Τι να δείτε και να κάνετε στη Νέα Ορλεάνη πάνω από το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών

Το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών προσφέρει πολλές δυνατότητες διασκέδασης στη Νέα Ορλεάνη . Ο καιρός είναι συνήθως όμορφος και οι δραστηριότητες διακοπών περιλαμβάνουν τα πάντα, από ιπποδρομίες έως κλασικά ποδοσφαιρικούς αγώνες, εξαιρετικά μέρη για φαγητό και ακόμη και θεαματική προβολή.

Παίξτε τα πόνυ

Εάν βρίσκεστε στη Νέα Ορλεάνη το Σάββατο πριν από την ημέρα των ευχαριστιών, μην χάσετε την ετήσια ημέρα έναρξης στο Fair Grounds Race Course.Thoroughbred αγώνες συνεχίζονται την ημέρα των Ευχαριστιών και κάθε μέρα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Η εγκατάσταση προσφέρει επίσης υποδοχές, βίντεο πόκερ και δώρα σε μετρητά. Ο αγωνιστικός δρόμος άνοιξε αρχικά το 1852 ως Union Race Course αλλά έκλεισε σύντομα το 1857. Το 1859, άνοιξε εκ νέου ως το Creole Race Course αλλά απολύθηκε από τα στρατεύματα της Ένωσης κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου. Παρ 'όλα αυτά, οι ιπποδρομίες συνεχίστηκαν όπως έχει μέχρι σήμερα. Απολαύστε το άθλημα των βασιλιάδων σε αυτή την ιστορική διαδρομή και μην ξεχάσετε να φορέσετε ένα φοβερό καπέλο.

Παρακολουθήστε ένα κλασικό ποδοσφαιρικό

Το Σαββατοκύριακο του Σαββατοκύριακου των Ευχαριστιών, οι νότιοι τζάγκαρες και οι ταλαντούχοι κρατούμενοι τίγρεις συναντώνται σε μια από τις μεγαλύτερες αντιπαλότητες στο ποδόσφαιρο κολλεγίων, το Bayou Classic. Οι ομάδες αντιμετωπίζουν το Mercedes-Benz Superdome . Συμμετάσχετε στο πλήθος σε αυτό το κλασικό παιχνίδι και ευθυτείστε την ομάδα της επιλογής σας για κάποιο δύσκολο ποδόσφαιρο στο Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών.

Αυτό το τηλεοπτικό παιχνίδι σε εθνικό επίπεδο φέρνει τους πιστούς των δύο ομάδων στη Νέα Ορλεάνη. Η γιορτή ξεκινά με μια τεράστια παρέλαση των Ευχαριστιών από το Superdome στη γαλλική αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ορειχάλκινων συγκροτημάτων από όλη τη χώρα.

Ένα από τα κυριώτερα σημεία που οδήγησαν στο μεγάλο παιχνίδι είναι ο ανταγωνισμός μεταξύ των ποδοσφαιρικών συγκροτημάτων των δύο σχολείων σε μια «μάχη των συγκροτημάτων» που διεξήχθη στο Superdome το βράδυ πριν από το παιχνίδι.

Αγοράστε και δείτε τα φώτα

Η ημέρα μετά την ημέρα των Ευχαριστιών είναι η μέρα για να ψωνίσετε και η περίφημη Περιοδεία της Ορλεάνης έχει πάνω από 6 μίλια τοπικά καταστήματα και καταστήματα με αντίκες που προσφέρουν το ιδανικό μέρος για να βρείτε ακριβώς τα δώρα για όλους στον κατάλογό σας.

Στη συνέχεια, απολαύστε το Celebration in the Oaks, το ετήσιο γεγονός που ξεκινά κάθε χρόνο την ημέρα μετά την ημέρα των ευχαριστιών και διαρκεί μέχρι τις 2 Ιανουαρίου. Είναι χρεώνεται ως ένα από τα πιο εντυπωσιακά φεστιβάλ παραθεριστικών φώτων στη χώρα, αντλώντας χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Αυτό το γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε πραγματοποιείται στο City Park του New Orleans, ένα από τα παλαιότερα αστικά πάρκα της χώρας.

Βγείτε έξω για το δείπνο των ευχαριστιών

Το φαγητό είναι ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για να πάτε στη Νέα Ορλεάνη, οπότε για ένα υπέροχο γεύμα με όλες τις γαρνιτούρες την Ημέρα των Ευχαριστιών, αφήστε έναν από τους σεφ της Big Easy να διορθώσει μια πλούσια γιορτή για εσάς και την οικογένειά σας. Από τις μεγάλες παραδοσιακές βραδιές ευχαριστιών που διαθέτουν κλασικά τζαζ μπάντες στη διάσημη κρεολική κουζίνα της πόλης, τα περίφημα εστιατόρια της Νέας Ορλεάνης ικανοποιούν κάθε ουρανίσκο.

Το Arnaud's είναι ένας χώρος της Νέας Ορλεάνης που προσφέρει κλασική γεύση κρεολών σε γεύση ημέρας των Ευχαριστιών σε ένα ιστορικό περιβάλλον. Απολαύστε παραδοσιακές τιμές για τις ευχαριστίες με μια ξεκάθαρη συστροφή της Νέας Ορλεάνης, όπως φρέσκια γαρίδα του Κόλπου σε σάλτσα creole remoulade και γαλοπούλα με σάλτσα στρείδι που σερβίρεται στην όμορφη τραπεζαρία του 19ου αιώνα του Arnaud.