Πώς να πάρει γυμνό στη Γαλλία

Η Γαλλία είναι μια χώρα όπου η γυμνή είναι δεύτερη φύση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στο νότο της Γαλλίας και κατά μήκος της Μεσογείου και λίγο λιγότερο στις παραλίες της βόρειας Γαλλίας. Μάθετε τι πρέπει να γνωρίζετε προτού να εκθέσετε όλα αυτά σε αυτή τη χώρα φιλική προς το δέρμα. Υπάρχουν ορισμένοι γενικοί κανόνες που δεν έχουν καταγραφεί αλλά είναι σοφοί να ακολουθήσουν, βασισμένοι κυρίως στην κοινή λογική.

Εδώ είναι πώς:

1. Προσδιορίστε αν θέλετε να γυμνήσετε ή απλά να πάτε γυμνή. Ενώ η Γαλλία είναι πολύ casual για το φόρεμα, υπάρχουν πολλά σημεία όπου είναι αποδεκτό να πάει τόπλες, αλλά θα ήταν μια περίεργη, αν πέσει κάτω σας.

2. Εάν είστε αρχάριος σε ολόκληρο το πλήρες κομμάτι του Monty, τότε επιλέξτε να πηγαίνετε πρώτα χωρίς τόπλες: αυτό μπορεί να είναι ένας τρόπος για τους γυμνιστές να ξεδιπλώσουν στην έννοια. Αλλά ίσως να διαπιστώσετε ότι λόγω των συνδυασμών φόβου του καρκίνου του δέρματος και της προοπτικής των ανατριχιαστικών voyeurs, γαλλικές γυναίκες διατηρούν το μπικίνι τους.

3 . Αποφασίστε για τον προορισμό σας. Εάν σχεδιάζετε να πάτε άστεγα, οι περισσότερες παραλίες της Ριβιέρα θα πρέπει να κάνουν καλά. Υπάρχουν πολλοί μικροί όρμοι μεταξύ της Νίκαιας και των ιταλικών συνόρων, όπου οι περισσότεροι άνθρωποι είναι τόπλες. Αλλά θυμηθείτε ότι η Νίκαια είναι μια μεγάλη πόλη και δεν συνιστώ γυμνός ή ακόμα και τόπλες στις παραλίες στο κέντρο της πόλης. Αντ 'αυτού, επιλέξτε τη μεγάλη παραλία με βότσαλα που βρίσκεται ανάμεσα στη Νίκαια και την Αντίμπ .

Ακόμη και εδώ πολλοί άνθρωποι διατηρούν τις κορυφές τους επάνω. Έτσι, αν βγείτε από το κοτόπουλο, δεν θα ξεχωρίσετε.

4. Εάν θέλετε να πάτε εντελώς γυμνό, ελέγξτε με τους ντόπιους ποιες παραλίες, ή ποιο μέρος των παραλιών, φροντίζουν για το σύνολο. Σε πολλές παραλίες, είναι απολύτως φυσιολογικό να περπατάτε ντυμένοι. Αν συμβαίνει αυτό, εγκαταλείψτε το μέχρι να ντυθείτε μέχρι να νιώσετε πιο άνετα.

Μόλις είστε έτοιμοι να ξεφορτωθείτε, κάντε το με όσο το δυνατόν λιγότερη αναταραχή. Δεν είναι πιθανό να είναι τόσο μεγάλο γεγονός για όλους, όπως και για εσάς.

5. Η Γαλλία έχει πολλά γυμνιστικά θέρετρα (η πρώτη στον κόσμο ιδρύθηκε εκεί το 1950). Ο πιο διάσημος γυμνός προορισμός στον κόσμο είναι στη Γαλλία, στο Cap d'Agde στη Μεσόγειο και στην περιοχή Languedoc, που ονομάζεται επίσης « γυμνή πόλη ».

7. Συμπεριφορά! Μη γυρίσετε, σηκώστε το δάκτυλό σας, χασίζετε, τραβήξτε φωτογραφίες ή υποτάξτε με άλλο τρόπο την επιθυμία να συμπεριφέρετε σαν ένα 12χρονο αγόρι. Μπορεί να είναι δελεαστικό, δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι δεν είναι συνηθισμένοι να περιβάλλεται από τόση σάρκα. Ο καλύτερος τρόπος για να συνδυάσετε και να γίνετε αποδεκτός είναι να ενεργείτε μόνο φυσικά, να το πω έτσι.

8. Εάν είναι δυνατόν, επικοινωνήστε με το θέρετρο ή κάντε τη δική σας έρευνα σχετικά με τον προορισμό πριν πάτε, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι είναι αποδεκτό και τι δεν είναι. Οι διαφορετικοί τόποι έχουν διαφορετικές προσδοκίες και ποιος είναι ο κανόνας σε κάποιον θα μπορούσε να είναι επιθετικός σε άλλο.

Συμβουλές:

1. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε άφθονο ηλιακό φως. Μην ξεχνάτε ότι ορισμένες περιοχές του σώματός σας μπορεί να μην έχουν ποτέ εκτεθεί στο ηλιακό φως όπως αυτό.

2. Συμμετάσχετε σε μια διεθνή ένωση γυμνιστών. Όχι μόνο θα πάρετε χρήσιμες πληροφορίες, αλλά πολλά γαλλικά θέρετρα και χώροι κατασκήνωσης προσφέρουν εκπτώσεις στα μέλη.

Ιστορία του γυμνισμού στη Γαλλία

Τον Δεκέμβριο του 2014, ο 103χρονος Christiane Lecocq πέθανε. Γεννημένος στη βόρεια Γαλλία το 1911, μια εποχή που οι γυναίκες ντυμένες για να αποκαλύψουν πολύ λίγα από το σώμα τους, ίδρυσε το πρώτο γυμναστήριο με το σύζυγό της, Albert Lecocq. Δεν εφευρίσκουν τον γυμνισμό. η γυμνή κολύμβηση ήταν κοινή στη Σκανδιναβία και τη Ρωσία και οι Γερμανοί δημιούργησαν μια ιδεολογία κοινωνικού γυμνού που ονομάζεται ελεύθερη κίνηση του σώματος, αλλά στη Γαλλία ήταν παράνομη την εποχή εκείνη. Το 1932, ο Christiane προσχώρησε στο Club Gymnique du Nord, ένα αθλητικό σωματείο κοντά στη Λιλ, όπου τα μέλη παίζουν σπορ στο γυμνό.

Το 1948, ο Lecocgs ίδρυσε τη Γαλλική Ομοσπονδία Naturist και ένα χρόνο αργότερα δημοσίευσε το La Vie au Soleil, το κορυφαίο περιοδικό γυμναστικής παγκοσμίως.

Η ιδέα τους δεν ήταν μόνο να κάνουν ηλιοθεραπεία γυμνό, αλλά να κάνουν γυμνό έναν τρόπο ζωής.

Ακολούθησαν ένα καθεστώς χωρίς κατανάλωση ή κάπνισμα, υγιεινή διατροφή και προώθησαν την προώθηση του «κοινωνικού γυμνού» για όλους. Το 1950 άνοιξαν τα πρώτα κέντρα γυμναστικής στον κόσμο, το κέντρο Hélio-Marin («Κέντρο ηλιοφάνειας και θάλασσας») στο Montalivet, στη Gironde, σήμερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη με περίπου 20.000 επισκέπτες το χρόνο. Η Γαλλία λέγεται ότι παράγει ετησίως 250 εκατ. Ευρώ στη γαλλική οικονομία.

Γυμναστήριο και Γυμνισμός στη Γαλλία

Τα καλύτερα θέρετρα Naturist και Nudist στη Γαλλία

Γυμνισμός στη Νοτιοδυτική Γαλλία

Nude Resort Guide στην ακτή του Ατλαντικού

Περισσότερη ζωή στην παραλία

Οι καλύτερες παραλίες στη Γαλλία

Επεξεργασμένο από τη Mary Anne Evans