Οδικές συνθήκες του Κάνσας: Χρήσιμοι πόροι

Όταν ζείτε στο Kansas City, βρίσκεστε κοντά στο γεωγραφικό κέντρο των Ηνωμένων Πολιτειών και μακριά από τις ψυκτικές επιδράσεις οποιουδήποτε μεγάλου υδάτινου όγκου, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υπολογίζετε σε ακραίες καιρικές συνθήκες, το χειμώνα (και το καλοκαίρι), με συνθήκες όπως η κατάψυξη , τον πάγο και το χιόνι - συνήθως συνοδεύονται από δυσμενείς οδικές συνθήκες.

Δεν είναι τόσο ασυνήθιστο να βρούμε το αυτοκίνητό σας καλυμμένο με χιόνι το πρωί όταν βιάζεστε να πάτε στη δουλειά ή να κολλήσετε σε αργή κίνηση όταν οι δρόμοι είναι παγωμένοι, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο για τους επισκέπτες που το επισκέπτονται να γνωρίζουν όπου να ελέγξετε τις οδικές και τις καιρικές συνθήκες για την περιοχή.

Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετοί τοπικοί πόροι, ώστε να μπορείτε να οδηγείτε με ασφάλεια ενώ ταξιδεύετε μέσω του Kansas City, συμπεριλαμβανομένων κρατικών και τοπικών χαρτών, ζωντανών κάμερες και τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών επικεντρωμένων στις συνθήκες ταξιδιού. Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιείτε πάντα δημοφιλείς εφαρμογές κυκλοφορίας, όπως το Waze και τους Χάρτες Google, για να σας ενημερώσουμε για τις πιο πρόσφατες καθυστερήσεις.

Το Υπουργείο Μεταφορών του Μισσούρι (MoDOT) υπενθυμίζει στους οδηγούς την πρακτική ΑΣΦΑΛΕΙΑ κατά την οδήγηση σε χειμερινές συνθήκες:

" Χαμηλή κάτω για υγρές, χιονισμένες, παγωμένες συνθήκες.

Άκυρο γρήγορο φρενάρισμα ή επιτάχυνση.

Πιέστε για τις συνθήκες οδήγησης πριν πάτε.

Είναι πολύ ώρα που ταξιδεύετε - Buckle Up για να φτάσετε Alive.

Τα σήματα, τα φώτα φρένων και τα παράθυρα πρέπει να είναι απαλλαγμένα από το χιόνι.

Δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε τον έλεγχο ταχύτητας κατά τις χειμερινές καιρικές συνθήκες. "

Πόροι για ενημερωμένες οδικές συνθήκες

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να μείνετε ενήμεροι και να λαμβάνετε μέτρα για να αποφύγετε το άγχος και τον κίνδυνο που σχετίζονται με τις καιρικές συνθήκες και όπως λέει και η παροιμία, η "προειδοποίηση είναι προεντεταμένη". Από τις ενημερωμένες συνθήκες του δρόμου έως τις ζωντανές εκκεντροφόρες της πόλης, υπάρχουν χρήσιμοι πόροι στην μητροπολιτική περιοχή του Kansas City που μπορούν να βοηθήσουν τους κατοίκους να περιηγηθούν στις επιπτώσεις του κρύου, υγρού καιρού του χειμώνα.

Ο έλεγχος με αυτά μπορεί να βοηθήσει όλους να προετοιμαστούν για κακές συνθήκες οδήγησης και να αποφύγουν προβλήματα.

Για τις οδικές συνθήκες του Μιζούρι γενικά, μπορείτε να δείτε τις οδικές συνθήκες που σχετίζονται με τις καιρικές συνθήκες για μεγάλες διαδρομές σε ολόκληρη την πολιτεία στο MoDOT Road Conditions Map και για τους δρόμους στην πλευρά του Κάνσας, μπορείτε να δείτε τον Χάρτη Road Conditions του Kansas την ιστοσελίδα του Kansas KanDrive.

Για επικαιροποιημένες προβολές των δρόμων Kanas City, υπάρχουν επίσης διάφοροι πόροι, όπως το δίκτυο KC Scout Cam, το οποίο παρέχει συνεχώς πληροφορίες για την κυκλοφορία, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με τις ζώνες εργασίας, τα ατυχήματα, τα προβλήματα κυκλοφοριακής συμφόρησης και μετακίνησης, τις οδικές συνθήκες και τις ειδοποιήσεις AMBER . Η εταιρεία Power and Light του Kansas City φιλοξενεί επίσης ένα live KCPL City Cam με ζωντανή προβολή της κυκλοφορίας σε σημαντικά σημεία συμφόρησης γύρω από την περιοχή του μετρό.

Τηλεοπτικές ειδήσεις και προβολές ζωντανής κυκλοφορίας

Η λήψη ενημερώσεων ζωντανής δράσης εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποκτήσετε τις πιο ενημερωμένες και τρέχουσες πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία στην περιοχή, αν και μερικές από αυτές δεν εκτελούν πάντα αναφορές επισκεψιμότητας, επομένως ίσως χρειαστεί να περιμένετε κάποια τοπικά νέα πριν φτάσουν σε εκείνο το τμήμα του προγράμματος.

Το KSHB-TV και το kshb.com, τοπικά γνωστό ως 41 Action News, παρουσιάζουν ζωντανές ενημερώσεις κυκλοφορίας και οδικές συνθήκες για την περιοχή του μετρό του Kansas City (μεταβείτε στο διαδίκτυο για περισσότερες πληροφορίες). Η KMBC-TV και η kmbc.com, μαζί με το KCTV5 TV και το kctv5.com, παρουσιάζουν επίσης έγκαιρες αναφορές σχετικά με τις οδικές συνθήκες και τον καιρό ταξιδιού, συμπεριλαμβανομένων των θερμοκρασιών του δρόμου και των καθυστερήσεων των αεροδρομίων, με ραντάρ Doppler.

Το Fox 4 Kansas City Traffic παρουσιάζει επίσης ειδοποιήσεις ζωντανής κυκλοφορίας σε σημαντικά σημεία κυκλοφορίας γύρω από το μετρό, αλλά αυτές οι αναφορές εμφανίζονται μόνο με τις εκπομπές πρωινού, απογεύματος και βραδινών ειδήσεων.