Εκδηλώσεις και παραγωγές της πόλης του Κάνσας

Η πόλη του Κάνσας έχει συχνά αναγγελθεί ως Broadway των Κεντρικών Ηνωμένων Πολιτειών για τις πολυάριθμες θεατρικές και σκηνικές παραγωγές της, ειδικά κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Από τα κλασσικά παραμύθια του "The Nutcracker" και του "A Christmas Carol" στον απόλυτα όμορφο ήχο της τεράστιας Trans-Siberian orchestra, το Kansas City έχει μια μεγάλη ποικιλία Χριστουγεννιάτικων παραστάσεων και σκηνικών παραγωγών για να ζήσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω λίστα παρουσιάσεων και παραγωγών που έρχονται αυτή την περίοδο των διακοπών, κάντε κράτηση των κρατήσεων σας - βιασύνη, πολλές από αυτές τις ημερομηνίες απόδοσης εξαπλώνονται γρήγορα και σχεδιάστε το ταξίδι σας στο Κάνσας Σίτι αυτό το Δεκέμβριο.

"A Christmas Carol" στο Θέατρο Σπένσερ

Ζωντανό σε μια νέα προσαρμογή από τον KCRep καλλιτεχνικό διευθυντή Eric Rosen, αυτή η παραγωγή είναι βέβαιο ότι θα διασκεδάσει όλη την οικογένεια, καθώς λέει την ιστορία του Ebenezer Scrooge, του γκρινιάρης παλιού επιχειρηματικού μεγιστάνα, καθώς συναντά τα φαντάσματα του παρελθόντος των Χριστουγέννων, του παρόντος , και το μέλλον.

Αυτή η εποχή σηματοδοτεί την 37η επανάληψη αυτής της διαχρονικής ιστορίας των Χριστουγέννων από τον Charles Dickens και είναι γεμάτη με τεράστιους μουσικούς αριθμούς, περίτεχνα κοστούμια και εκπληκτικά σύνολα. Αυτή η μαγευτική βόλτα με συγκίνηση είναι βέβαιο ότι θα θέσει εσάς και τα παιδιά σας στη διάθεση για την περίοδο των διακοπών, αλλά τα εισιτήρια πωλούνται γρήγορα, ειδικά πιο κοντά στις διακοπές των Χριστουγέννων, οπότε κάνετε την κράτησή σας νωρίτερα.

Ημερομηνίες: 17 Νοεμβρίου έως 24 Δεκεμβρίου 2017

Διεύθυνση: 4949 Cherry Street, Κάνσας Σίτυ, MO 64110

Ιστοσελίδα: " A Christmas Carol"

Εισιτήρια: Κράτηση Κράτησης

"Ο Καρυοθραύστης" στο θέατρο Muriel Kauffman

Φέτος, το μπαλέτο του Kansas City επιστρέφει με το "The Nutcracker", από την πρεμιέρα του στο Kennedy Center στην Ουάσινγκτον. Η διαχρονική ιστορία της ETA Hoffman και η οποία βαθμολογείται από τον Τσαϊκόφσκι είναι βέβαιο ότι θα ευχαριστήσει ακροατές όλων των ηλικιών, βλέπετε τα αφρώδη κοστούμια να περνούν κατά μήκος της σκηνής.

Η εκπομπή διαρκεί λίγο περισσότερο από δύο ώρες με ένα 20λεπτο διαλείμματα, οπότε ακόμη και το μικρότερο παιδί θα πρέπει να μπορέσει να περάσει από αυτό χωρίς φασαρία και αν φτάσετε περισσότερο από μία ώρα πριν από την επίδειξη και μπορείτε επίσης να τραβήξετε τη φωτογραφία σας που ελήφθη με ένα από τα αστέρια της παράστασης - ιδανικό για αυτή την τελευταία χριστουγεννιάτικη κάρτα!

Ημερομηνίες: 7 έως 24 Δεκεμβρίου 2017

Διεύθυνση: 906 Grand Boulevard # 11, Κάνσας Σίτυ. ΜΟ 64106

Ιστοσελίδα: "Ο Καρυοθραύστης"

Εισιτήρια: Κράτηση Κράτησης

"Μεγάλος Ρώσος Καρυοθραύστης" στο Θέατρο Arvest Bank

Για μια μόνο μέρα, να προσελκύσετε αυτή τη δυναμική διεθνή περιοδεία καθώς περνάει μέσα από το Κάνσας Σίτι και χαρίζει τη σκηνή στο θέατρο Arvest Bank. Σηματοδοτώντας την 25η ετήσια περιοδεία του Μπαλέτου της Μόσχας, αυτή η παραγωγή του "Μεγάλου Ρωσικού Καρυοθραύστη" περιλαμβάνει χειροποίητα κοστούμια, τεράστιες μαριονέτες, ρωσικές κούκλες φωλιάσματος και μερικά από τα καλύτερα ταλέντα από το ρωσικό χορό.

Λάβετε υπόψη ότι δεδομένου ότι αυτή η απόδοση είναι μια εκδήλωση ενός χρόνου, τα εισιτήρια είναι πιθανό να ξεπουλήσουν γρήγορα. Θα πρέπει να κάνετε κράτηση τουλάχιστον ένα μήνα εκ των προτέρων εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στο Kansas City κατά τη διάρκεια των διακοπών και ελπίζετε να πάρετε αυτή την περιοδεία.

Ημερομηνία: 22 Δεκεμβρίου 2017

Διεύθυνση: 1228 Main Street, Kansas City, MO 64105

Ιστοσελίδα: "Μεγάλος Ρωσός Καρυοθραύστης

Εισιτήρια: Κράτηση Κράτησης

"Ο Καρυοθραύστης του Hip Hop" στο Θέατρο Arvest Bank

Δεν πήρε αρκετό nutcracking με το Μπαλέτο της Μόσχας; Γιατί να μην το δοκιμάσετε σε ένα εντελώς διαφορετικό ύφος και να κλείσετε εισιτήρια για να δείτε αυτή τη συναρπαστική παραγωγή του "The Hip Hop Nutcracker!" Δεδομένου ότι είναι το ντεμπούτο του 2014 στην Ουάσινγκτον, αυτή η παραγωγική σκηνή πήρε το έθνος από τη θύελλα, παίρνοντας σχόλια παντού όπου πηγαίνει.

Αν εσείς και το παιδί σας δεν είστε σε όλη αυτή την παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη αγκαλιά και περίσταση, θεωρήστε αυτό ένα μίγμα-up για να σας ho-hum διακοπών ρουτίνας. Καθώς τρέχει μόνο μια νύχτα, φροντίστε να κλείσετε εισιτήρια νωρίς σε αυτήν την απόδοση ή να χάσετε αυτή τη θεραπεία μια φορά την εβδομάδα!

Ημερομηνία: 10 Δεκεμβρίου 2017

Διεύθυνση: 1228 Main Street, Kansas City, MO 64105

Ιστοσελίδα: "Ο Καρυοθραύστης Hip Hop"

Εισιτήρια: Κράτηση Κράτησης

"Τα Φαντάσματα της Παραμονής των Χριστουγέννων" στο Κέντρο Sprint

Η υπερ-σιβηρική ορχήστρα κάνει μια περιορισμένη εμφάνιση στο Κέντρο άνοιξης αυτό το Δεκέμβριο, φέρνοντας τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης του Κάνσας μια ολοκαίνουργια παραγωγή με τίτλο "Τα Φαντάσματα της παραμονής των Χριστουγέννων".

Εάν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε το Kansas City κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα του μήνα και όχι πιο κοντά στην πιο γεμάτη χριστουγεννιάτικη βιασύνη, θεωρώντας την κράτηση μιας θέσης για να πιάσετε αυτή την όμορφη κακοφωνία της μουσικής από μια από τις κορυφαίες χορωδίες και ορχήστρες του κόσμου.

Ημερομηνία: 7 Δεκεμβρίου 2017

Διεύθυνση: 1407 Grand Boulevard, Kansas City, MO 64106

Ιστοσελίδα: "Τα Φαντάσματα της παραμονής των Χριστουγέννων"

Εισιτήρια: Κράτηση Κράτησης