Μνημείο στρατιωτών και ναυτικών της Ιντιάνα

Η ιστορία και η σημασία του Κύκλου Μνημείων

Είναι ο λόγος που ο Indy ονομάζεται "The Circle City" και το Μνημείο Στρατιωτών και Ναυτικών έχει ορίσει το κέντρο της πόλης για πάνω από 110 χρόνια. Το μνημείο αναγνωρίζει τα Hoosiers που υπηρέτησαν στον Επαναστατικό Πόλεμο, τον Πόλεμο του 1812, τον Μεξικάνικο Πόλεμο, τον Εμφύλιο Πόλεμο, τους Πολέμους των Παλινών και τον Ισπανόμαυρο Πόλεμο.

Ο Κύκλος Μνημείων είναι το επίκεντρο της Ινδιανάπολης. Λαμβάνει χιλιάδες επισκέπτες κατά τη διάρκεια της τελετής Circle of Lights , η οποία λαμβάνει χώρα την ημέρα μετά την ημέρα των Ευχαριστιών κάθε χρόνο και είδε επίσης εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες κατά τη διάρκεια του Super Bowl XLVI .

Το Monument Circle λειτουργεί ως το κέντρο της Ινδιανάπολης. Όλες οι διευθύνσεις των δρόμων αριθμούνται με βάση το Monument Circle.

Ο σχεδιασμός

Εκατοντάδες προτάσεις ελήφθησαν από αρχιτέκτονες ανά τον κόσμο. Ο Σχιμιτς ήταν γνωστός και σεβαστός αρχιτέκτονας στη Γερμανία αλλά δεν είχε δουλέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες προηγουμένως.Για το νικηφόρο σχέδιο, ο Schmitz προσέφερε ένα αξιοσημείωτο βικτοριανό σχέδιο, μέρος του αιγυπτιακού οβελίσκου , μέρος της γλυπτικής της Ρομαντικής εποχής, μέρος νεο-μπαρόκ με βρύσες και θεατρικές, σκηνικές μορφές. Ο σχεδιασμός πλήρωσε ολόκληρο το μπλοκ της πόλης και έγινε το μεγαλύτερο μνημείο πολιτικού πολέμου.

Ο Schmitz έφερε στο έργο γλύπτη Rudolf Schwarz, ο οποίος δημιούργησε τις αγαλματώσεις με τίτλο "Πόλεμος" και "Ειρήνη", "Ο πεθαμένος στρατιώτης" και "Το σπίτι", καθώς και τα τέσσερα γωνιακά αγάλματα που εκπροσωπούν το Πεζικό, το Ιππικό, το Πυροβολικό , και το Ναυτικό.

Μνημείο Διασκέδαση Γεγονότα

Μουσείο πολέμου του συνταγματάρχη Eli Lilly

Ο μουσείο πολιτικού πολέμου του συνταγματάρχη Eli Lilly βρίσκεται στη βάση του μνημείου. Το μουσείο είναι ανοιχτό από τις 10:30 π.μ. έως τις 5:30 μ.μ. και η είσοδος είναι δωρεάν.

Κατάστημα δώρων και επίπεδο παρατήρησης

Το Μνημείο Στρατιωτών & Ναυτικών διαθέτει επίσης Κατάστημα δώρων και Επίπεδο Παρατήρησης που είναι ανοιχτά την Παρασκευή - Κυριακή από τις 10:30 π.μ. έως τις 5:30 μ.μ. Το Επίπεδο Παρατήρησης παρέχει 360 θέα στην πόλη στα 275 πόδια επάνω. Αν είστε για μια αναρρίχηση, μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα 331 βήματα προς τα πάνω. Ή, πάρτε το ασανσέρ και ολοκληρώστε τα 31 τελευταία βήματα. Όταν οι εξωτερικές θερμοκρασίες φθάσουν τους 95 βαθμούς ή και περισσότερο, το επίπεδο παρατήρησης δεν είναι διαθέσιμο λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια.