Γήπεδο γκολφ Leatherstocking, Cooperstown, Νέα Υόρκη

Το γήπεδο γκολφ Leatherstocking στο θέρετρο Otesaga στο Cooperstown, Νέα Υόρκη, είναι μέλος του Golf Trail της Νέας Υόρκης και ένα άλλο από αυτά τα σχέδια "παλαιού κόσμου" που σχεδιάστηκαν στις αρχές του περασμένου αιώνα από τον Devereux Emmet. Ο Emmet ήταν ένας απίστευτος αρχιτέκτονας γηπέδου γκολφ και θεωρείται ένας από τους κυρίους της "χρυσής εποχής". Ήταν ένας παραγωγικός αρχιτέκτονας γηπέδου γκολφ με περίπου 130 σχέδια στο όνομά του. Δυστυχώς, πολλοί από αυτούς έχουν πάει τώρα, τα θύματα της ανάπτυξης ακινήτων.

Το γήπεδο γκολφ Leatherstocking στο Otesaga Resort Cooperstown, ωστόσο, θεωρείται ένας από τους καλύτερους επιζώντες και "ένα από τα πιο γραφικά και προκλητικά γήπεδα γκολφ θέρετρο της Ανατολής". Εάν δεν έχετε παίξει ποτέ αυτό το εκπληκτικό γήπεδο γκολφ, είναι ένα για τη λίστα κουβά σας. Προσθέστε το τώρα!

Η διάταξη είναι τοποθετημένη στις δυτικές ακτές της λίμνης Otsego και, όπως και τα περισσότερα σχέδια του Emmet, κάνει την καλύτερη δυνατή χρήση των φυσικών περιγραμμάτων του εδάφους. Πρόκειται για ένα γραφικό γήπεδο γκολφ - πολύ υποτιμημένο - με σφιχτά, υπερυψωμένα καράβια και δέντρα που προσφέρουν εκπληκτική θέα στη λίμνη και τα περίχωρά της. Τα πράσινα είναι μικρά, σύνθετα, γρήγορη, σκληρά για να διαβάσουν και καλά φυλασσόμενα από τις δεξαμενές που είναι στρατηγικά τοποθετημένες για να παρέχουν πάνω από ένα δρόμο στην επιφάνεια φόρτωσης. Και μιλώντας για ανυψωμένα κιβώτια τσέπης, η 18η τρύπα στο Leatherstocking, μια 505-yard, par 5, είναι μοναδική για το νησιωτικό κουτί από τσάι: από το tee έως την περιοχή προσγείωσης είναι μια αναγκαστική μεταφορά πάνω από 120 ναυπηγεία στη λίμνη Otsego.

Από εκεί, η τρύπα είναι ένα σκυλί πόδια αριστερά γύρω από τη λίμνη στο πράσινο μπροστά από τη βεράντα του The Otesaga Resort. Τι θαυμάσιος τρόπος για να ολοκληρώσετε ένα γύρο. Δεν υπάρχει κανένα άλλο όπως αυτό που ξέρω.

Όπως συμβαίνει με σχεδόν όλες τις διατάξεις των αρχών του 20ου αιώνα, το γήπεδο γκολφ 18 οπών Leatherstocking είναι κάπως μικρό.

Από τα οπίσθια tees παίζει 6,416 ναυπηγεία για μια παρτίδα 72. Η βαθμολογία του μαθήματος είναι 70,8 και η κλίση είναι 135. Σχεδιασμένο από Devereux Emmet, το γήπεδο γκολφ Leatherstocking είναι μέλος του γκολφ της Νέας Υόρκης και άνοιξε για πρώτη φορά το 1909 .

Πράσινο Τέλη: 18 τρύπες - η ημερήσια τιμή είναι $ 93. Για τους επισκέπτες της Otesaga ($ 103 δημόσια πρόσβαση), συμπεριλαμβανομένου cart.Twilight ποσοστό (μετά τις 3pm) είναι $ 60, καλάθι $ 21 ανά άτομο? αν αποφασίσετε να περπατήσετε, ένα καλάθι έλξης είναι $ 5. Οι ώρες τσαγιού μπορούν να γίνουν εκ των προτέρων - καλέστε τον αριθμό που αναφέρεται παρακάτω.

Πακέτο γκολφ στο The Otesaga:

Αν ψάχνετε για μια απόδραση γκολφ το Σαββατοκύριακο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη το πακέτο Stay and Play του Otesaga: για $ 80 ανά άτομο την ημέρα, πάνω από την τιμή του δωματίου, μπορείτε να παίξετε απεριόριστο γκολφ - Καλέστε τον αριθμό παρακάτω για λεπτομέρειες.

Επικοινωνία:

Γήπεδο γκολφ Leatherstocking, 60 Lake St., Cooperstown, Νέα Υόρκη 13326-1042; (800) 348-6222. Φαξ: (607) 547-9675 ή μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους.

Που να μείνω:

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το Otesaga Resort Hotel. "Με μια κομψή ατμόσφαιρα του Παγκόσμιου Κόσμου που θυμίζει μια πιο ευγενική εποχή", αυτό το ωραίο ξενοδοχείο προσφέρει ένα "ιδανικό μείγμα ιστορικής γοητείας και σύγχρονης ευκολίας". Ο χώρος περιλαμβάνει μια ευρεία ποικιλία από σύγχρονες ανέσεις και εγκαταστάσεις, όπως δωρεάν Wi-Fi, γυμναστήριο και ένα υπερσύγχρονο επιχειρηματικό κέντρο.

Μπορείτε να περάσετε κάποιο ποιοτικό χρόνο ή να κάνετε μια αναζωογονητική βουτιά στην ανοιχτή εξωτερική πισίνα και, φυσικά, μπορείτε να απολαύσετε ένα γήπεδο γκολφ στο βραβευμένο γήπεδο γκολφ Leatherstocking. Για τους υπεύθυνους εταιρικής διακυβέρνησης, θα πρέπει να εξετάσετε το "μοναδικό-μεγαλοπρεπή και πλήρως εξοπλισμένο, το χώρο εκδηλώσεων μας προσφέρει ευρύχωρο, ευπροσάρμοστο χώρο για γάμους, εταιρικές συναντήσεις και κοινωνικές υποχρεώσεις και για να ολοκληρώσετε το πακέτο υπάρχει ένα ζευγάρι κορυφαίων επιλογών φαγητού, με μπαρ, σαλόνι και εκπληκτική θέα στο υπέροχο τοπίο.

New York Golf Trail - Συμμετέχοντα Ξενοδοχεία

Περισσότερες κριτικές για τα μαθήματα και τα θέρετρα του γκολφ της Νέας Υόρκης

Πώς να πάτε εκεί:

Από τον αέρα:

Το κοντινότερο σημαντικό αεροδρόμιο είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο Albany (ALB / KALB). Αυτό το αεροδρόμιο έχει διεθνείς και εσωτερικές πτήσεις από το Albany, Νέα Υόρκη και είναι περίπου 57 μίλια από το κέντρο της Cooperstown, NY - 74 μίλια από το The Otesaga Resort.

Με το αυτοκίνητο:

Από:
Νέα Υόρκη: 200 μίλια, περίπου 4 ώρες
Μόντρεαλ: 266 μίλια, περίπου 5 ½ ώρες
Συρακούσες, Νέα Υόρκη: 94 μίλια, περίπου 2 ώρες

Το μονοπάτι γκολφ της Νέας Υόρκης: για πληροφορίες καλέστε στο 1-800-614-7450 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του