Δωρεάν ταινίες εξωτερικού χώρου στο φυλακό Habana του Fort Greene: Ταινίες της Κυριακής κάτω από τα αστέρια

Ταινίες κάτω από τα αστέρια Από Μάιο έως Σεπτέμβριο

Εδώ είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να περάσετε τις Κυριακές νύχτες στο Μπρούκλιν: Δωρεάν ταινίες κάτω από τα αστέρια στο πολυσύχναστο, φιλικό προς το περιβάλλον Habana Outpost του Fort Greene. Πάρτε μερικά ποτά και κουβανέζικο-μεξικάνικο φαγητό και εγκαταστήστε τις για μεγάλες ελεύθερες ταινίες. Οι ταινίες ξεκινούν την ηλιοβασίλεμα.

Τι άλλο παίζει; Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Κινηματογράφου: Εξωτερικές Ταινίες στο Μπρούκλιν

Ελέγξτε εδώ για το ημερολόγιο. Οι ταινίες είναι κάθε Κυριακή το βράδυ στις 8 μ.μ. Μπορείτε να δείτε τα πάντα από τους λευκούς άνδρες δεν μπορούν να μεταβούν στο πυρετό της νύχτας του Σαββάτου .

Σχετικά με το φυλάκιο Habana

Ένα αδελφικό εστιατόριο στο Café Habana του Μανχάταν, το περίεργο, γεμάτο και πολύ κοινωνικό φυτό Habana Outpost του Μπρούκλιν είναι εξίσου κοινοτικός θεσμός με εστιατόριο. Έτσι, περιμένετε να περιμένετε σε μια φιλική γραμμή για να πάρετε τα κατεψυγμένα μαργαρίτα ή quesadillas, κουβανέζικο σάντουιτς ή burrito κοτόπουλου - αλλά εν τω μεταξύ μπορείτε να συναντήσετε και νέους ανθρώπους.

Όσον αφορά το φαγητό: Μπορείτε να πάρετε μια πλευρά του καλαμποκιού (μια ειδικότητα) και φυσικά, guacamole, salsa και μια επιλογή από σαλάτες, όλα προσιτά.

Τα Σαββατοκύριακα, μην χάσετε το ποτό "μπλέντερ με ανθρώπινη κίνηση". Βάλτε το πεντάλ στο μέταλλο: ο μπλέντερ τροφοδοτείται από κάποιον σε ποδήλατο. Είναι διασκεδαστικό, ανόητο και ποιος ξέρει, προφήτης των πραγμάτων; Εάν πετάτε, το ποτό είναι $ 4. εάν πεντάλ, είναι $ 5.