Δείπνο Θέατρα στο Albuquerque

Το θέατρο δείπνου στο Albuquerque κάνει για μια εξαιρετική νύχτα έξω με τους φίλους ή ένας τρόπος διασκέδασης για να πάρετε μαζί με την οικογένεια. Μπορεί επίσης να κάνει για μια ρομαντική, αν και ασυνήθιστη, νύχτα ημερομηνίας. Ορισμένα θέατρα δείπνου είναι διαδραστικά και άλλα είναι σαν να βλέπετε ένα παιχνίδι, μόνο μείον το θέατρο. Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι τα καθίσματα είναι περιορισμένα στο είδος των μικρών, οικείων ρυθμίσεων ενός θεάτρου δείπνου, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε νωρίτερα.

Οι εμφανίσεις σε ειδικές περιόδους του έτους, όπως η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου , μπορούν να ξεπουλήσουν, οπότε προγραμματίζετε μπροστά.

Αλμπικέρκε Μαρίττο Ντεντέκ Ντεντέκτιβ

Το Albuquerque Marriott φιλοξενεί το δείπνο μυστήριο Murder Murder Show. Το βράδυ περιλαμβάνει μια υποδοχή ανάκρισης, δείπνο τεσσάρων γευμάτων και ένα διαδραστικό δείπνο δείπνου. Η ομάδα των ηθοποιών στην παράσταση είναι δάσκαλοι του αυτοσχεδιαστικού θεάτρου. Κρύβονται ανάμεσα στους φιλοξενούμενους, αφήνοντας όλους να υποψιάζονται ποιος είναι μέρος της παράστασης και ποιος δεν είναι. Οι επισκέπτες που περάσουν τη νύχτα λαμβάνουν έκπτωση.

Downtown Historic Bed and Breakfast

Όταν φαντάζεστε ένα θέατρο δείπνου, ένα κρεβάτι και πρωινό μπορεί να μην είναι αυτό που φαντάζεστε. Το Downtown Historic Bed and Breakfast, ωστόσο, προσφέρει εμπειρίες θεάτρου δείπνου μαζί με μια νύχτα σε ένα από τα δωμάτιά τους. Το B & B βρίσκεται στο ανατολικό κέντρο της πόλης και αποτελείται από πολλά ιστορικά κτίρια που ανακαινίστηκαν και επανατοποθετήθηκαν για την επιχείρηση.

Ένα από τα σπίτια του B & B ονομάζεται The Spy House, ένα φημισμένο μπανγκαλόου επειδή κάποτε έζησε ο David και Ruth Greenglass και ο David Greenglass ήταν ο αδελφός του Ethel Rosenburg, καταδικασμένος σοβιετικός κατασκόπος που εκτελέστηκε με τον σύζυγό του στη δεκαετία του 1950. Στο θέατρο του μυστηριώδους δείπνου δολοφονίας, το Spy House βρίσκεται στο επίκεντρο της ιστορίας.

Το έργο, "Μια σύντομη υπόθεση για δολοφονία", αποκαλύπτει την ιστορία του Spy House. Οι επισκέπτες του θεατρικού δείπνου έχουν δευτερεύοντες ρόλους ομιλίας και την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το δείπνο κατά διαστήματα ενώ βρίσκονται στο χαρακτήρα. Murder Mystery δείπνο θέατρο συμβαίνει κάθε μήνα, με ένα πρόσθετο θέατρο δείπνο του Αγίου Βαλεντίνου τον Φεβρουάριο.

Το δείπνο προετοιμάζεται στο χώρο του ξενοδοχείου από έναν σεφ από το κοντινό Cafe Αγκινάρας. Υπάρχουν τρεις επιλογές για ένα γεύμα τεσσάρων πιάτων, με κρασί. Οι διατροφικές ανάγκες μπορούν να φιλοξενηθούν. απλά τους ενημερώστε όταν αγοράζετε εισιτήρια. Το πλήρες γεύμα γκουρμέ, το κρασί και το μυστήριο της δολοφονίας κοστίζουν $ 95 ανά άτομο.

Βλέποντας μια παράσταση σε αυτό το δείπνο θέατρο παρέχει μια άλλη επιλογή, όμως, και αυτή είναι η επιλογή της διαμονής μίας ημέρας. Αυτή η επιλογή περιλαμβάνει επίσης μια νύχτα διαμονής στο δωμάτιο της επιλογής σας και ένα πλήρες πρωινό το πρωί. Το κόστος για δύο για τα πάντα κυμαίνεται από $ 279 έως $ 339.

Οι κρατήσεις απαιτούνται και η πλήρης πληρωμή οφείλεται όταν αγοράζονται τα εισιτήρια. Τα εισιτήρια δεν επιστρέφονται. Οι επισκέπτες πρέπει να είναι 18 ετών ή μεγαλύτεροι.

Ανατολικό κοινοτικό θέατρο βουνού

Το Κοινοτικό Θέατρο Ανατολικού Όρους παρουσιάζει τακτικά παιχνίδια καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν του, με ένα πρόσθετο πλεονέκτημα: έχουν θεατρικές παραστάσεις για τα δείπνα των Σάβων για μερικές παραστάσεις. Οι αναπαραστάσεις είναι κατάλληλες για όλες τις ηλικίες.

Το δείπνο και η παράσταση είναι $ 35 για ενήλικες και $ 18 για παιδιά 11 ετών και κάτω. Οι ηλικιωμένοι 65+ και οι φοιτητές είναι $ 30. Οι παραστάσεις του θεάτρου δείπνου πραγματοποιούνται στο Sandia Park στην ανατολική ορεινή περιοχή, στο κοινοτικό κέντρο Vista Grande. Το Κέντρο βρίσκεται στο 15 La Madera Road, έξω από τον αυτοκινητόδρομο 14.

Foul Play Cafe

Στο Foul Play Cafe, η δολοφονία είναι πάντα στο μενού, και μέσα στο έτος θα βρείτε μια εναλλαγή των εμφανίσεων. Όλοι έχουν ένα μοναδικό θέμα για να ανακαλύψουν ποιοι είναι οι άνθρωποι. Το Cafe βρίσκεται στο Sheraton στο Uptown . Οι εμφανίσεις είναι κάθε Παρασκευή και Σάββατο το βράδυ. Οι πόρτες ανοίγουν στις 7 μ.μ. και δείχνει ξεκινά στις 7:30 μ.μ.

Κάθε παράσταση τρέχει για τρεις μήνες, με την ιστορία να περιστρέφεται γύρω από μια δολοφονία που το κοινό μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση. Τα έργα είναι κωμικά μυστήρια όπου πρέπει να αποφασίσετε ποιος είναι ο ένοχος. Το πακέτο περιλαμβάνει δείπνο εισόδου, γεύμα τεσσάρων γευμάτων και ποτά.

Το κόστος είναι $ 57 ανά άτομο. Τα shows Foul Play Cafe είναι όλων των ηλικιών, έτσι ώστε εκτός από τα γεύματα τεσσάρων γευμάτων, υπάρχουν επιλογές παιδικών ενδυμάτων. Υπάρχουν τρεις επιλογές εισόδου και μπορούν να τοποθετηθούν ειδικοί διατροφικοί περιορισμοί. να είστε βέβαιος να τους ενημερώσετε όταν κάνετε την κράτησή σας.

Το Foul Play Cafe μπορεί να φιλοξενήσει ομάδες έως 125 ετών. Η αλληλεπίδραση είναι μέρος της διασκέδασης της επίδειξης, αλλά αν δεν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, ενημερώστε τους όταν καθίσετε. Στο τέλος κάθε νύχτας, υπάρχει ένα σχέδιο για όσους έχουν σωστά μαντέψει τον δολοφόνο.