Ημέρες του Λούκα Open House και Air Show

Δημοφιλή αεροπορική επίδειξη στη βάση πολεμικής αεροπορίας του Λουκά στο πάρκο Litchfield, Αριζόνα

Οι Ημέρες του Λουκά είναι μια ειδική εκδήλωση που πραγματοποιείται στη βάση Πολεμικής Αεροπορίας του Λουκά κάθε άλλο έτος, επί του παρόντος ακόμη και τα χρόνια. Η διήμερη παράσταση είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εναέριων επιδείξεων, επιδείξεων εδάφους στρατιωτικών αεροσκαφών, εκθεμάτων και αξιοθέατων. Το θέμα το 2016 ήταν "75 Χρόνια Αεροπορίας". και η επίδειξη φιλοξένησε περισσότερους από 425.000 θεατές. Περιμένουμε λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση του 2018.

Ημερομηνίες και ώρες

17 και 18 Μαρτίου 2018.

Τα προηγούμενα χρόνια η εκδήλωση ήταν από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Τα προγραμματισμένα αεροπορικά shows έχουν ξεκινήσει στις 11 π.μ.

Τοποθεσία, Οδηγίες και Χώρος στάθμευσης

Μπορεί να είναι λίγο περίπλοκο να φτάσετε στο γεγονός, καθώς πρόκειται για μια ασφαλή, λειτουργική Βάση Πολεμικής Αεροπορίας. Τα άτομα με αναπηρία και οι χώροι στάθμευσης θα μπορούν να σταθμεύουν στη βάση. Η είσοδος για αυτά τα αυτοκίνητα θα βρίσκεται στη Βόρεια Πύλη στην οδό Litchfield. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες, οπότε αν η παρτίδα είναι γεμάτη όταν φτάσετε εκεί, το Πάρκινγκ Β με το λεωφορείο είναι η δεύτερη επιλογή.

Όλοι οι άλλοι θα σταθμεύσουν σε οικόπεδα εκτός ιδιοκτησίας. Στα προηγούμενα χρόνια υπήρξε χρέωση 10 $ για το πάρκο. Μπορείτε είτε να περπατήσετε είτε να πάρετε ένα λεωφορείο από και προς την εκδήλωση. Οι περιπατητές θα σταθμεύσουν στο Parking Lot A (από το Loop 101, έξοδος από τη λεωφόρο Glendale και με κατεύθυνση δυτικά προς Litchfield Road). Εκείνοι που θέλουν να σταθμεύσουν και να μεταφέρουν λεωφορείο θα σταθμεύσουν στο Πάρκο Β (από την έξοδο Loop 101 στην Olive Ave, οδηγούν δυτικά προς Litchfield Road, στρίψτε αριστερά (νότια)).

Θα υπάρξουν κάποιες αποφράξεις στο δρόμο στην περιοχή καθώς είναι πολύ απασχολημένη. Αφήστε επιπλέον χρόνο για να φτάσετε και να είστε υπομονετικοί. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη στάθμευση και τους περιορισμούς περιγράφονται online.

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών της Αριζόνα συνήθως παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για τους αυτοκινητιστές, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε ταξιδιωτικών ή οδικών περιορισμών, για αυτό το γεγονός.

Καλέστε 5-1-1, έπειτα * 7. Η κλήση είναι δωρεάν.

Πληροφορίες εισιτηρίων

Τα προηγούμενα χρόνια δεν υπάρχουν εισιτήρια. Αυτό ήταν ένα ελεύθερο γεγονός εισόδου για όλους και είναι μια μοναδική οικογενειακή δραστηριότητα.

VIP εισιτήρια, τα οποία περιλαμβάνουν σκηνή, τραπέζι, καρέκλες, ιδιωτικές τουαλέτες, φαγητό, ποτό όλη την ημέρα και χώρο στάθμευσης, είναι συνήθως διαθέσιμα για να αγοράσουν εκ των προτέρων online.

Ο εορτασμός του 2016

Η ανοικτή αίθουσα "75 Χρόνια της Αεροπορικής Εξουσίας" των 2016 του Λούκα χαρακτήρισε πολλές συναρπαστικές ενέργειες και δεκάδες στατικές οθόνες. Η επικεφαλής πράξη, η αμερικανική Air Force Thunderbirds, πραγματοποίησε το Σάββατο και την Κυριακή μαζί με άλλες ομάδες αεροναυτικών επιδόσεων. Οι αερομεταφορείς που εκτελούν την αποστολή Λουκά "Εκπαίδευση των μεγαλύτερων πιλότων F-35 και F-16 στον κόσμο" ήταν παρόντες.

Συμβουλές για επισκέπτες

Αν και περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι παρακολουθούν καθημερινά τις Ημέρες του Λουκά, υπάρχει αρκετός χώρος για όλους. Έχουν επιτραπεί οι καρέκλες. Εάν έχετε μικρά παιδιά, φέρτε ένα καροτσάκι ή ένα βαγόνι για αυτούς. Μπορείτε να φέρετε εμφιαλωμένο νερό.

Τα παιδιά αγαπούν τις μέρες του Λουκά. Όταν τα παιδιά σας αρχίσουν να βαριούνται λίγο μπορείτε να τα πάρετε για να επισκεφτείτε τη ζώνη των παιδιών. Φυσικά, υπάρχουν και πολλά στρατιωτικά αεροπλάνα για το λόγο ότι μπορούν να περπατήσουν μέχρι το. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορούν να μπουν μέσα.

Αυτές οι στατικές οθόνες είναι δωρεάν.

Φέρτε τα κιάλια σας και φέρετε τη φωτογραφική μηχανή. Φόρεμα σε στρώματα, καθώς μπορεί να είναι κρύο το πρωί ακόμα και αν ζεσταθεί αργότερα το απόγευμα . Για τις περισσότερες εκθέσεις, θα κοιτάξετε ψηλά, οπότε δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσετε να πάρετε μια θέση μπροστά. Να είστε προετοιμασμένοι με προστασία αυτιού, καθώς μπορεί να πάρει δυνατά. Σας συνιστούμε να αγοράσετε ένα πακέτο από αφρό, βύσματα μίας χρήσης από το φαρμακείο σας. Αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό για όλη την οικογένεια. Με όλα αυτά που κοιτάζουν στον ουρανό, μην ξεχνάτε τα αντηλιακά και τα γυαλιά ηλίου.

Τι να αφήσετε στο σπίτι

Επιπλέον πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση Luke Days online, η οποία θα ενημερωθεί με λεπτομέρειες πλησιέστερα στον Μάρτιο.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.