Πού ζούσε ο Archie Bunker;

Ερώτηση: Πού ζούσε ο Archie Bunker;

Απάντηση: Όλοι στην Archie Bunker της οικογένειας , μαζί με Edith, Gloria και Meathead, έζησαν στο Queens της Νέας Υόρκης , αλλά τι γειτονιά;

Η τηλεοπτική διεύθυνση της οικογένειας Bunker ήταν η οδό Hauser Street 704, υποτιθέμενη στο Corona. Δυστυχώς, η Hauser Street δεν υπάρχει. Η πρόσοψη του σπιτιού που παρουσιάζεται στο άνοιγμα της επίδειξης είναι ένα πραγματικό σπίτι στο Glendale. Αλλά υπάρχει ένας ακόμη υποψήφιος που πρέπει να εξετάσει.

Οι γενικές εικόνες που τρέχουν στο τέλος του προγράμματος θα μπορούσαν εύκολα να θεωρηθούν λάθος για τις γειτονιές Queens του Corona, Glendale, Middle Village ή Ridgewood . Η πρόσοψη του σπιτιού που εμφανίζεται είναι στην πραγματικότητα 89-70 Cooper Avenue, Glendale, NY . Είναι ένα λιβάδι της ανατολικής Glendale που βρίσκεται ακριβώς έξω από τη λεωφόρο Woodhaven, κοντά στο Forest Hills , το Middle Village και το Rego Park , και απέναντι από το νεκροταφείο του Αγίου Ιωάννη. (Δείτε για λόγους σύγκρισης τις εικόνες στο δικτυακό τόπο Bridge and Tunnel Club.) Ορισμένοι ηλεκτρονικοί χάρτες τοποθετούν τη διεύθυνση στο Rego Park, αλλά δεν το βλέπουν οι περισσότεροι.

Οι τηλεοπτικοί παραγωγοί - με επικεφαλής τον Norman Lear - κατά τη διάρκεια της εκπομπής (πρεμιέρα του 1971) είχαν στο μυαλό τους την Corona , μια γειτονιά όπου οι Αφροαμερικανοί κινούνταν στη γειτονιά και πολλές άσπρες οικογένειες έφυγαν. Το θέμα της "λευκής πτήσης" ήταν ένα υπόγειο ρεύμα της εκπομπής, έστω και αν στη γη της τηλεόρασης οι γείτονες της επόμενης πόρτας του Bunker, οι Jeffersons , στην πραγματικότητα προχωρούν σε πολυτελή πολυκατοικία στο Upper East Side του Μανχάταν .

Αυτή είναι η συνηθισμένη ιστορία που ακούτε για το σκηνικό All in the Family : Glendale για τις εικόνες, Corona για την πλοκή. Αλλά στη συνέχεια το 2007 πήρα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από έναν αναγνώστη του About.com που ισχυρίστηκε ότι γνώριζε την πραγματική οικογένεια που ενέπνευσε όλους στην οικογένεια στο Jackson Heights . Δεν μπόρεσα να επιβεβαιώσω την ακρίβεια της αξίωσης, αλλά καταλήγει σε αυτό (τα τελευταία ονόματα έχουν καταργηθεί):

Το "All In The Family" λήφθηκε από τις πραγματικές περιπέτειες της οικογένειας *****, που έζησε στα Jackson Heights, Queens κατά τη διάρκεια των σαράντα, πενήντα και δεκαετία του εξήντα.

Ο Archie ήταν ο Mickey (Michael) *****, η Edith ήταν «Bea» (Beatrice) *****, η Gloria ήταν η Linda ***** και ο «Meathead» ήταν ο Steve ***** που πέρασε μετά τρία χρόνια του Archie και της υπόλοιπης οικογένειας. Όλοι ζούσαν στην 84η οδό και την 31η Λεωφόρο, το Jackson Heights .

Η όλη ιδέα - ως σειρά - προτάθηκε για πρώτη φορά από την αδελφή του Bea. M *** Hauser (από την οποία αργότερα προέκυψε η "Hauser Street" 704), των οποίων οι αποτυχημένες προσπάθειες να γίνουν διάσημοι τραγουδιστές της όπερας, την είχαν φέρει σε επαφή με τους «σωστούς» παραγωγούς της τηλεόρασης.

Ας δούμε. 84η οδός και 31η λεωφόρος. Αυτό θα έβαζε τον Archie σε κοντινή απόσταση από το Pio Pio σήμερα και έναν μεγαλύτερο περίπατο στη Μικρή Ινδία .

Αρκεί να πούμε ότι ο Archie θα είχε δυσκολία να αναγνωρίσει τους γείτονές του το 2008, παρόλο που όπως του, πολλοί είναι μπλε κολάρα. Υπάρχει ένας αρκετά μεγάλος πληθυσμός μεσαίας τάξης στο Jackson Heights, και είναι ένα λιωμένο δοχείο μεταναστών από τη Λατινική Αμερική και την Ασία.

Τι γίνεται με την Cooper Avenue 89-70 στο Glendale; Ο Archie μπορεί να δυσκολεύεται ακόμη να αναγνωρίσει ακόμη και την Glendale, ειδικά το εμπορικό κέντρο Atlas Park του Κονέκτικατ.

Λίγα περισσότερα πράγματα για όλους στην οικογένεια και τις βασίλισσες