Τα πιο ζεστά Χριστουγεννιάτικα και το Νέο Έτος μέρη της Σιγκαπούρης

Δαχτυλίδι στο νέο έτος με μια άψογη τέλος στα Χριστούγεννα της Σιγκαπούρης στα τροπικά

Καθώς το ρολόι χτυπάει στο 2017, οι εορτασμοί της Σιγκαπούρης «Χριστούγεννα στα Τροπικά» θα τελειώσουν σε διάφορα φεστιβάλ και πάρτι αντίστροφης μέτρησης.

Το διάσημο φεστιβάλ ZoukOut θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Δεκεμβρίου. Και στην παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα δύο συμβαλλόμενα μέρη στη Σιγκαπούρη: το ένα στο Marina Bay και η προκυμαία Esplanade και ένα άλλο στο Siloso Beach στο νησί Sentosa.

ZoukOut 2016

Η τελευταία επανάσταση του πιο μακρόχρονου και πολυαναμενόμενου φεστιβάλ μουσικής χορού της Σιγκαπούρης πραγματοποιείται στην παραλία Siloso, Sentosa, στις 9 και 10 Δεκεμβρίου και θα συνεχιστεί για δύο συνεχόμενες ημέρες, ενώνοντας τους συμμετέχοντες στη μουσική, το χορό και τα καλά vibes .

Ο διοργανωτής ZoukOut, το σούπερ κλαμπ Zouk της Σιγκαπούρης, θα φέρει τους καλύτερους καλλιτέχνες DJs και χορευτικούς στον κόσμο για να πραγματοποιήσει ένα μείγμα από Trance, Techno, Electro, House, Hip Hop και Mambo Jambo.

Το ZoukOut είναι μια τεράστια υπόθεση. Το CNNGo εκτιμά ότι τα πρώτα δέκα χρόνια του κόμματος αφορούσαν «200.000 συμμετέχοντες από 30 διαφορετικές εθνικότητες που χορεύουν σε 150 διαφορετικές πράξεις και κατανάλωναν 55.000 λίτρα αλκοόλ, 23.000 λίτρα ενεργειακά ποτά και 75.000 λίτρα νερού». (πηγή)

Περισσότεροι από 70.000 αγώνες πάρτι αναμένεται να παρακολουθήσουν, χαζεύοντας για να απολαύσουν την κρέμα του κόσμου DJ set κλώση beats? Την πρώτη μέρα θα βρεθεί το πάρτι με επικεφαλής τους Tiga, Hardwell, Fritz Kalkbrenner και Hot από το 82. ενώ η δεύτερη μέρα φέρνει το Zedd, τον Martin Garrix και το Tokimonsta.

Περιορισμένη έκδοση ZoukOut εμπορευμάτων θα είναι επίσης προς πώληση στις εγκαταστάσεις. Για λεπτομέρειες και κράτηση, πηγαίνετε στο site τους: www.zoukout.com.

Μεταφορά στη Sentosa: Η Sentosa είναι προσβάσιμη με δημόσια συγκοινωνία.

Απλά οδηγήστε το MRT και αποβιβαστείτε στο σταθμό HarbourFront MRT (NE1 / CC29). μπορείτε στη συνέχεια να οδηγήσετε ένα λεωφορείο στο HarbourFront Bus Interchange δίπλα στο σταθμό ή να πάρετε τη γραμμή Sentosa Express μονοκινητήριο προς το νησί Sentosa. Διαβάστε περισσότερα για τη μεταφορά στο Σιγκαπούρη .

Μαρίνα Bay Σιγκαπούρη Countdown

Από το 2005, η Σιγκαπούρη έχει κάνει τη Marina Bay το επίκεντρο της ετήσιας εορταστικής δεξίωσης του νέου έτους, με πυροτεχνήματα και παραστάσεις που στρέφονται εναντίον ενός πολύ σύγχρονου σκηνικού.

Η αντίστροφη μέτρηση Marina Bay είναι μια τεράστια υπόθεση, με περίπου 300.000 συμμετοχές για το περσινό γεγονός, και αναμένεται φέτος.

Για να επισημανθεί η αντίστροφη μέτρηση, η γιορτή, μια εγκατάσταση οπτικής τέχνης Wishing Spheres θα χυθεί στο Marina Bay. Οι Σιγκαπούνοι γράφουν τις επιθυμίες τους για το Νέο Έτος σε 20.000 γιγαντιαίες "επιθυμητές σφαίρες". (Διαβάστε αυτό το άρθρο σχετικά με τις επιθυμίες του νέου έτους.) Οι σφαίρες θα τοποθετηθούν στη νεολαία, εγκαίρως για το πάρτι.

(Οι Treehuggers σημειώνουν ότι οι σφαίρες δεν είναι βιοαποδομήσιμες, αλλά το μελάνι που χρησιμοποιείται για να γράψουν τις επιθυμίες είναι απαλλαγμένο από ρύπους και οι σφαίρες θα καθαριστούν από τον κόλπο αμέσως μετά.

Ολόκληρος ο εορτασμός θα φωτιστεί από ένα οκτώ λεπτά απεικόνισης πυροτεχνημάτων σε μουσική από την τοπική οργανική ροκ μπάντα In Every Hand A Cutlass. Οι περιθωριακές δραστηριότητες - ζωντανές εμφανίσεις και μεμονωμένα μέρη με αντίστροφη μέτρηση - θα πραγματοποιηθούν σε όλο τον κόλπο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Συνολικά, το Κόμμα Countdown Count Marina έληξε το "Christmas in the Tropics" της Σιγκαπούρης με μια αξιοζήλευτη σημείωση.

Η αντίστροφη μέτρηση της Marina Bay παρουσιάζεται από κοινού από την Esplanade και την Αρχή Αναμόρφωσης των Αστικών Περιοχών (URA), την κυβερνητική υπηρεσία που είναι επιφορτισμένη με την ανάπτυξη της Marina Bay της Σιγκαπούρης.

Μεταφορά στη Μαρίνα Μπέι: Για να συμμετάσχετε στις γιορτές, μεταβείτε στη Μαρίνα Μπέι με το ποδήλατο MRT και αποβιβαστείτε στο Σταθμό MRT της Esplanade (CC3), στον Σταθμό Promenade MRT (CC4 / DT15), στον σταθμό Raffles Place MRT (NS26 / EW14) Σταθμός MRT Hall (NS25 / EW13). Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους: www.marinabaycountdown.sg.

Διαμονή στο Marina Bay: Για ξενοδοχεία κοντά στο Marina Bay Light-Up, διαβάστε αυτό το άρθρο: Marina Bay, Ξενοδοχεία στη Σιγκαπούρη.

Σιδηροδρομικός κόλπος του νησιού Sentosa Island

Μια πολύ πιο ζωντανή εκδήλωση θα γίνει στο νησί Sentosa, όπου το Siloso Beach Party θα χτυπήσει στο νέο έτος.

Πέντε ζώνες έχουν τεθεί κατά μήκος της παραλίας του Siloso - όταν γεμίζουν με partygoers, η παραλία θα γίνει το καλύτερο πάρτι από το οποίο θα καλωσορίσω το 2015. Ένα "νεοεμφανιζόμενο Cannon Resolution" προσθέτει μια νέα, πιο συγκλονιστική διάσταση στους εορτασμούς!

Ο κατάλογος DJ για την εκδήλωση περιλαμβάνει τον ολλανδικό DJ και τον παραγωγό Quintino, τον Kat DJ των Φιλιππίνων και τον DJ Kaylova της Σιγκαπούρης.

Το πάρτι ξεκινάει στις 31 Δεκεμβρίου, 8μμ στο Sentosa Siloso Beach. Για τις τιμές των εισιτηρίων και περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα τους: sentosa.com.sg.