Φοίνιξ αθλητικά κατασκηνώσεις για τους νέους αθλητές

Αθλήματα Ομάδων, Γυμναστική, Τένις, Γκολφ και Περισσότερα

Ψάχνετε για ένα καλοκαιρινό καταυλισμό για το παιδί σας; Αυτά τα στρατόπεδα επικεντρώνονται στον αθλητισμό. Ο νεαρός σας αθλητής - ot wannabe αθλητής - θα έχει ενεργό διασκέδαση σε ένα από αυτά τα αθλητικά στρατόπεδα αυτό το καλοκαίρι. Παρατίθενται εδώ με αλφαβητική σειρά. Οι προσφορές ελήφθησαν από την ιστοσελίδα του στρατοπέδου.

AIT - Αθλητές σε κατασκηνώσεις Καλοκαιρινής Κατάρτισης
Κάθε καλοκαίρι, όλο το καλοκαίρι σε αρκετές τοποθεσίες Valley, οι αθλητές στην εκπαίδευση κατέχουν στρατόπεδα που περιλαμβάνουν αθλήματα, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, ακαδημαϊκό εμπλουτισμό και ανάπτυξη χαρακτήρα.

Arcadia Ice Arena
Ένα καθημερινό μάθημα πατινάζ, σνακ, παιχνίδια, ενοικίαση σκαριού, δημόσιες παγοδρομίες και δραστηριότητες. Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό σε παιδιά ηλικίας 5 - 12. Phoenix.

Σχολή κολύμβησης AquaSafe
Κάθε ένα από τα στρατόπεδα των δέκα εβδομάδων διαθέτει ένα δημιουργικό θέμα, με παιχνίδια, δραστηριότητες, τέχνες και βιοτεχνίες και ειδικούς επισκέπτες. Οι κατασκηνωτές θα τερματίσουν την ημέρα με ένα μάθημα κολύμβησης και ελεύθερο χρόνο παιχνιδιού νερού. Το κάμπινγκ εκτελείται από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ. Για παιδιά ηλικίας 5-10 ετών. Το μικρό παιδί προσέφερε επίσης.

Κέντρα εκπαίδευσης Αριζόνα Diamondbacks
Τα κέντρα εκπαίδευσης Αριζόνα Diamondbacks προσφέρουν πολλά νεολαία μπέιζμπολ και μαθήματα softball σε όλη την Αριζόνα.

Σύνδεσμος Τένις Αριζόνα
Όλα τα επίπεδα παιχνιδιού. Ένα στρατόπεδο εβδομάδας που πραγματοποιήθηκε στο Scottsdale.

Ο κόσμος των κατασκηνώσεων του μπέιζμπολ στην Αριζόνα
Προσφέρει ποικιλία κατασκηνώσεων και μίνι κατασκηνώσεων τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια.

Καλοκαιρινές Αθλητικές Κατασκηνώσεις Desert Devils
Γυμναστική, τραμπολίνο και προγράμματα ευθυμία. Βρίσκεται στο Mesa.

Πρόγραμμα FAST Summer Sports Performance
Ανοικτή στους αθλητές ηλικίας 8-18 ετών.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να κρατήσει τους αθλητές ενεργούς κατά τη θερινή ζέστη και να δώσει στους αθλητές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα προτού επιστρέψουν στο σχολείο το φθινόπωρο. Οι αθλητές θα αυξήσουν το κάθετο άλμα, θα βελτιώσουν την πλευρική ταχύτητα, θα αυξήσουν το χρόνο των 40 μέτρων και θα βελτιώσουν την αντοχή. Σεμινάρια τεσσάρων εβδομάδων και οκτώ εβδομάδων.

Μελλοντικά αστέρια
Μπάσκετ, τοξοβολία και πολλά άλλα σε διάφορες τοποθεσίες.

"Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας περιλαμβάνει πρώην επαγγελματίες αθλητές, παίκτες κολλεγίων και προπονητές υψηλών προτύπων, ενώ στα μελλοντικά αστέρια πρόκειται μόνο για αθλήματα και ασφαλίζουμε ότι όλοι οι σπουδαστές μας έχουν υψηλό επίπεδο χαρακτήρα, υπευθυνότητα, σκληρή δουλειά και σεβασμό. "

Γκολφ - Κάμπινγκ για νέους γκολφ
"Αυτό το στρατόπεδο έχει σχεδιαστεί για προχωρημένους νεαρούς παίκτες γκολφ που επιθυμούν να βελτιώσουν τα παιχνίδια τους και να ανταγωνιστούν στο επίπεδο του γυμνασίου ή του κολλεγίου".

Γυμναστική Καλοκαιρινή Κατασκήνωση
Οι κατασκηνώσεις περιλαμβάνουν συνδυασμό γυμναστικής, ευθυμία, χορό, περιστροφή, παιχνίδια, βραβεία. Scottsdale.

Αθλητικό στρατόπεδο Χάμπαρντ
"... ένα συνεργαζόμενο καλοκαιρινό στρατόπεδο πολλαπλών αθλημάτων που προσφέρει εβδομαδιαίες συνεδρίες σε κατασκηνωτές ηλικίας 4,5 έως 13 ετών.Η Hubbard παρέχει ένα ασφαλές, ενεργό περιβάλλον για την ενθάρρυνση της σωματικής, κοινωνικής και συναισθηματικής ανάπτυξης για μια επιτυχημένη ζωή. και παιχνίδια για να καλύψουν τα επίπεδα ενδιαφέροντος και δεξιοτήτων όλων των κατασκηνωτών. " Phoenix και Scottsdale.

Νέο γκολφ στο The Boulders Golf Club στο Carefree
Τρία προγράμματα.

  1. Καλοκαιρινά μαθήματα γκολφ
    Νέοι, ηλικίας 15 ετών και νεότεροι. 30 λεπτά συνεδρίες και 9 μαθήματα παιχνιδιού.
  2. Boulders Junior Γήπεδο Γκολφ
    Μάθετε τα βασικά στοιχεία της πλήρους ταλάντευσης, του σύντομου παιχνιδιού, της εθιμοτυπίας του γκολφ και του παιχνιδιού στην πορεία. Τέσσερις ημέρες, δύο ώρες την ημέρα.
  3. Ανταγωνιστικό πρόγραμμα γκολφ Junior
    Τρεις συνεδρίες, δύο ώρες το καθένα. Για τους κατώτερους παίκτες 12-17 που παίζουν στα παιδιά των ΗΠΑ, το AJGA ή τα προγράμματα γκολφ στο σχολείο. Διδάσκονται από τον κορυφαίο δάσκαλο του Golf Magazine, το Δάσκαλος της χρονιάς, τον Δόνατο Crawley. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν: Οδηγίες πλήρους ταλάντευσης, Σύντομη ζώνη βαθμολόγησης παιχνιδιών, Προβλήματα βλάβης, Διαχείριση μαθημάτων, σε μαθήματα παιγνιδιού. Οι παίκτες θα έχουν πλήρη πρόσβαση στην εγκατάσταση πρακτικής την Τρίτη και την Πέμπτη για τους συμμετέχοντες.

K και K Elite All Star Μαζορέτες
Μαζορέτες καλοκαιρινές κατασκηνώσεις στο βόρειο Φοίνιξ. Ευθυμία, γυμναστήριο, στρατόπεδα χορού και στρατόπεδο γυμναστικής.

Καλοκαιρινό Surf Camp Kierland FlowRider
Ένα εβδομαδιαίο στρατόπεδο σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 8-12 ετών (ύψους τουλάχιστον 52 ") με έμφαση στη διασκέδαση στο Kierland FlowRider. Κάθε μέρα θα αποτελείται από χρόνο οδήγησης για να μάθουν και να βελτιώνουν τις ικανότητες του bodyboard και του boardboarding, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες σχετικές με το surf και να ανακαλύπτουν νέους τρόπους να παραμείνουν υγιείς και δραστήριοι.

Το μακρινό στρατόπεδο ταχύτητας Makeplays
Για τους αθλητές ηλικίας 9 και άνω. "Όλα τα συστατικά του αθλητισμού θα διδάσκονται και θα εκπαιδεύονται: επιτάχυνση / επιβράδυνση / πολυκατευθυντική ταχύτητα / αλλαγή κατεύθυνσης / λειτουργική δύναμη / οριζόντια και κάθετη δύναμη και ίσως το πιο σημαντικό, πώς να COMPETE και πώς να χρησιμοποιήσετε την κριτική σκέψη για να πετύχετε αθλητισμός."

Pro Διεθνές στρατόπεδο εκπαίδευσης
Το International Pro Training Camp ασχολείται με τις παρακάτω δεξιότητες και αρχές: καλύτερη δουλειά για τα θεμέλια μπάσκετ στη Δύση, εκπαίδευση υψηλού επιπέδου με επαγγελματίες παίκτες μπάσκετ και προπονητές από όλο τον κόσμο, τονίζει την ηθική της εργασίας, προάγει την υπευθυνότητα, αναπτύσσει το χαρακτήρα. Ηλικίας 10 - 20 ετών. Glendale.

Σκακιέζικο στρατόπεδο
Το KTR προσφέρει καλοκαιρινές κατασκηνώσεις σε skateboard, γυμναστική, parkour και scooter. Ηλικίες 5 - 15.

Αθλήματα
Μη ανταγωνιστικές αθλητικές οδηγίες για παιδιά ηλικίας 16 μηνών έως 12 ετών. Πρωινές ή πρωινές ή απογευματινές συνεδρίες μισής ημέρας. Αθλητισμός, τέχνες και βιοτεχνίες, χρόνος σνακ, ιστορίες, μουσική, συνεργατικά παιχνίδια και θεματικές μέρες. Οι κατασκηνώσεις εκτελούνται σε εξωτερικούς χώρους και σε εσωτερικούς χώρους, ανάλογα με την τοποθεσία και τον καιρό. Περισσότερα από 20 προγράμματα σε όλη την κοιλάδα.

Ηλιοβασίλεμα Devil Kids στην ASU
"Τα παιδιά θα συμμετάσχουν σε μια ποικιλία αθλητικών παιχνιδιών με επίκεντρο τη φυσική κατάσταση και την αθλητική, καλλιτεχνική και καλλιτεχνική δραστηριότητα για παιδιά όλων των ηλικιών και συμφερόντων και θα κολυμπούν κάθε μέρα!"

SWIMkids ΗΠΑ Καλοκαιρινά Προγράμματα
Μαζί με τα κανονικά μαθήματα κολύμβησης όλο το χρόνο, μαθήματα γυμναστικής και χορού έχουν καλοκαιρινές εβδομαδιαίες συνεδρίες και καλοκαιρινές καταδύσεις. Οροπέδιο.

Surf Camp
Τα παιδιά απολαμβάνουν ώρες υπαίθριας διασκέδασης, μαθαίνοντας στο bodyboard και το boardboard στον προσομοιωτή κυμάτων Kierland FlowRider στο Westin Kierland Resort & Spa στο Scottsdale. Άλλες δραστηριότητες περιλαμβάνουν το χρόνο μπιλιάρδου και τα χειροποίητα χειροτεχνήματα και παιχνίδια. Ανοικτή σε παιδιά ηλικίας 8 έως 13 ετών και τα οποία είναι τουλάχιστον 52 ίντσες ψηλά. Μετά από μια εβδομάδα εκμάθησης όλων των συμβουλών και τεχνάσματα στο bodyboard και το boardboard στο Kierland FlowRider, το στρατόπεδο ολοκληρώνεται με μια ειδική επίδειξη surf για τους γονείς να παρακολουθήσουν τους junior surfers να παίζουν.

Κάμπελ μπάσκετ Tom Kuyper
Οι νέοι παίκτες μπάσκετ βελτιώνουν τις θεμελιώδεις δεξιότητες ενώ διασκεδάζουν στο γήπεδο μπάσκετ. Φοίνιξ.

Αθλητικά καταστήματα των ΗΠΑ
Ράγκμπι, μπάσκετ, λακρός, ποδόσφαιρο, βόλεϊ και γκολφ για αγόρια και κορίτσια.

- - - - - -

Περισσότερες Ευκαιρίες Καλοκαιρινής Κατασκήνωσης στο Φοίνιξ