Τι να κάνετε μόνο με μια νύχτα στη Νέα Ορλεάνη

Κάνοντας τα μέγιστα έξω από ένα σύντομο χρονικό διάστημα στην πόλη

Έτσι, βρήκατε μόνο μία ελεύθερη νύχτα στη Νέα Ορλεάνη. πώς στη γη θα πρέπει να το ξοδέψετε; Είτε βρίσκεστε στην πόλη για επαγγελματικούς λόγους και περνάτε τις περισσότερες μέρες σας στο Συνεδριακό Κέντρο, τυχαίνει να περνάτε από ένα οδικό ταξίδι ή να κάνετε ημερήσια εκδρομή από κοντινή πόλη με περιορισμένο χρόνο, αν έχετε έχει μόνο μια νύχτα στην πόλη, θα θελήσετε να το περάσετε καλά.

Κάποιοι οδηγοί μπορεί να σας προτείνουν να περάσετε το βράδυ σας με μια περιπλανώμενη περιήγηση, ίσως να προσλάβετε έναν οδηγό ταξί για να εστιάσετε στη γαλλική συνοικία, στην περιοχή του Κήπου, στο Mid-City και τουλάχιστον σε ένα νεκροταφείο, ώστε να μπορείτε να δείτε όσο το δυνατόν περισσότερο .



Για τα χρήματά μου, όμως, περνούσα μια μόνο νύχτα στην πόλη κάνοντας μόνο μερικά πράγματα που πραγματικά αποστασίασαν την ουσία της πόλης. Δηλαδή, ένα πραγματικά φανταστικό γεύμα και κάποια φανταστική μουσική.

Είναι πολύ λογικό να μείνετε σε μια γειτονιά και να μην χάνετε χρόνο ταξιδεύοντας ανάμεσα σε γειτονιές που θα μπορούσαν να δαπανηθούν καλύτερα απορροφώντας την αργή, αγχωτική στάση της πόλης. Και αν πρόκειται να κολλήσετε με μια μόνο γειτονιά, θα έλεγα να προχωρήσετε και να φτιάξετε τη γαλλική συνοικία , την παλαιότερη και πιο εικονική γειτονιά της πόλης.

Θα ξεκινούσα τη βραδιά μου με ένα πρόγευμα δείπνο σε ένα από τα πολλά εκκρεμή ιδρύματα της συνοικίας. Αν θέλετε να επισκεφτείτε ένα από τα παλιά εστιατόρια της πόλης , πολλά από τα οποία έχουν σερβίρει κλασική κρεολική κουζίνα για πάνω από 100 χρόνια, θα πρότεινα τον Antoine's (όπου εφευρέθηκε το Oysters Rockefeller) ή αν είναι μια ωραία βραδιά, την πανέμορφη αυλή του Broussard.

Θα σας προσφέρουν τη γεύση και την ατμόσφαιρα της παλιάς Νέας Ορλεάνης, μια ατμόσφαιρα που δεν βρίσκεται οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.

Εάν μια πιο ενημερωμένη έκδοση της κουζίνας της Νέας Ορλεάνης είναι πιο ελκυστική, δοκιμάστε το εξαιρετικό Λουιζιάνα Bistro για ένα υποτιμημένο, αλλά εμπνευσμένο γεύμα, ή πάρτε τον σεφ διασημότητας σε NOLA του Emeril Lagasse ή στη Bayona της Susan Spicer.

Εάν απλά θέλετε απλά, χωρίς φαγητό Cajun φαγητό εξυπηρετείται όπως θα ήταν στα σπίτια σε όλη τη Νότια Λουιζιάνα, δοκιμάστε Coop, ένα τοπικό φαβορί.

Τώρα που είστε συμπαθητικοί και γεμάτοι, κάντε μια βόλτα μέσα από το Quarter στο Preservation Hall , ένας χώρος τζαζ χωρίς γούστο, που φιλοξενεί μερικούς από τους καλύτερους παραδοσιακούς τζαζ μουσικούς της Νέας Ορλεάνης, για μια σφοδρή παράσταση σχεδόν κάθε νύχτα του έτους. Οι πόρτες ανοίγουν στις 8:00, η ​​μουσική ξεκινά στις 8:15. Να είστε έτοιμοι για μια εμπειρία που αλλάζει τη ζωή: είναι πραγματικά καλό.

Όταν η επίδειξη τελειώσει, κάντε μια βόλτα κάτω από τη ζωντανή Bourbon Street και παίρνετε τα αξιολάτρευτα αξιοθέατα. Εάν θέλετε ένα ποτό, σταματήστε στο υπέροχο μαγαζί του Lafitte's Blacksmith Shop, υποτίθεται ότι είναι το παλαιότερο μπαρ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θυμηθείτε, στη Νέα Ορλεάνη, όσο το λιγότερο αλκοολούχο ποτό έχει γεύση, τόσο περισσότερο αλκοόλ πιθανότατα έχει σε αυτό. Προχωρήστε με προσοχή όταν κάτι είναι νέον χρώμα ή γεύση αόριστα σαν ένα φρούτο ποτό έκπτωσης.

Τελειώστε τη νύχτα σας στο παγκοσμίου φήμης Cafe du Monde για ένα πιάτο τραγανό, ζαχαρωτό beignets (λίγο τετράγωνο τηγανητό ντόνατς) και ένα φλιτζάνι καφέ au lait, καφέ που παρασκευάζεται με κιχώριο και σερβίρεται με ζαχαρωμένο γάλα. Από το πλεονέκτημά σας στο Cafe, μπορείτε να κοιτάξετε την όμορφη πλατεία Jackson και St.

Louis Cathedral και φανταστείτε για το πώς θα περάσετε την επόμενη πολύ μεγαλύτερη επίσκεψή σας στη Νέα Ορλεάνη.