Χριστούγεννα στο Tropics - Χριστουγεννιάτικη γιορτή έξι εβδομάδων στη Σιγκαπούρη

Γιορτάζοντας τα Χριστούγεννα στα τροπικά με ελαφρές εκθέσεις, ψώνια και πάρτι

Τα Χριστούγεννα της Σιγκαπούρης στο Tropics είναι ένα (κατά το μεγαλύτερο μέρος) κοσμικό φεστιβάλ, που γιορτάζεται με το επίκεντρο των αγορών, της διασκέδασης, των φώτων των Χριστουγέννων και του Santa που εμφανίζεται σε πλήρη γούνες, παρά τις ζοφερές καιρικές συνθήκες της Σιγκαπούρης.

Οι εμπορικές συνοικίες του Orchard Road και της Marina Bay εκρήγνυνται σε ένα ντους φωτός, ενώ παρακείμενα εμπορικά κέντρα και εμπορικά κέντρα τοποθετούνται σε παρατεταμένες ώρες και ειδικές προσφορές για να προσελκύσουν τουριστικούς τουριστικούς προορισμούς.

Και όταν το Νέο Έτος χτυπάει, τα κόμματα αντίστροφης μέτρησης θα βγάλουν όλες τις στάσεις!

Έχετε μια χαρά για τον εορτασμό των διακοπών στις τροπικές περιοχές; Ακολουθεί μια ανασκόπηση του τι μπορείτε να κάνετε κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων στη Σιγκαπούρη:

Σιγκαπούρη Χριστούγεννα φως-Ups

Κάθε Χριστούγεννα στη Σιγκαπούρη, οι δρόμοι του Orchard Road λάμπουν με εκπληκτικό φως και δείχνουν ότι φτάνουν στις κύριες εμπορικές και ψυχαγωγικές περιοχές του νησιού. Αυτό, σε συνδυασμό με τις ώρες αργά το εμπορικό κέντρο και τα promos που τέθηκαν σε εφαρμογή κατά τη διάρκεια της περιόδου των Χριστουγέννων, κάνουν νυχτερινές αγορές στη Σιγκαπούρη τρόπο πιο διασκεδαστικό.

Ορχιδέα Road Christmas Light-Up. Ο φωτισμός του Orchard Road - μια εκπληκτική έκθεση φωτισμού στο δρόμο - εκτείνεται περίπου δύο μίλια από το Tanglin Mall μέχρι το Plaza Singapura. Για ξενοδοχεία κοντά στο Orchard Light-Up, διαβάστε αυτό το άρθρο: Hotels on or near Orchard Road, Σιγκαπούρη .

Προνόμια και προωθήσεις τουριστικών αγορών στη Σιγκαπούρη

Τα ψώνια είναι η κεντρική δραστηριότητα για τα Χριστούγεννα στη Σιγκαπούρη.

Έξω από τη Μεγάλη Σιγκαπούρη Πώληση , οι προωθήσεις και τα freebies που προσφέρονται από τα εμπορικά κέντρα της Σιγκαπούρης είναι μερικά από τα χαμηλότερα ακόμη, σχεδιασμένα για να σταματήσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων και να πάρουν Χριστούγενους παρευρισκόμενους να αγοράζουν, να αγοράζουν, να αγοράζουν.

Τα αφορολόγητα καταστήματα στη Σιγκαπούρη ωφελούν τους τουρίστες που έρχονται να περάσουν τα Χριστούγεννα στην πόλη. μπορούν να εξαργυρώσουν τον φόρο που πληρώνουν για τα ψώνια τους αμέσως μόλις φεύγουν από τη χώρα.

Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα Κόμματα

Η Σιγκαπούρη έχει στη διάθεσή της πολλά κόμματα για το νέο έτος, ένα στο Marina Bay και την προκυμαία της Esplanade, και δύο άλλα να ριχτούν στην παραλία Siloso στο νησί Sentosa.

ZoukOut . Το πιο μακροχρόνιο και πολυαναμενόμενο φεστιβάλ μουσικής χορού στη Σιγκαπούρη ξεκινά στις 11 και 12 Δεκεμβρίου στο Siloso Beach, Sentosa, που ενώνει τους συμμετέχοντες σε μια θάλασσα μουσικής, χορού και καλών δοντιών.

Μαρίνα Bay Σιγκαπούρη Countdown. Το πρώτο πάρτι της Πρωτοχρονιάς της Σιγκαπούρης πραγματοποιείται στο Marina Bay το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου, με πυροτεχνήματα και παραστάσεις που εκρήγνυνται ενάντια σε ένα πολύ σύγχρονο σκηνικό. Για να επισημανθεί η αντίστροφη μέτρηση, η γιορτή, μια εγκατάσταση οπτικής τέχνης Wishing Spheres θα χυθεί στο Marina Bay. Οι Σιγκαπούνοι γράφουν τις επιθυμίες τους για το Νέο Έτος σε 20.000 γίγαντες "επιθυμούν σφαίρες", και οι σφαίρες θα τεθούν στη βύθιση στις 31 Δεκεμβρίου.

Σιγκαπούρη Sentosa Αντίστροφη μέτρηση. Στην παραλία Siloso στην Sentosa, ένα πολύ πιο τρελό πάρτι θα χτυπήσει στο νέο έτος. Οι περιπατητές, οι χορευτές και οι τραγουδιστές θα ενισχύσουν τον ενθουσιασμό που προκαλείται από τα πυροτεχνήματα.

Το πάρτι ξεκινάει στις 31 Δεκεμβρίου, 8μμ στο Sentosa Siloso Beach.