Φεστιβάλ Λαϊκής Μουσικής Βανκούβερ

Όπως και τα άλλα διεθνώς αναγνωρισμένα γεγονότα του καλοκαιριού - το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ και ο Διαγωνισμός Εορτασμού των Φωτιζόμενων Πυροτεχνικών , για να αναφέρουμε μόνο δύο - το Φεστιβάλ Λαϊκής Μουσικής Βανκούβερ είναι τόσο αγαπημένο από τους ντόπιους όσο και από τους αναζητητές προορισμών που προσελκύει.

Ονομάστηκε μία από τις δέκα καλύτερες υπαίθριες συναυλίες στη Βόρεια Αμερική από την USA Today , το τριήμερο φεστιβάλ περιλαμβάνει πάνω από 70 ώρες παγκόσμιας, λαϊκής και ριζικής μουσικής σε οκτώ υπαίθριες σκηνές, όλα με θέα στην ιδανική θέα στο κέντρο του Βανκούβερ και στη Βόρεια Θάλασσα βουνά.

Ένα συναρπαστικό και εκλεκτικό μείγμα μουσικών ειδών, το "folk" στη Λαϊκή Μουσική περιλαμβάνει τα πάντα, από μπλουζ και hip hop μέχρι το ευαγγέλιο και πολλά άλλα.

Το φεστιβάλ λαϊκής μουσικής του Βανκούβερ Highlights 2016

Το φεστιβάλ λαϊκής μουσικής του Βανκούβερ προσελκύει καλλιτέχνες και ερμηνευτές παγκόσμιας κλάσης από ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών. Για το 2016, εκτός από τις επτά παραθαλάσσιες σκηνές, το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει επίσης ένα Artisan Market & Folk Bazaar, έναν κήπο μπύρας και πολλά φαγητά φεστιβάλ.

Λαογραφικό Φεστιβάλ για παιδιά: χωριό μικρών λαϊκών

Τα παιδιά 12 και κάτω έχουν ελεύθερη είσοδο στο Λαογραφικό Φεστιβάλ, καθώς και μια σειρά από καλλιτεχνικές δραστηριότητες για να τους κρατήσει απασχολημένους, φιλοξενείται από το Little Folks Village του Φεστιβάλ.

( Σημείωση: Δεν πρόκειται για παιδική μέριμνα / παιδική μέριμνα, τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα άτομα. ) Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν πηλό, ζωγραφική, φανάρι, ζωγραφική προσώπου και σταθμό δημιουργίας.

Εισιτήρια για το Φεστιβάλ Λαϊκής Μουσικής Βανκούβερ

Τα εισιτήρια για το φεστιβάλ πωλούνται ανά ημέρα (οπότε ακόμη και αν θέλετε να δείτε μόνο μία συναυλία, πρέπει να αγοράσετε ένα εισιτήριο ημέρας) ή μπορείτε να αγοράσετε το φεστιβάλ Pass all-weekend.

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν στην πύλη ή σε απευθείας σύνδεση: Εισιτήρια Online για το Φεστιβάλ Λαϊκής Μουσικής Βανκούβερ.

Οι εκπτώσεις πρώιμων πτηνών για τα εισιτήρια που αγοράστηκαν πριν από τις 14 Ιουνίου 2015 διατίθενται επίσης μέσω του ιστότοπου.