Κινητό AL Φανταστικός Οδηγός νυχτερινής ζωής

Φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους νυχτερινή ζωή και εστιατόρια στο Mobile, Αλαμπάμα

Διάσημο για τα ιστορικά αξιοθέατα, την τοποθεσία του μπροστινού κόλπου, τα vintage κτίρια με μπαλκόνια από σφυρήλατο σίδερο και έναν από τους πιο δημοφιλείς εορτασμούς Mardi Gras του έθνους, η πόλη της Νότιας Αλαμπάμα Mobile διαθέτει μια μικρή αλλά πολύ διασκεδαστική μικρή γκέι νυχτερινή ζωή. Τα περισσότερα από τα μπαρ GLBT της πόλης βρίσκονται στην καρδιά του κέντρου της πόλης, λίγα βήματα από τις ζωντανές βελανιδιές της πλατείας Bienville, το φημισμένο (και όμορφα ανακαινισμένο) θέατρο Saenger και τα πρώτης τάξεως ξενοδοχεία όπως το ιστορικό ξενοδοχείο Battle House Renaissance, το Renaissance Riverview Plaza, το Hampton Inn & Suites (ένα από τα ωραιότερα που θα βρείτε ποτέ) και το γοητευτικό Malaga Inn.

Η σκηνή εδώ είναι πολύ πιο διακριτική από ό, τι στη Νέα Ορλεάνη , αλλά το γοητευτικό Mobile κάνει για μια πολύ διασκεδαστική απόδραση για το Σαββατοκύριακο και η πόλη φιλοξενεί επίσης μια ζωντανή γιορτή Gay Pride κάθε Απρίλη.

Κινητά φιλικά προς το περιβάλλον μπαρ

Υπάρχουν τρία γκέι μπαρ στο κέντρο της Mobile, όλα γύρω από το μπλοκ της οδού Conti από τον Joachim μέχρι τους δρόμους Conception. Το B-Bob's (213 Conti St., 251-433-2262) έχει ξεκινήσει από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 και έχει δύο επίπεδα. Στο ισόγειο υπάρχει ένα πιο φιλικό προς το περιβάλλον μπαρ, ενώ στην ευχάριστη περιοχή του επάνω υπάρχει ο χορός, το τράβηγμα του καμπαρέ, και περισσότερη ατμόσφαιρα υψηλής ενέργειας - εδώ είναι μια φωτογραφία του B-Bob's. Οι ιδιοκτήτες εκμεταλλεύονται επίσης το νεότερο γκέι μπαρ στην πόλη, το Flip Side Bar & Patio (54 S. Conception St., 251-431-8869), το οποίο προσελκύει πολλούς από αυτούς που βγαίνουν στο B-Bob's. Οι προσφορές περιλαμβάνουν το γεγονός ότι είναι ένα μπαρ χωρίς καπνό μέσα και ότι υπάρχει ένα ευχάριστο αίθριο (όπου μπορείτε να καπνίσετε, αλλά είναι επίσης ένα απίστευτο μέρος για να κοινωνήσετε και να απολαύσετε την ανάμιξη σε μια ζεστή βραδιά).

Το Flip Side ήταν παλαιότερα γνωστό ως Bacchus.

Ακριβώς γύρω από το ξενοδοχείο, το Gabriel's (55 St. Joachim St., 251-432-4900) χρονολογείται επίσης στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και βρίσκεται μέσα σε ένα γοητευτικό παλιό κτίριο με εκτεθειμένους τοίχους από τούβλα και όμορφα διατηρημένο αίθριο. Το Gabriel's είναι ιδιωτική λέσχη, που σημαίνει ότι είναι σε θέση να εξυπηρετήσει το ποτό αργότερα από ό, τι σε δημόσια ιδρύματα, αλλά επίσης ότι πρέπει να είστε μέλος του επισκέπτη ενός μέλους.

Αυτό το ζωντανό μπαρ διαθέτει εξαιρετικό προσωπικό, όπως μερικές μασκότ αιλουροειδών που διασώθηκαν από τους ανθρώπους. Το Gabriel είναι διασκεδαστικό για καραόκε, κοινωνώντας γύρω από το ζεστό μπαρ και γυμναστήριο, και τις νύχτες του Σαββάτου, το ελκυστικό αίθριο είναι το μέρος που πρέπει να γίνει.

Το Mobile διαθέτει ένα άλλο γειτονικό μπαρ, το Midtown Pub (153 S. Florida, 251-450-1555) που δεν είναι ακριβώς στην περιοχή του κέντρου αλλά, αλλά είναι μόλις 10 με 15 λεπτά με το αυτοκίνητο δυτικά, στην περιοχή για το οποίο ονομάζεται. Με άφθονο χώρο στάθμευσης, μηχανές καρφίτσας και τραπέζια μπιλιάρδου, ένα χορευτικό πάτωμα αξιοπρεπούς μεγέθους και ένα είδος ατμόσφαιρας που είναι γνωστό για όλους, αυτό είναι ένα εύκολο μέρος για να ενταχθούν οι νεοφερμένοι. Οι βραδιές καραόκε της Κυριακής είναι διασκεδαστικές και κάθε μέρα νύχτα μπορείτε να υπολογίζετε σε μερικά ποτά ειδικά. Το πλήθος είναι εκλεκτικό - και φιλικό.

Κινητά φιλικά προς το περιβάλλον εστιατόρια

Το Mobile είναι μια μεγάλη πόλη για θαλασσινά και Creole μαγειρικά σκεύη, και πολλά εστιατόρια στο κέντρο της πόλης καλλιεργούν ένα κομμάτι ενός ομοφυλόφιλου ακολουθώντας και αξίζει να ελέγξετε έξω για ένα γεύμα ή να πάρετε ένα ποτό. Τα παρακάτω σημεία είναι όλα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα κεντρικά ξενοδοχεία, καθώς και τα γκέι μπαρ κοντά στο Θέατρο Saenger. Η εκλεπτυσμένη Noja (6 N. Jackson Street, 251-433-0377) σερβίρει μερικά από τα πιο δημιουργικά και καλλιεργημένα τρόφιμα στην πόλη, συμπεριλαμβανομένου του sous vide σολομού με gnocchi, κόκκινο λάχανο και μια σάλτσα από μανιτάρια. και ινδιάνικο καρυκεύματα με φιλέτα με σκόρδο και κρεμμύδι.

Από το 1938, το Oyster House του Wintzell (605 Dauphin St., 251-432-4605) έχει δημιουργήσει νόστιμα θαλασσινά και άλλα πιάτα εμπνευσμένα από Creole - αυτό στο κέντρο της Mobile είναι το πρωτότυπο του τι έχει γίνει μια αρκετά μεγάλη αλυσίδα με franchises σε όλη την Αλαμπάμα.

Δημοφιλή με την ομοφυλόφιλη κοινότητα και καταλαμβάνοντας ένα κομψό, ιστορικό κτίριο, το Spot of Tea (310 Dauphin St., 251-433-9009) σερβίρει τρία γεύματα την ημέρα, αλλά θεωρείται ιδιαίτερα καλό για το μεσημεριανό γεύμα και το πρωινό (το French Toast της μπανάνας έχει πολλοί ανεμιστήρες).

Το OK Bicycle Shop (661 Dauphin St., 251-432-2453) καλλιεργεί ένα ξεκαρδιστικό δυναμισμό και φροντίζει για μια ευχάριστα διαφορετική δέσμη - είναι ένα καλό στοίχημα και για κοκτέιλ. Το κοντινό μπαρ του Hayley (278 Dauphin St., 205-433-4970) έχει μια μεγάλη λίστα με μπύρες που είναι δύσκολο να βρεθούν και μια φανταστική αίσθηση γι 'αυτό - είναι ένα ευχάριστο hangout, αλλά με ένα αρκετά μικτό πλήθος, από τους hipsters μέχρι τους καλλιτέχνες κοστούμια.

Απέχει μόλις μία ώρα νοτιοανατολικά από την πόλη Pensacola της Φλόριντα, όπου στεγάζονται μερικά άλλα αξιοσημείωτα γκέι μπαρ , καθώς και η εορταστική εκδήλωση Σαββατοκύριακου της Ημέρας του Παγκόσμιου Μνήμης του Pensacola , που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στα τέλη Μαΐου.