Ρομαντικό B & B Νέα Αγγλία με "Καρδιά"

Ξενώνες με ξενώνες με "Καρδιά" στα ονόματά τους ή στις τοποθεσίες τους

Είναι σχεδόν η ώρα για τον Cupid να εξοπλίσει τον φανατικό του και να κάνει τις ετήσιες εκδηλώσεις του Αγίου Βαλεντίνου. Αν έχετε ακόμα κάποια προετοιμασία για να σχεδιάσετε μια πολύ ξεχωριστή, ρομαντική γιορτή για την αληθινή αγάπη σας, γιατί να μην εξετάσετε μια ρομαντική απόδραση B & B της Νέας Αγγλίας;

Εδώ είναι ο οδηγός σας για New England B & B με "Heart" - δηλαδή, ξενώνες bed & breakfast της Νέας Αγγλίας με "heart" ή μια στενή προσέγγιση στα ονόματα ή τις τοποθεσίες τους.

Έχω επίσης εκσκαφέψει μερικές πακέτα πακέτων για πακέτα Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου σε μερικά επιπλέον B & B σε όλη την περιοχή: Θα τα βρείτε στη δεύτερη σελίδα αυτού του άρθρου.

Είτε σχεδιάζετε να χτυπήσετε το μέλι σας μακριά στις 14 Φεβρουαρίου (μια Τρίτη το 2017) είτε να απολαύσετε το γλυκό σας με ένα μελλοντικό ταξίδι για να προβλέψετε, αυτά τα γοητευτικά πανδοχεία παρέχουν ρομαντικά καταλύματα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Hartstone Inn
41 Elm St., Camden, Maine
207-236-4259 ή 800-788-4823

Τι κάνει το Hartstone Inn B & B με Καρδιά; Οι φιλοξενούμενοι Mary Jo και Michael Salmon λένε: "Το Victorian Inn, που χτίστηκε το 1835, προσφέρει ένα μαγευτικό καταφύγιο στην καρδιά του Κάμντεν. Για τους λάτρεις της ρομαντικής καρδιάς, το Hartstone διαθέτει δωμάτια με κρεβάτια με κουβούκλια, τζάκια, παλιομοδίτικη μπανιέρες πολυτελείας, πολυτελή κρεβατοκάμαρα σχεδιαστών και εξαιρετική κουζίνα του διεθνούς βραβευμένου σεφ. Δείπνα πέντε πιάτων, υπό το φως των κεριών, σερβίρονται στην κομψά διακοσμημένη τραπεζαρία με εξαιρετική πορσελάνη και κρύσταλλο.

Κάντε μια περιήγηση βίντεο σε αυτό το ρομαντικό B & B στην ιστοσελίδα τους και εξερευνήστε πράγματα που πρέπει να κάνετε στην περιοχή Camden.

Notchland Inn
Διαδρομή 302, Τοποθεσία Hart, Νιού Χάμσαϊρ
603-374-6131 ή 800-866-6131

Ποτέ δεν ακούσατε την τοποθεσία του Hart, το Νιου Χάμσαϊρ; Δεν είχα ούτε μέχρι που άκουσα για το Notchland Inn, ένα αρχοντικό γρανίτη της δεκαετίας του '60 στην πόλη με το ρομαντικό όνομα.

Έκπληξη το γλυκό σας με την κράτηση αργά το χειμώνα ή νωρίς την άνοιξη απόδραση. Οι Innkeepers Ed Butler και Les Schoof προσφέρουν αυτή την περιγραφή των ρομαντικών δυνατοτήτων του πανδοχείου: "Συλλέγοντας μαζί με ήσυχα, χιονισμένα δάση, πεζοπορία σε δραματικές καταδύσεις ή απομονωμένες πισίνες. ιδιωτικό, ελαφρώς φωτισμένο, τραπέζι για 2 άτομα Χαλαρώνοντας μπροστά από το τζάκι που καίει το ξύλο στο δωμάτιό σας, ενώ το χιόνι πέφτει απαλά ή τα καλοκαιρινά αστέρια ανάβουν τη νύχτα. Χορηγός / Δικηγόρος της Ειρήνης Ed Butler στην όψη των μαγευτικών Λευκών Ορέων . Το Notchland είναι η 'Τοποθεσία της Καρδιάς' για εκατοντάδες ρομαντικές περιστάσεις όλο το χρόνο.

Hartwell House Inn
312 Shore Road, Ogunquit, Μέιν
207-646-7210 ή 800-235-8883

"Έχουμε ένα γοητευτικό και ζεστό πανδοχείο, το ιδανικό μέρος για να περάσετε ένα οικείο, ήσυχο Σαββατοκύριακο με το αγαπημένο σας πρόσωπο", λέει ο αναστηλωτής Danette Kerrigan. Το Hartwell House Inn βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την άγρια ​​ακτή του Maine και κοντά στην καρδιά όλων των εμπορικών και φαγητών του Ogunquit.

Άλλα B & B με "Καρδιά"

Lovetts Inn
1474 Προφίλ δρόμου
Φρανκονία, Νιού Χάμσαϊρ
603-823-7761 ή 800-356-3802
Περιτριγυρισμένο από πανοραμική θέα στα μαγευτικά Λευκά Όρη, αυτό το πανδοχείο 18 δωματίων που είναι καταχωρημένο στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων είναι ένα ζεστό μέρος για μια ρομαντική απόδραση.

Ο ξενώνας του Βαλεντίνου
88 εμπορική οδός
Provincetown, Μασαχουσέτη
508-487-0839
Η οικογένεια του Αγίου Βαλεντίνου ανήκει στο ειρηνικό Cape Cod B & B από το 1910.

Καρδιά του Village Inn
5347 Shelburne Road
Shelburne, Βερμόντ
802-985-9060 ή 866-985-9060
Αυτό το 1886 Queen Anne Victorian B & B διαθέτει πέντε δωμάτια και τέσσερα δωμάτια με αχυρώνα και προσφέρει πρωινό με φρέσκα υλικά από το Βερμόντ.

Sumner Mansion Inn
4 Road Road
Χάρτλαντ, Βερμόντ
802-829-9228
Αυτό το αρχοντικό από τούβλα ομοσπονδιακής εποχής μετατράπηκε σε πανδοχείο στην πετρόχτιστη, ρομαντική πόλη Hartland και διαθέτει τέσσερα δωμάτια, επιπλωμένα με κομμάτια περιόδου, καθώς και ευχάριστους κοινόχρηστους χώρους, όπως μια αίθουσα ταβερνών και ένα επίσημο σαλόνι. Περιλαμβάνει γκουρμέ πρωινό. Με ζωντανή μουσική Δευτέρα, Τρίτη και Παρασκευή νύχτες και ανοιχτό μικρόφωνο την Τετάρτη στην κοντινή ταβέρνα Skunk Hollow, όλα όσα χρειάζεστε για μια αξέχαστη βραδιά μακριά είναι ακριβώς στο Hartland.

Αυτά τα B & B καθιστούν εύκολη την γιορτή της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου στη Νέα Αγγλία με ειδικά, ρομαντικά πακέτα για τον Φεβρουάριο:

Inn στο Harbor Hill Marina
60 Grand Street, Niantic, Connecticut, 860-739-0331

Η δίχρονη αγάπη είναι το πακέτο Inn the Air που διατίθεται όλο το Φεβρουάριο στο Inn at Harbor Hill Marina στο Niantic του Connecticut, περιλαμβάνει ένα μπουκάλι Prosecco και σοκολάτες στο δωμάτιό σας, πρωινό κάθε πρωί με κεριά, δύο τριαντάφυλλα μακρόστενα, δύο φαντάσματα σαμπάνιας σουβενίρ και επιλογή δύο σουηδικών μασάζ μίας ώρας σε κοντινό σαλόνι Massage Fusion Therapy ή ένα μονοήμερο άμαξα ή ιππασία (επιτρέποντας το χιόνι).

Bristol House Bed & Breakfast
14 Aaron Avenue, Bristol, Rhode Island, 401-396-9066

Διαθέσιμο σε όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, το πακέτο Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου σε αυτό το οικείο, τριών δωματίων B & B έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τα ζευγάρια να απολαύσουν. Η απόδραση δύο διανυκτερεύσεων, μια τέλεια έκπληξη για το Valentine σας, περιλαμβάνει σπιτικές σοκολάτες τρούφες στο δωμάτιό σας, ένα σπα για κάθε επισκέπτη, πιστοποιητικό δώρου αξίας 100 δολαρίων σε ένα τοπικό εστιατόριο της επιλογής σας και γκουρμέ πρωινό κάθε πρωί.

Windward House
480 York Street, York Harbor, Maine, 877-492-9656

Αυτό το B & B στο παραθαλάσσιο χωριό Camden υπερηφανεύεται για το μενού πρωινού του, το οποίο διαθέτει οργανικά, τοπικά υλικά και πάντα περιλαμβάνει επιλογές για χορτοφάγους, βέγκαν και γλουτένη. Για 49 δολάρια επιπλέον της τιμής του δωματίου σας, προσθέστε το πακέτο Vegan Valentine του Cupid στην παραμονή σας και θα τα μεταχειριστείτε και σε ένα μπουκάλι φρεσκομασάζων, τοπικά κατασκευασμένων σοκολάτας και vegan cookies απογευματινού σνακ.

York Harbor Inn
6 High Street, Camden, Maine, 207-363-5119 / 800-343-3869

Και έτσι πάει ... είδος! Ένας καλλιτέχνης θα τιμηθεί μια ειδική Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον Billy Joel και τον Elton John χορό δείπνου στο York Harbor του Maine. Μοιραστείτε ένα δείπνο τεσσάρων πιάτων για δύο, και στη συνέχεια κυριαρχείτε τη νύχτα καθώς ο Michael Troy & Company - ο οποίος έβαλε τρία συναυλίες στο θέατρο ρεπερτορίου Seacoast - σας ψυχαγωγεί με τις διάσημες ερωτικές μπαλάντες του Joel και του John.

Πακέτα διανυκτέρευσης είναι διαθέσιμα.

Επόμενη Σελίδα: Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στη Νέα Αγγλία: Πρόσθετες Ιδέες Αποδράσεων, Εκδηλώσεις Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, Δώρα και άλλα!