Πηγαίνετε τέταρτον στον ποταμό - Το τέταρτο του Ιουλίου στη Νέα Ορλεάνη

Εορτασμός του τέταρτου Ιουλίου στην Νέα Ορλεάνη

Πηγαίνετε τέταρτον στον ποταμό

Κάθε χρόνο στις 4 Ιουλίου υπάρχει μια μεγάλη γιορτή στην πρωτεύουσα της Νέας Ορλεάνης. Περιλαμβάνει μια εντυπωσιακή έκθεση πυροτεχνημάτων που ξεκινάει από δύο μεγάλες φορτηγίδες στη μέση του ποταμού Μισισιπή και μπορεί να δει όλη την πορεία του ποταμού Μισισιπή από το Riverwalk στη γαλλική αγορά. Η μεγάλη οθόνη αρχίζει συνήθως περίπου στις 9 μ.μ. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια κρουαζιέρα στο Steamboat Natchez και να απολαύσετε την έκθεση πυροτεχνημάτων από εκεί.

Αν θέλετε να πάρετε μια μεταγενέστερη κρουαζιέρα με ποταμόπλοιο, δοκιμάστε την Κρεολή Βασίλισσα.

Το ποτάμι

Οι επιχειρήσεις κατά μήκος του ποταμού έχουν πάρει μαζί για να βοηθήσουν τη Νέα Ορλεάνη να γιορτάσει την Ημέρα της Ανεξαρτησίας με aplomb. Τα καταστήματα, τα εστιατόρια, τα ξενοδοχεία και οι χώροι όπως το Ενυδρείο έχουν συνδυάσει για να δώσουν φαγητό, ηλεκτρονικά κουπόνια και μουσική ψυχαγωγία μαζί με τα όμορφα πυροτεχνήματα που εκτίθενται πάνω από τον ποταμό. Το Riverwalk Marketplace άνοιξε ξανά και η Jax Brewery έχει καταστήματα και εστιατόρια, όπως το Pat O'Brien's στον ποταμό.

Δωρεάν μουσική

Υπάρχει επίσης πολλή ελεύθερη μουσική που εμπλέκονται σε σκηνικά που ολλανδικά Alley στη γαλλική συνοικία, πάρκο Woldenberg κοντά στο Ενυδρείο της Αμερικής και στο Πάρκο Πυροβολικού της Ουάσιγκτον από τις 4-9 μ.μ. που οδηγεί στα πυροτεχνήματα του ποταμού. Πυροτεχνήματα στις 9 μ.μ.

Χώρος στάθμευσης και Περισσότερα

Υπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης στο κέντρο της πόλης κοντά σε πολλά μέρη. Για στάθμευση, ειδικές εκδηλώσεις, εκπτώσεις και άλλες πληροφορίες πηγαίνετε σε αυτή την ιστοσελίδα.

Υπάρχει πάντα κάτι διασκεδαστικό που συμβαίνει στη γαλλική αγορά και το τέταρτο του Ιουλίου Σαββατοκύριακο δεν αποτελεί εξαίρεση. Θα υπάρχουν μουσικές, διασκεδαστικές εκδηλώσεις για την οικογένεια και θαυμάσια αξιοθέατα.

Μην ξεχάσετε το ESSENCE Fest

Υπάρχουν πολλά περισσότερα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του 4ου Ιουλίου στη Νέα Ορλεάνη. Το Μουσικό Φεστιβάλ ESSENCE πραγματοποιείται κάθε χρόνο με μεγάλες επιδόσεις, χειροτεχνίες και σεμινάρια.