομιλούνται σε όλες τις Άνδεις και από μετανάστες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Φεστιβάλ Τέχνης και Μουσικής Choctaw Nation - 24-25 Ιουνίου, 10 π.μ. - 5 μ.μ. Το έθνος Choctaw της Οκλαχόμα γιορτάζει την φυλετική του ιστορία και κληρονομιά με δύο ημέρες καλλιτεχνικών διαδηλώσεων και πρακτικών δραστηριοτήτων για παιδιά. Ειδικές συναυλίες θα παρουσιαστούν από τους καλλιτέχνες της Choctaw, Samantha Crain και Lainey Edwards.

Γνωρίστε και χαιρετήστε τις πριγκίπισσες Choctaw Nation και μάθετε περισσότερα για την κουλτούρα Choctaw.

Φεστιβάλ Living Earth - 15-17 Ιουλίου, 2016. Αυτό το τριήμερο γεγονός είναι γεμάτο δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Κάθε μέρα θα περιλαμβάνει διαδηλώσεις καλλιτεχνών, πρακτικές δραστηριότητες για παιδιά, παραδοσιακές διατροφικές εκδηλώσεις μαγειρικής και γευσιγνωσίες και παραστάσεις μουσικής και χορού. Ειδικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν ένα συμπόσιο Native foods την Παρασκευή, μια προβολή δύο επεισοδίων του Seasoned with Spirit το Σάββατο και ενός διαγωνισμού Native cooking chef την Κυριακή.

IndigeArts CREATE: A Kay WalkingStick Soiree - 5 Αυγούστου 2016, 5:30 - 8:30 μ.μ. Για να γιορτάσει τις τελευταίες εβδομάδες της έκθεσης Kay WalkingStick ένας Αμερικανός καλλιτέχνης , μια αναδρομική έκθεση της ζωής της γνωστής αμερικανικής ζωγράφου Kay WalkingStick, πραγματοποιήστε μια ειδική εκδήλωση της Παρασκευής το βράδυ με τη μουσική που περιστρέφεται από τον DJ Young Native, αναψυκτικά, εκδρομές στο γκαλερί και πρακτική ζωγραφική για τους ενήλικες (με την ArtJamz και τις χρεώσεις του συνεργείου).

WalkingStick Σαββατοκύριακο: Hands-on Salon - 6-7 Αυγούστου, 2016, 10 π.μ.-5 μ.μ. Αυτό το οικογενειακό Σαββατοκύριακο γιορτάζει τις τελευταίες εβδομάδες της έκθεσης Kay WalkingStick: Μια αμερικανική καλλιτέχνιδα . Θα παρουσιάσει την Martha Redbone κάθε μέρα, τιμήζοντας την κληρονομιά της Cherokee και τις μουσικές της επιρροές.

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συζητήσεις στο gallery, να συναντήσουν διαδηλωτές Navajo και Nez Perce οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις γνώσεις τους σχετικά με τα σχέδια που ενέπνευσαν τα πρόσφατα έργα ζωγραφικής του WalkingStick και συμμετέχουν σε μια σειρά από πρακτικές δραστηριότητες τέχνης που σχετίζονται με την τέχνη του WalkingStick.

Διαβάστε περισσότερα για το Ινδικό Ινδικό Μουσείο

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψη στην περιοχή, δείτε 10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το εμπορικό κέντρο της Ουάσιγκτον