Επισκεφθείτε τη γέφυρα πεζών της γέφυρας των δύο ποταμών στο Little Rock Arkansas

Δύο γέφυρες ποταμών είναι μια γέφυρα πεζών που σηματοδοτεί το δυτικό τμήμα του βρόχου ποταμού Αρκάνσας. Σε αντίθεση με το όνομά του, η γέφυρα δεν συνδέει δύο ποτάμια. Συνδέεται με το πάρκο Two Rivers, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των ποταμών Αρκάνσας και Little Maumelle.

Δύο γέφυρες ποταμών είναι μεγάλη για τους ποδηλάτες και τους πεζοπόρους. Δύο ποτάμια πάρκο είναι ένα επιθυμητό μονοπάτι που συχνά παραβλέπεται λόγω της ταλαιπωρίας να φτάσουμε εκεί.

Το μονοπάτι συνδέεται αυτή τη στιγμή σε βρόχο 14 μιλίων στο κέντρο του Little Rock και στο North Little Rock και προσφέρει πρόσβαση στο πάρκο Pinnacle Mountain State Park. Τα σχέδια βρίσκονται σε εξέλιξη για να διευκολύνουν την πρόσβαση στο Pinnacle.

Επιτρέπονται κατοικίδια ζώα στη γέφυρα και στο ποτάμι. Καθαρίστε μετά από αυτά!

Ιστορία γέφυρας

Από τις πεζογέφυρες του ποταμού Αρκάνσας, η Γέφυρα δύο ποταμών είναι μόνο η δεύτερη γέφυρα που χτίστηκε από το μηδέν. Η άλλη νέα γέφυρα είναι η Γέφυρα του Big Dam. Το έργο κατασκευάστηκε από την Jensen Construction, την ίδια εταιρεία που δημιούργησε τη Γέφυρα του Big Dam. Οι δύο γέφυρες είναι πολύ παρόμοιες στο σχεδιασμό.

Μια εντυπωσιακή διαφορά είναι το μεσαίο τμήμα της γέφυρας των δύο ποταμών. Οι άλλες πεζογέφυρες στο ποτάμι του Αρκάνσας είναι οι σιδηροδρομικές γέφυρες. Η Δύο Γέφυρα του Ποταμού δίνει ένα νεύμα σε αυτές τις γέφυρες με το κόκκινο μεσαίο τμήμα του, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να μιμείται μια σιδηροδρομική γέφυρα.

Πού / ώρες

Η Γέφυρα των Δύο Ποταμών βρίσκεται δυτικά του I-430 από το River Mountain Road (χάρτης).

Η γέφυρα Two Rivers είναι ανοιχτή 24 ώρες, επτά ημέρες την εβδομάδα, εκτός εάν έχει ανακοινωθεί διαφορετικά.

ΑΣΤΕΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η Γέφυρα των Δύο Ποταμών έχει μήκος 1.368 ποδιών και έχει 13 εκτάσεις.

Η γέφυρα δύο ποταμών κοστίζει 5,3 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή. Το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ πλήρωσε το 80% και η κομητεία Pulaski κατέβαλε τα υπόλοιπα.

Άνοιξε για το κοινό στις 23 Ιουλίου 2011.

Τα φώτα LED στη Δύο Γέφυρα του Ποταμού θυμίζουν τη Γέφυρα του Μεγάλου Δακιά, ωστόσο το φως και το χρώμα "δείχνει" δεν είναι τόσο εντυπωσιακά. Το μεσαίο τμήμα του σιδηροδρόμου φαίνεται να λάμπει θεαματικά όταν τα LED φώτα είναι αναμμένα, πράγμα που είναι ωραίο. Ηλιοβασίλεμα είναι μια θεαματική στιγμή για να πάρει φωτογραφίες από ή από τη γέφυρα.

Μπορείτε να δείτε τη γέφυρα 430 και τη γέφυρα Big Dam από τη γέφυρα δύο ποταμών.

Δύο ποτάμια πάρκο

Το Two Rivers Park είναι μια οδός 1000 στρεμμάτων που ανήκουν στην πόλη Little Rock και την κομητεία Pulaski στη συμβολή του ποταμού Αρκάνσας και των Little Maumelle Rivers (εξ ου και το όνομα). Ήταν ένα δημοφιλές μέρος για περιπατητές και ποδηλάτες λόγω του φυσικού περιβάλλοντος. Κάνοντας εκεί υπήρχε ένα πρόβλημα πριν τη γέφυρα.

Το Two Rivers Park προσφέρει περίπου 450 στρέμματα δασώδους περιοχής και 550 στρεμμάτων ανοικτών πεδίων. Είναι το πιο φυσικό τμήμα του Ποταμού. Θα μπορούσατε να τρέχετε δίπλα σε ελάφια ή άλλη άγρια ​​πανίδα, καθιστώντας το ιδανικό για πτηνοτρόφους, φωτογράφους και λάτρεις της φύσης.

Το πάρκο Two Rivers Park "Garden of Trees" προβάλλει τα εγχώρια δέντρα μετατρέποντας μερικά από τα χωράφια σε κήπους με δέντρα.

Τελικά, το Trail River του Αρκάνσας θα συνδέσει το Two Rivers Park με το Pinnacle Mountain και το Trail Ouachita.

Οι έξι γέφυρες

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του ορίζοντα του Little Rock ήταν πάντα η "έξι γέφυρες" πάνω από τον ποταμό Αρκάνσας ( φωτογραφία των έξι γεφυρών από το κέντρο Butler ). Το Προεδρικό Κέντρο του Κλίντον σχεδιάστηκε για να μοιάζει με γέφυρα σε σχέση με τον ορίζοντα. Αυτές οι έξι γέφυρες είναι η Γέφυρα του Σταυρού Baring, η Γέφυρα του Μπρόντγουεϊ, η Γέφυρα του Main Street, η Γέφυρα Junction, η Γέφυρα I-30 και η Bridge Rock Island.

Ένα άλλο σύνολο γεφυρών σχεδιάζεται για να συνδέσει τα πάρκα κατά μήκος του ποταμού Αρκάνσας και να επιτρέψει στους ανθρώπους να περπατήσουν ή ποδήλατο από το κέντρο του Clinton στο Pinnacle Mountain και το μονοπάτι Ouachita. Τέσσερις από αυτές τις γέφυρες είναι ανοιχτές: η Γέφυρα των Δύο Ποταμών, η Γέφυρα του Μεγάλου Φράγματος, η Γέφυρα Συνδέσεων και η Γέφυρα του Προεδρικού Πάρκου Κλίντον