Τα παιδιά καταναλώνουν δωρεάν ή φθηνά εστιατόρια στην Ατλάντα

Λαμβάνοντας όλη την οικογένεια έξω για να φάει μπορεί να είναι ακριβό! Ευτυχώς, πολλά εστιατόρια στην περιοχή της Ατλάντα προσφέρουν ευκαιρίες για "παιδιά τρώνε δωρεάν". Μπορείτε να βρείτε δωρεάν φαγητό για τα παιδιά σας όλη την εβδομάδα.

Είναι καλή ιδέα να καλέσετε πρώτα το εστιατόριο για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, επειδή ορισμένες τοποθεσίες δεν συμμετέχουν ή ενδέχεται να αλλάξουν λεπτομέρειες.

Buffalo άγρια ​​φτερά

Επισκεφθείτε Buffalo Wild Wings την Τετάρτη νύχτες για $ .99 παιδικά γεύματα με την αγορά ενήλικων γευμάτων.

Moe's

Το πρόγραμμα είναι διαφορετικό για κάθε τοποθεσία, αλλά οι περισσότερες προσφέρουν Moe μια ή δύο βραδιές την εβδομάδα όταν μπορείτε να πάρετε ένα δωρεάν παιδικό γεύμα με την αγορά ενός ενήλικου γεύματος και ποτών. Μερικοί Moe σας επιτρέπουν ακόμη και να έχετε δύο γεύματα δωρεάν με μια αγορά ενηλίκων.

Κουζίνα της Νότιας Πόλης

Στη θέση Vinings, το South City Kitchen επιτρέπει στα παιδιά να τρώνε δωρεάν μεταξύ 5: 00-6: 00 από Κυριακή-Παρασκευή με την αγορά ενός ενήλικου εισιτηρίου.

Ψιλοκόψτε

Στη γειτονιά σας Steak 'n Shake, τα παιδιά τρώνε δωρεάν όλο το Σαββατοκύριακο. Τα γεύματα για ενήλικες πρέπει να κοστίζουν τουλάχιστον 9,00 δολάρια για να δικαιούνται ένα δωρεάν παιδικό γεύμα.

Το καφέ του Flying Biscuit

Νιώστε σαν πρωινό για δείπνο; Ελέγξτε με το τοπικό σας Flying Biscuit Cafe. Σε ορισμένα, τα παιδιά τρώνε δωρεάν από Δευτέρα έως Πέμπτη, ενώ άλλοι έχουν μία ειδική νύχτα την εβδομάδα.

Για να βρείτε περισσότερες προσφορές για παιδιά χωρίς φαγητό, ελέγξτε τη μηχανή αναζήτησης Kids Meal Deals.