Οδηγός RV σας για Talladega Superspeedway

Ένας οδηγός RVer για το Talladega Superspeedway

Όταν πρόκειται για κομμάτια NASCAR, δεν υπάρχει τίποτα τόσο μεγάλο και κακό όσο το Talladega Superspeedway. Αυτή η μεγαλύτερη διαδρομή στο κύκλωμα NASCAR βλέπει τακτικά μερικές από τις ταχύτερες ταχύτητες στο NASCAR καθώς και μερικές από τις πιο θεαματικές συγκρούσεις, καθιστώντας το ένα από τα αγαπημένα. Αν πραγματικά θέλετε να πάρετε όλη την εμπειρία Talladega Superspeedway, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να πάρετε το RV σας κάτω για όλες τις εκδηλώσεις του αγώνα Σαββατοκύριακου.

Ας εξερευνήσουμε το Talladega Superspeedway, που περιλαμβάνει κάποια ιστορία πίσω από την πίστα, όπου μπορείτε να κατασκηνώσετε με το RV σας στην πίστα, όπου μπορείτε να βρείτε RV κοντά στην πίστα, καθώς και μερικές χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για να σας κρατήσουν έξω από τα κοιλώματα. Ας πάμε στο ταχύτερο κομμάτι της NASCAR στο Talladega.

Σχετικά με το Talladega Superspeedway

Το Talladega είναι ένα από τα προτελευταία κομμάτια του κυκλώματος NASCAR. Το 1969 κατασκευάστηκε από την International Speedway Corporation όταν ο ίδιος ο ιδρυτής του NASCAR, Bill France, ήθελε ένα κομμάτι που θα μπορούσε να ξεπεράσει τις ταχύτητες και τον ενθουσιασμό της Daytona International Speedway . Η νεοϊδρυθείσα Alabama International Motor Speedway γεννήθηκε, 2,66 μίλια τριών οβάλ με απότομες τράπεζες για άφθονο ενθουσιασμό κατά τη διάρκεια των αγώνων. Το κομμάτι φιλοξένησε την πρώτη του εκδήλωση με την έγκριση του NASCAR το 1969 και έχει φιλοξενήσει εκδηλώσεις από τότε.

RVing σε Talladega Superspeedway

Το Talladega είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι με αρκετές επιλογές όταν πρόκειται για κάμπινγκ RV.

Υπάρχουν δυστυχώς πάρα πολλές μεμονωμένες επιλογές για να απαριθμήσετε όλα τα campgrounds αλλά εδώ είναι μερικά από τα σημαντικότερα σημεία για να σας δώσω μια ιδέα για το τι είδους RV καταλύματα Talladega Superspeedway φιλοξενεί.

Γωνιά πρωταθλητή

Πεζοπορία του νικητή

Το κάμπινγκ Infield του Gecko Frontrunners

Talladega Boulevard

GEICO North Park

Για μια πλήρη λίστα με τους κατασκηνωτικούς χώρους Talladega, κανόνες και κανονισμούς, καθώς και ανέσεις, επισκεφτείτε τη σελίδα κατασκήνωσης για το Talladega Superspeedway.

Camping RV κοντά στο Talladega Superspeedway

Το κάμπινγκ στην πίστα δεν είναι σίγουρα για όλους, ευτυχώς υπάρχουν μερικά μεγάλα κοντινά πάρκα RV, εδώ είναι δύο από τα αγαπημένα μας.

Talladega RV Park: Lincoln, ΑΙ

Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για ένα μακρύ περίπατο ή για οδήγηση στην τροχιά όταν επιλέγετε το Talladega RV Park. Αυτό το πάρκο βρίσκεται κυριολεκτικά ναυπηγεία από την πίστα, ώστε να μπορείτε να περπατήσετε δεξιά στις εορταστικές εκδηλώσεις. Το πάρκο μπορεί να υπερηφανεύεται για 298 νερά και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις για να έχετε τις ανέσεις του πλάσματός σας. Το Talladega RV Park δυστυχώς δεν έχει καθόλου λουτρά αλλά υπάρχουν δημόσιες ντουζιέρες μόλις δύο μίλια κάτω από το δρόμο εάν παίρνετε πραγματικά stinky.

Κρατικό πάρκο Cheaha: Delta, AL

Το Cheaha State Park είναι ένας εξαιρετικός χώρος κατασκηνώσεων για όσους θέλουν να βρίσκονται κοντά στη δράση, αλλά θέλουν ηρεμία και ηρεμία όταν τελειώσει. Υπάρχουν αρκετές νέες κατασκηνώσεις εξοπλισμένες με όλες τις συνδέσεις κοινής ωφέλειας καθώς και αίθριο, ψησταριά και τραπέζι πικνίκ. Υπήρχαν νέα λουτρά που χτίστηκαν το 2014, ώστε να γνωρίζετε ότι θα είναι καθαρά και προσβάσιμα. Υπάρχουν πολλές άλλες παροχές και παροχές στο Cheaha, όπως εγκαταστάσεις για ομαδικές χρήσεις, παιδικές χαρές, μονοπάτια, τραπεζαρία στο χώρο και πολλά άλλα.

Συμβουλές και κόλπα για Camping RV στο Talladega

Εάν θέλετε πραγματικά να μπείτε στον γύρο οδηγών, εδώ είναι μερικές συμβουλές που πρέπει να δοκιμάσετε:

Έτσι, εάν το στυλ σας είναι πάρτι μεγάλης διάρκειας, δυνατά αυτοκίνητα, ένα γρήγορο κομμάτι και 72 ώρες NASCAR που τροφοδοτούνται με διασκέδαση, μπορείτε να ταξιδέψετε κάτω από το Talladega Superspeedway και τα αυτοκίνητα μάρτυρες να σφυρίζουν σε πάνω από 200 μίλια την ώρα στο μακρύτερο κομμάτι του NASCAR.