Ημέρα της Μητέρας στην περιοχή του Σιάτλ

Αυτό το άρθρο είναι ξεπερασμένο. Μπορείτε να βρείτε ένα νεότερο άρθρο εδώ .
---------------------

Ημέρα της Μητέρας είναι ακριβώς στη γωνία. Την Κυριακή 10 Μαΐου τοπικά καταστήματα ομορφιάς, εστιατόρια, ιαματικά λουτρά και άλλα θα προσφέρουν προσφορές για αυτή την υπέροχη γυναίκα στη ζωή σας. Φροντίστε να κάνετε κράτηση μπροστά από το χρόνο, καθώς αυτοί οι δημοφιλείς χώροι γεμίζουν γρήγορα.

Εστιατόρια Tom Douglas

Μήπως η μαμά σου αρέσει να μαγειρεύει; Την Ημέρα της Μητέρας στις 11 το πρωί, ο Τομ Ντάγκλας θα φιλοξενήσει ένα βραδινό "Ημέρα της Μητέρας και του Τόμου" στη Ballroom του Παλατιού.

Ο Douglas θα κάνει μια μαγειρική επίδειξη των πιάτων brunch στο μενού "Mom and Tom". Θα είναι μια ζωντανή και διαδραστική υπόθεση, με brunch συνοδεύεται από μια γεύση από αφρώδη κρασιά. Οι μητέρες ενθαρρύνονται να αναβαθμίσουν το σκηνικό τους και τα βραβεία θα απονεμηθούν στα πρώτα δέκα καπέλα. Οι μητέρες θα λάβουν επίσης κάρτες συνταγών για όλα τα πιάτα του μενού για να πάρουν σπίτι και να μοιραστούν με τις οικογένειές τους. Τα εισιτήρια είναι 60,00 δολάρια ανά άτομο και δεν περιλαμβάνουν φόρο ή δωρεάν. Για κρατήσεις, καλέστε 206-448-2001. Διεύθυνση για το Ballroom του Παλατιού: 2100 Fifth Avenue, Seattle, WA 98121

Εστιατόριο ART

Την Ημέρα της Μητέρας, στο εστιατόριο ART από τις 10:30 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ. απολαύστε γαρίδες, καρυκεύματα, καπνιστό σολομό ή στρουθοκαμήλους. Ή μπορείτε να δοκιμάσετε βαθύ πιάτο ελαφριά λαχανικά quiche, σκαλιστό ψητό ξηρό ηλικιωμένο βόειο κρέας ταινία φιλέτο με γέμιση μανιταριών ή ένα ψητό σοκολάτα μαύρο πιπέρι ζύμη. μπορείτε ακόμη να σχεδιάσετε το επιδόρπιο σας με τον Chef Ζαχαροπλαστικής.

Διεύθυνση: 99 Union Street, Seattle, WA 98101; 206-749-7070.

Vida Spa

Το Σάββατο 10 Μαΐου και την Κυριακή 11 Μαΐου, το Vida Spa φιλοξενεί μια Ημέρα Spa Mother Daughter, συμπληρώνοντας ένα ντόπιο brunch και δωρεάν φόρεμα με 60 ή 90 λεπτά. Εκείνοι που κάνουν κράτηση για πρώτη φορά θα έχουν την ευκαιρία να έχουν τις θεραπείες μαζί σε μία από τις αίθουσες διπλής θεραπείας της Vida Spa.

Seabrook

Απολαύστε τη μαμά σε ένα γοητευτικό εξοχικό σπίτι στην ακτή της Ουάσινγκτον. Τα βορειοδυτικά σπίτια είναι γοητευτικά, πλήρως επιπλωμένα και ενοίκιο ξεκινώντας από μόλις $ 129 ανά διανυκτέρευση. Μαγειρέψτε μια γιορτή στην κουζίνα ή πάρτε μαμά στο Front Street Cafe για την Ημέρα της Μητέρας. Διεύθυνση: 4275 Κρατική διαδρομή 109, Pacific Beach; 877-779-9990.

Julep Nail Sallor

Το Julep προσφέρει ένα οργανικό προσώπου συν ένα Pedicure για ένα πακέτο ομορφιάς Head-to-Toe για μόλις $ 98 (τακτικά $ 142). Η περιποίηση προσώπου μαμά με Chardonnay, τρούφα και τα χαβιάρι για να ενισχύσει την κυτταρική ανανέωση και την παραγωγή κολλαγόνου.

μπιστρό με πανοραμική θέα

Το Tidbit προσφέρει ένα a la carte brunch προς τιμήν της Ημέρας της Μητέρας. Επιλέξτε από frittatas, tortillas και υπέροχα γεμιστά κρέπες σε εκπληκτική τιμή (τα περισσότερα εισιτήρια είναι $ 9.50 ή λιγότερο!). Το Frittata Tidbit είναι ένα αριστούργημα τριών αυγών με αγκινάρα, αποξηραμένες στον ήλιο ντομάτες, μοτσαρέλα, μανιτάρια, κρεμμύδι και κατσικίσιο τυρί, με όψη με κέικ πατάτας και τοστ. Αλμυρές κρέπες περιλαμβάνουν το σπαράγγι, με μοτσαρέλα, γκοργόνζολλα και β. Αμμέλ. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν. Διεύθυνση: 2359 10th Avenue East, Seattle; 206-323-0840.

Το Ivar's

Απολαύστε Brunch Ημέρα της Μητέρας στις όχθες της Λίμνης Ένωση και Elliott Bay στο σαλόνι Σπίτι του Ivar ή Acres της Clams Ivar. Επιλέξτε από φρυγμένο σολομό, φρέσκα μύδια, στρείδια και μύδια, Dungeness και καβουρόχρωμο καβούρι, γαρίδες και ένα σταθμό γλυπτικής με κορυφογραμμένη κορυφογραμμή.

Ή η μαμά σας μπορεί να θέλει να ξεφύγει από το σταθμό κρεπ και ομελέτας. Επισκεφθείτε την τοποθεσία Web για τοποθεσίες.

bin vivant και το The Woodmark Hotel, το Yacht Club & Spa

Το Bin vivant προσφέρει μια ειδική Ημέρα της Μητέρας από τις 7 π.μ. έως τις 3 μ.μ. στον προορισμό τους με θέα στο νερό Carillon Point. Επιλέξτε από τον Benedict Woodmark, ομελέτες, frittatas και πολλά άλλα. Αγαπήστε το ταψί; Απολαύστε μια βελγική βανίλια, βουτυρογάλαμα ή φρυγανιά. Διεύθυνση: 1200 Carillon Point, Kirkland; 425-803-5595.

Pearl Bar & Dining

Κατευθυνθείτε στην πλατεία Lincoln της Bellevue και απολαύστε ένα σύγχρονο μενού Βορειοδυτικού για την Ημέρα της Μητέρας στο Pearl που αρχίζει το μεσημέρι. Επιλέξτε από καπνιστό σολομό σε πατατάκια με κρέμα γάλακτος και σαλάτα μάραθου. Κέικ καβουριών Dungeness με ξυρισμένο μάραθο και σαλάτα μήλου και επίδεσμο εστραγκόν. Φτερωτό στήθος με πάπια με ρίγανη τσίλι, κολοκυθάκια και μαύρη φραγκοστάφυλο. κι αλλα.

Τα επιδόρπια περιλαμβάνουν το Mocha Crème Brulee με φρυγμένη κρούστα ζάχαρης και φασόλια εσπρέσο σοκολάτας. Τριπλή σοκολάτα με ζεστή κέικ σοκολάτας με παγωτό σοκολάτας, σάλτσα σοκολάτας Valrhona και φρυγανισμένο marshmallow. ή ένα καταπληκτικό Butterscotch Sundae με το παγωτό της Μαδαγασκάρης βανίλια, τα πεκάν εύθραυστα και τα μπισκότα Palmier. Διεύθυνση: 700 Bellevue Way NE, Bellevue ,; 425-455-0181.

Ο γκολφ στο Newcastle

Το άνετο σκηνικό του εστιατορίου Calcutta Grill προσφέρει θέα στην οροσειρά Cascade και ένα τοπικό πανόραμα του ορίζοντα του Σηάτλ και του Puget Sound. Και για την Ημέρα της Μητέρας, παριστάνουν σταθμούς σκάλισμα πρωταρχικής πλευρά, σολομό και ζαμπόν, και τα spreads του σούσι, σπιτικά κέικ και πίτες, και δεκάδες παραδοσιακά είδη πρωινού από τις 9 π.μ. έως τις 2:30 μ.μ. Διεύθυνση: 15500 Six Penny Lane, Newcastle , WA; 425-793-4646.

Το Μπάρττον είναι η μπριζόλα

Το Morton's προσφέρει μαθήματα δείπνου για την Ημέρα της Μητέρας από τις 4 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. Ξεκινάει με σαλάτα και μετά μετακινείται στις επιλογές εισόδου: συνοδευόμενη από Μπρενάιτ Φιλέτο Mignon ή Filet Oskar με αρκουδάκι, σπαράγγια, το φιλέτο σολομού φρυγανισμένο με beurre blanc. Κολοσσιαία γαρίδα Αλέξανδρος με beurre blanc? ή το κοτόπουλο Christopher με το σκόρδο beurre blanc. Όλα τα πακέτα προσφέρονται με πατάτα ή λαχανικά. Για επιδόρπιο, Creme Brulee ή διπλό σοκολάτα Mousse πειρασμούς. Διεύθυνση: Έξοδος 1511, Σιάτλ. 206-223-0550.