Στρατός Σωτηρίας Χριστουγεννιάτικο Δείπνο 2016

Ένα γεύμα διακοπών, παιχνίδια για παιδιά και πολλά άλλα στο κέντρο του Φοίνιξ

Ο Στρατός της Σωτηρίας θα φιλοξενήσει το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Δείπνο τους την ημέρα των Χριστουγέννων. Περισσότεροι από 5.500 άνθρωποι αναμένεται να παρευρεθούν και άλλα 2.500 γεύματα θα παραδοθούν σε άτομα που έχουν πρόσβαση στο σπίτι σε όλη την κοιλάδα του Ήλιου . Πρόκειται για επιμεταλλωμένα γεύματα που σερβίρονται σε πραγματικές πινακίδες, με πραγματικά ασημικά σε τραπέζια με διακοσμητικά και σερβιέτες και τραπεζομάντιλα. Αρκετά καταστήματα μπακάλικων συνεργάζονται με τον Στρατό της Σωτηρίας για να παρέχουν τα τρόφιμα.

Η εκδήλωση έχει μεγαλώσει τόσο μεγάλη ώστε το Συνεδριακό Κέντρο Phoenix είναι ένας από τους μοναδικούς τοπικούς χώρους που μπορεί να το χειριστεί.

Εκτός από το γεύμα διακοπών, θα υπάρχουν ψυχαγωγία, παιχνίδια, δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις μεγάλων αποστάσεων, περικοπές, οικογενειακές φωτογραφίες και πολλά άλλα. Ο Σάντα θα κάνει μια εμφάνιση και κάθε παιδί θα φύγει με ένα δώρο.

Χριστουγεννιάτικο Δείπνο Στρατού Σωτηρίας

Εθελοντές

Χρειάζονται περίπου 2.000 εθελοντές για να συμβεί αυτό! Πιστέψτε το ή όχι, οι άνθρωποι αρχίζουν να εγγράφονται τον Οκτώβριο για να βοηθήσουν και οι θέσεις που εξυπηρετούν είναι συνήθως γεμάτες μέχρι τον Δεκέμβριο. Μπορείτε να εγγραφείτε για διαθέσιμες ευκαιρίες εθελοντών σε αυτή τη σελίδα. Παιδιά ηλικίας 10 ετών και άνω μπορούν επίσης να συμμετάσχουν ως εθελοντές και, βεβαίως, βοηθώντας να προσφέρουν γεύματα σε άτομα που δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, είναι μια μεγάλη οικογενειακή δραστηριότητα όπου όλες οι ηλικίες μπορούν να συμμετέχουν και να συμβάλλουν σε άλλους στην κοινότητα.

Μήπως χάσατε την Χριστουγεννιάτικη Αγάπη σας;

Αν επιλέξατε Χριστουγεννιάτικα αγγέλους από τα δέντρα Στρατού της Σωτηρίας σε εμπορικά κέντρα, αλλά για οποιονδήποτε λόγο χάσατε την προθεσμία για την επιστροφή αυτών των δώρων, σίγουρα μπορείτε να τα παραδώσετε στην αποθήκη του Στρατού Σωτηρίας στη διεύθυνση 2807 E. Washington Street στο Phoenix ή στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών σε οποιοδήποτε από τα εμπορικά τους εμπορικά κέντρα μετά από 12 / 24. Κάθε παιχνίδι που δωρίστηκε μετά τις 23 Δεκεμβρίου θα διανεμηθεί το επόμενο έτος - μην ανησυχείτε, θα συνηθίσουν!

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις;

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Στρατού Σωτηρίας Φοίνιξ.