Η ακτή είναι ξεκάθαρη Χίλτον Χίλτον Κεφάλι Γκολφ νησί Χειμώνας Διαμονή-και-παίξει

Όπως κάνουν κάθε χρόνο, το Hilton Head Golf Island (HHGI) έχει μόλις αποκαλύψει μια σχισμή των χειμερινών πακέτων διαμονής και παιχνιδιού. Πρόσφατα κατατάσσονται μεταξύ των τριών κορυφαίων νησιών στις ΗΠΑ από τους αναγνώστες του Cond é Nast Traveler, τα βραβευμένα γήπεδα γκολφ και τα θέρετρα του Hilton Head ... καλά, τα περισσότερα από αυτά έχουν ανοίξει ή θα ξανανοιχθούν τις επόμενες εβδομάδες για το ερχόμενο χειμώνα εποχή, και αυτό που προσφέρεται είναι μια πληθώρα από καλούδια γκολφ για μας να επωφεληθούμε.

Για παράδειγμα, στο Palmetto Dunes Oceanfront Resort, το "Χειμερινό Πακέτο Γκολφ" προσφέρει την τέλεια απόδραση για γκολφ για ζεστά καιρικές συνθήκες για ομάδες 12 και άνω. Ξεκινώντας από τα 133 δολάρια (ανά άτομο, ανά διανυκτέρευση με τετράκλινο κατάλυμα), περιλαμβάνει τρεις διανυκτερεύσεις σε μια βίλα δύο υπνοδωματίων, τρεις γήπεδα γκολφ στις καταπληκτικές σειρές μαθημάτων Robert Trent Jones Oceanfront, Arthur Hills και George Fazio, μπάλες, εκπτώσεις για επαγγελματίες, δύο ώρες γήπεδα τένις και προτιμώμενες τιμές και προτεραιότητα πρόσβασης σε όλες τις άλλες δραστηριότητες θέρετρου. Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το 877.567.6513.

Η ομάδα κληρονομιάς γκολφ - όλοι μας έχουμε ακούσει, έτσι; - προσφέρετε το "Hilton Head Island Winter Challenge", ένα πακέτο που προσφέρει ένα απόλυτο χειμωνιάτικο τοπίο για μεγαλύτερες ομάδες και είναι ένα biggie. Ξεκινώντας από $ 160 (ανά άτομο, ανά διανυκτέρευση με 12 παίκτες), προσφέρει διαμονή τριών νυχτών, εξατομικευμένη ετικέτα τσάντα, δώρο tee, λογότυπα μπάλες του γκολφ και απεριόριστο γκολφ σε οποιοδήποτε από τα επτά μαθήματα.

Εάν παίζετε στο Oyster Reef Golf Club ή στο Robber's Row, το καλύτερο ατομικό σκορ της ομάδας θα λάβει μια κάρτα αξίας 100 δολαρίων. Η κληρονομιά προσφέρει επίσης μηνιαίες κάρτες "Απεριόριστες" ή "10 γύρους" μέχρι τον Φεβρουάριο. Τα επιπλέον πακέτα περιλαμβάνουν ένα "Couples Weekend Retreat" και "Όλα μπορείτε να παίξετε το Getaway Getaway". Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε το 843.681.1709.

Το Sea Pines Resort μπαίνει στην πράξη με το "πακέτο γκολφ βίλας". Μια προσφορά που παρέχει στους παίκτες του γκολφ την ευκαιρία να το τσακίσουν στα τρία αναγνωρισμένα μαθήματα του The Sea Pines Resort. Ξεκινώντας από $ 154 (ανά άτομο, ανά διανυκτέρευση, με τετράκλινη διαμονή), οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν διαμονή τριών διανυκτερεύσεων σε μια ιδιωτική βίλα με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία και μέχρι τέσσερα υπνοδωμάτια. Περιλαμβάνονται επίσης τρεις γύροι στους εικονικούς συνδέσμους του γκολφ Harbor Town, το Heron Point από την Pete Dye και τους νέους Ατλαντικούς Dunes από το Davis Love III, καθώς και τις δωρεάν αναπληρωματικές αποσκευές, τις μπάλες και την πρόσβαση στο γυμναστήριο. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το 843.842.1488.

"Έχουμε δουλέψει ακούραστα για να πάρουμε τα μαθήματα γκολφ μέχρι και μετά την καταιγίδα και είμαστε ενθουσιασμένοι να τους ανοίξουμε ξανά σε καθημερινή βάση", λέει ο Cary Corbitt, Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Γήπεδα Γκολφ Lowcountry. "Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους πιστούς καλεσμένους μας ότι δεν χρειάζεται να αλλάξουμε σχέδια ταξιδιού. μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις θα επανέλθουν στην κανονική τους κατάσταση εάν δεν είναι ήδη ".

Είναι αλήθεια. Τα πληρώματα εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο για να διορθώσουν ζημιές στο τοπίο και σαφή πεσμένα δέντρα και άλλα συντρίμμια από τα γήπεδα γκολφ. Τα κτίρια και οι άλλες κατασκευές είχαν ελάχιστη επίδραση και ήταν ανοιχτά από τότε που περάστηκε ο τυφώνας Matthew νωρίτερα αυτό το μήνα, οπότε όλα είναι καλά στο Hilton Head Island, αλλά δεν έχω τελειώσει ακόμα και δεν είναι ούτε τα πακέτα με βατόμουλο.

Στο κοντινό Fripp Island Resort, σχεδόν όλες οι ανέσεις του θέρετρου, όπως τραπεζαρία, τένις, πισίνες, κέντρο δραστηριοτήτων, μαρίνα και Ocean Creek Golf Club, είναι ανοιχτά από τις 27 Οκτωβρίου και σχεδιάζουν να ανοίξουν εκ νέου τον διάσημο Ocean Point Golf Links μέχρι την 1η Ιανουαρίου , Το 2017 φαίνεται να είναι στο χρονοδιάγραμμα. Τι είναι αυτό για εμάς; Ξεκινώντας από $ 110 ανά άτομο, ανά διανυκτέρευση (με βάση οκτώ ή περισσότερους παίκτες, φόρους και τέλη που δεν συμπεριλαμβάνονται) το πακέτο Stay and Play περιλαμβάνει νυχτερινά καταλύματα, 18 τρύπες με καλάθι στο Ocean Creek και δωρεάν γύρο επανάληψης βάσει διαθεσιμότητας. Δεν είναι κακό, ε;

Με πολλά μαθήματα που προσφέρουν στους παίκτες όλων των δυνατοτήτων, εξαιρετική αξία, ευχάριστο καιρό και άμεσες πτήσεις από περισσότερες από 20 μεγάλες πόλεις, το Hilton Head Island αναγνωρίζεται ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς γκολφ στον κόσμο.

Εκτός από το όνομα του "Όχι. 1 νησί στην ηπειρωτική Αμερική "από τους αναγνώστες του περιοδικού Travel & Leisure, το Hilton Head έχει λάβει επίσης βραβεία από το Golfweek, τον Γκολφ Γκολφ του Γκολφ και από την κριτική επιτροπή γκολφ Νότιας Καρολίνας.

Πώς να πάτε εκεί:

Η πρόσβαση στο "Golf Island" ήταν πάντα εύκολη. Τώρα είναι ακόμα πιο εύκολο από ποτέ. Πετάξτε από τα κέντρα πληθυσμού της Ανατολικής Ακτής και του Midwest με μια ποικιλία μεταφορέων. Η JetBlue Airways πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις από τη Βοστώνη (BOS) και τη Νέα Υόρκη (LGA / JFK) στο διεθνές αεροδρόμιο Savannah / Hilton Head (SAV). Η Allegiant Air πετάει επίσης από τις πόλεις της Ινδιανάπολης (IND), του Σινσινάτι (CVG), της Βαλτιμόρης (BWI) και του Πίτσμπουργκ (PIT), μεταξύ άλλων πόλεων. Δεκατέσσερις άλλες τοποθεσίες προσφέρουν υπηρεσία non-stop στο SAV, συμπεριλαμβανομένου του Σικάγου, του Ντιτρόιτ, του Ντάλας / Φορτ Γουόρθ, του Χιούστον, της Φιλαδέλφειας και της Ουάσινγκτον

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Διεθνή Οργανισμό Γκολφ Tour Operators '2016 North American "Golf Destination of the Year", επισκεφτείτε τον ιστότοπο HHGI ή τηλεφωνήστε στο 800-523-3373.