Θρύλοι στο Village West Shopping

Το Village West ξεκίνησε ως το σπίτι του Nebraska Furniture Mart, του Cabela's και του Kansas Speedway - αλλά με την προσθήκη των Legends έχει μετατραπεί σε καταστήματα, εστιατόρια και διασκεδαστικό προορισμό του Kansas City. Ο θρύλος του Village West είναι πλέον μια υπαίθρια περιοχή λιανικής πώλησης 750,000 τετραγωνικών ποδιών με καταστήματα και εστιατόρια που δεν θα βρείτε πολλά μέρη στο Midwest.

Η Legends ξανασχεδιάστηκε το 2010 για να γίνει ένα «κέντρο προορισμού προορισμών», με πάνω από το 50% των επιβατών να πωλούν εκπτώσεις λιανικής πώλησης.

Ξεκινά από τη στοίβα καπνού

Η λεωφόρος Legends στην εμπορική περιοχή Village West παίρνει την αίσθηση μιας σύγχρονης πόλης με το κέντρο του όλοι σημειωμένοι με έναν τεράστιο πύργο καπνοδόχου. Η αρχιτεκτονική είναι μοναδική, αλλά μπορεί να παρατηρήσετε μια στενή ομοιότητα με πολλά πράγματα, τόσο κοντά όσο και αγαπητά στο Kansas City και τις γύρω περιοχές. Είναι Dodge City Άγρια Δύση συναντά Westport σε ένα ισχίο, μοντέρνο τρόπο.

Τοποθεσία και Οδηγίες

Οι θρύλοι του χωριού West βρίσκονται στις διασταυρώσεις των I-435 και I-70 (στην πλευρά του Κάνσας!) , Μεταξύ του κοινοτικού America Ballpark και του Nebraska Furniture Mart. Πάρτε τη State Avenue West - Έξοδος # 13B. Κοιτάξτε εδώ για ολοκληρωμένες οδηγίες για το The Legends of Village West.

Άνδρες και γυναικεία μόδα

Παιδικά / Tweens / Έφηβοι Μόδα

Παπούτσια

Ειδικά καταστήματα

Εστιατόρια, μπαρ και ψυχαγωγία

Εδώ είναι ένας πλήρης κατάλογος αγορών και εστιατορίων καθώς και ένας κατάλογος λιανοπωλητών που έρχονται σύντομα.

Ξενοδοχεία