Μπουφές μπουφέδες με Caesars Entertainment στο Λας Βέγκας

Το Harrah's Entertainment προσφέρει το "Μπουφέ Μπουφέ" στα ξενοδοχεία του στο Λας Βέγκας για μια ανύπαρκτη τιμή των 39,99 δολαρίων για τα μέλη του Total Rewards και 59,99 δολάρια για τα μη μέλη. Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε το $ 6 εγγραφείτε για μια κάρτα Total Rewards και θα είναι ακόμη και τόσο ευγενικοί ώστε να σας στείλουν κάποιες ειδικές προσφορές για το επόμενο ταξίδι σας στο Λας Βέγκας.

Οι λεπτομέρειες για το μπουφέ του μπουφέ Hotel Room Combo:

Πακέτο δωματίων και μπουφέ έρχεται με 2 μπουφέ μπουφέ. Οι επισκέπτες πρέπει να κάνουν κράτηση για δύο ή περισσότερες διανυκτερεύσεις και το πακέτο πρέπει να γίνει κράτηση χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους ιδιοκτησίας στον ιστότοπο. Μέσα σε αυτό το πακέτο εκδίδονται μέχρι και δύο ΔΩΡΕΑΝ 24 μπουφέδες μπουφέδων μπουφέ, ανεξάρτητα από τον αριθμό των διανυκτερεύσεων και τον αριθμό των καλεσμένων που κρατήθηκαν βάσει της κράτησης.

Τα περάσματα ισχύουν σε αυτά τα ακίνητα του Λας Βέγκας: Harrahs, Flamingo, Παρίσι, Planet Hollywood και Rio. Το τέλος αναβάθμισης ισχύει για το Bacchanal Buffet στο Caesars Palace και το Carnival World & Seafood Buffet στο Ρίο Λας Βέγκας ανά άτομο ανά επίσκεψη.

Οι συμμετέχοντες μπουφέ περιλαμβάνουν:

Ακολουθούν μερικές πληροφορίες για το Μπουφέ Μπουφέ

Έτσι λοιπόν, πώς θα το κάνετε, θα ξυπνήσετε γύρω στις 8 το πρωί και θα πάρετε ένα βαρύ γεύμα, το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Κατευθυνθείτε στο Le Village Buffet στο Παρίσι Λας Βέγκας, πώς δεν μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα με μια κρέπα και κάποια μπαγκέτα και βούτυρο;

Πριν από το μεσημεριανό γευματίζετε στο Caesars Palace και έχετε μερικά επιδόρπια μόνο για να διατηρήσετε τα ενεργειακά σας επίπεδα ψηλά - μην έχετε ένα ολόκληρο γεύμα, εννοώ ότι δεν θέλετε να χαράξετε τον εαυτό σας, έτσι δεν είναι;

Ψάχνετε για Φτηνές Πόρων του Λας Βέγκας;

Μεσημεριανό? Φυσικά, περπατήστε τώρα στο Harrah's, ελπίζουμε ότι μερικά ρολά σούσι θα είναι εκεί έξω για σας, καθώς και μερικά από εκείνο το βραζιλιάνικο μπάρμπεκιου.

Μπορείτε επίσης να αρπάξετε μια φέτα πίτσα, εννοώ ότι απλά κάθεται εκεί που θέλει λίγη αγάπη.

Το απογευματινό σνακ θα είναι μια γρήγορη διαδρομή στο αυτοκρατορικό παλάτι. Μια πλάκα φλούδας και να φάτε γαρίδες με σάλτσα κοκτέιλ και μια μπύρα μπορεί να είναι αρκετή, αλλά εάν έχουν κάποια από τα οστρακοειδή που κάθονται ακριβώς σε μια σάλτσα που ικετεύει για ψήσιμο ψωμιού, ίσως χρειαστεί να πάτε για αυτό.

Μήπως κάποιος λέει δείπνο; Πρέπει να φάτε δείπνο περίπου στις 8μμ, ξέρω ότι ακούγεται λίγο αργά, αλλά η αλήθεια είναι αν έχετε τρώει όλη την ημέρα που θα χρειαστεί να πάρετε μερικές μακριές βόλτες μόνο για να δώσετε περιθώρια για λίγο περισσότερη διατροφή. Αυτό είναι το κύριο γεγονός, εδώ παίρνετε την αξία του χρήματός σας. Τα πόδια των καβούρι, τους συσσωρεύουν ψηλά και έχουν σε αυτό. Μπορώ να μυρίσω το βούτυρο, μπορώ να δοκιμάσω αυτό το γευστικό κρέας καβουριών καθώς χορεύει στη γλώσσα μου και με αναγκάζει να χαμογελώ. Πιθανότατα θα έπαιζα σε κάποιο βόειο κρέας μόνο για να φτάσω όλο το σερφ και το χλοοτάπητα.

Πιστεύεις λοιπόν ότι τελειώσατε; Αν ξυπνήσετε πριν από τις 8πμ μπορείτε να απολαύσετε πρωινό και θα παραμείνετε μέσα στο 24ωρο πέρασμα. Τι μια συμφωνία!

Πώς μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να μην έχετε το "Μπουφέ Μπουφέ";

Σχεδιάζω ένα ταξίδι? Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε μια συμφωνία είναι με τον σωστό Οδηγό για το Λας Βέγκας. Αποκτήστε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, τα εισιτήρια, τις κρατήσεις και τους καλύτερους τρόπους για να συγκρίνετε τι θα κοστίσει στο Λας Βέγκας.

Πού πρέπει να πάτε στο Λας Βέγκας;

Χρειάζεστε ενημερώσεις του Las Vegas; Παρακολουθήστε με στο Twitter @ZekeQuezada